X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Gameta Gdynia

Oceń ten wątek:
  • aleks.123 Autorytet

Wysłany: 12 lutego, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domi0307 wrote:
    Haha, myślisz że walentynki poprawią doktorowi nastrój? 😁 chociaż ja nie mam co narzekać, ostatnio jak byłam w poniedziałek, no i dzisiaj to humor miał super, aż dziewczyny przed gabinetem się dziwiły 😁
    Faktycznie słabo, jakoś tak bym wolała wiedzieć wcześniej jak hodowla... spytam o to jeszcze dr po punkcji, ale pewnie będzie tak jak mówisz.
    A czy przed punkcją pobierają jeszcze krew na jakieś badania, czy dopiero przed transferem?

Ogólnie to chyba dzwonią dzień po punkcji powiedzieć ile zapłodnili i jak się rozwijają. I wtedy możesz poprosić o telefon w piątej dobie bo wtedy już wiele wiadomo. Embriolog to odnotuje i zadzwonią. Albo jak już nie będziesz mogła wyczekać to można zadzwonić na ten numer, nawet jak nikt nie odbierze to oddzwonią.

Domi0307 lubi tę wiadomość

👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
    🧑🏻‍🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna

Starania od 2020

2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔

Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
    30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
    2.04. Transfer nieudany

26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔

21.12.2024 - start 3. procedury, 10 komórek, mamy 5 ❄️
‹‹ 3910 3911 3912 3913 3914
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ