Liliak wrote:
Coś tam sobie ustaliliśmy wstępnie, ale jak będzie to zobaczymy. W styczniu się nie udało bo dostałam okres za wcześnie, akurat drugi i trzeci dzień cyklu wypadałoby 5.01 i 06.01 czyli niedziela i poniedziałek też święto, klinika zamknięta. Teraz czekam na okres, ale mamy bardzo napięty grafik i musimy odpuścić. Zaczął rehabilitację i codziennie coś, to rehabilitacja, to wizyta u lekarza, to wizyta na policji lub inne formalności. Nie ma gdzie tu wcisnąć Gamety bo to 2,5h drogi w jedną stronę + 2,5h wczesniej trzeba być żeby zbadać hormony.
Postanowiliśmy na spokojnie rozpocząć wszystko w marcu. Wcześniej S też zasugerował marzec.
Mamy nadzieję że mąż juz będzie zginał kolano i bedzie normalnie mógł jechać z przodu. Na razie wozimy go cały czas na tylnim siedzeniu z prosta nogą. Potrafi zgiąć max na 40stopni.
Powiem Wam, że strasznie dziwne uczucie podawać mu neoparin, zawsze siegam po to i mam wrażenie, ze to dla mnie. Prawie że się stęskniłam za zastrzykami, nie wiem czy ja jestem do końca normalna
A co u Ciebie Madi? Pracujesz jeszcze?
Och kurcze, to wygląda poważnie 😩 a noga w gipsie, w ortezie, czy śruby? 🫣 Hahah, no ja neoparin ćwiczyłam na mężu i teraz już wiem, że na maksa kijowo mu to robiłam 🤪🤪 a nawet nie zajojczył, że boli 🙈 U mnie już brzuch był zmasakrowany, siniaki wielkości pięści wychodziły przy ostatnich zastrzykach 😶🌫️ teraz 3 tydzień już ich nie robię i chyba powoli to schodzi. Accofil bajka, malutkie igiełki 👌 i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu będzie też zgoda na zakończenie 😇
Niby jeszcze pracuję, ale głównie cieniuję ;p trochę zwolnienie, trochę teraz urlop 🤪 nie ukrywam, że czekam na rozgłośnioną podwyżkę 5% 😂 no i kilka jeszcze spraw chcę załatwić póki jestem na chodzie 😇
A powiedz, coś jeszcze pobadaliście w między czasie, czy na razie bez dalszej diagnostyki próbujecie?
Starania od 2020
Diagnoza: wodniak jajowodu
♀️ KIR AA
♂️ HLA-C - C2
Gameta Gdynia od 2024
08.2024-> laparoskopia,
obustronne usunięcie jajowodów 😢
10.2024 -> IVF
26.10: Stymulacja: gonal, mensinorm,
orgalutran
6.11-> Punkcja, 4 🥚
11.11 🇵🇱 -> ET 4.1.1 ⛔️