Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKtg robi się od 37 tygodnia ciąży, ja zrobiłam tydzień wcześniej ze względu na skurcze to położna w medicover się zdziwiła... Doktor kazał tydzień później właśnie, przed wizytą (zrobiłam dzień wcześniej już i mojej położnej). Tydzień temu i jutro robie w Gamecie (50 zł), przed samą wizytą.
-
Mam następna wizytę za dwa tyg, to będzie skończony 36tydzien i doktor kazal wcześniej przyjechać i zrobić ktg. Myślisz że mogę zrobić je u swojej położnej??nie uśmiecha mi się płacić dodatkowo 50 zł jeśli położna może mi je zrobić za darmo, zwłaszcza gdy teraz mają nowy cennik.
-
nick nieaktualnyPewnie! Ja robiłam u swojej położnej za 40 zł albo w medicover za darmo - 1-2 dni przed wizytą. W medicover jednak nie dają wykresu do domu i są straszne opóźnienia (ostatnim razem spędziłam tam 3 godziny) - dojazd i parking wychodzi tyle co w Gamecie
Spokojnie rób u swojej położnej jeśli masz taką możliwość.
Stokrotkaaaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, które miały HSG w Pucku. W sumie to nie dopytałam jak sie umawiałam....ale czy trzeba mieć coś ze soba? w sensie zmiana odziezy? cos sugerujecie z wlasnego doswiadczenia?
34 l.
Starania od 08.2016
Hashimoto
Drożność ok
nasienie raz lepiej raz gorzej
Gameta od 10.2018
3 cykle stymulowane - Aromek + Ovitrelle
1 IUI 4. 04. 2019 ;(
2 IUI 29.06.2019
# 1IVF : 08.11.2019 start ; punkcja 28 kumulusow - > 13 dojrzałych ; mamy ⛄⛄⛄⛄ 😍😍
FET 18.12.2019 4.1.1.
Beta 9dpt : 82.8
12dpt : 260.1
15dpt : 654
20dpt : 3772,3
33dpt : ❤️
-
Ja Hsg miałam akurat w gamecie, ale ze sobą miałam koszule nocna, kapcie, wodę.
Dziewczyny co oznaczają podwyższone ddimery? U mnie 0,98 - norma do 0,5 -
nick nieaktualnyLibby, ja miałam w Pucku hsg. Nie przebierasz sie, przynajmniej tak było na początku roku. Dostajesz łóżko ale takie z jednorazowym prześcieradłem zeby sie położyć w ubraniu po badaniu i w oczekiwaniu na swoją kolej. Polecam sukienkę albo długa bluzkę, zeby nie paradować przed widownia bo przy samym hsg są przynajmniej 3 osoby
aaa i to co mnie uratowało to skarpetki krótkie bo na NFZ nie ma co liczyć na jednorazowe kapciuszki
wiec jak nie chcesz chodzić na bosaka to dobrze zabrać ze sobą albo skarpetki albo klapki bo teraz lato to tez inaczej, ja sie męczyłam w kozakach (zima oddziały nie były połączone i trzeba było wyjsć z jednego budynku i przejść do drugiego, nie wiem jak jest teraz czy juz zakończyli remont). Weź cos do jedzenia po badaniu i picie. Przed nic nie mozan jeść, a pozniej czekasz na opis wiec warto cos mieć przy sobie.
-
Evi38 bardzo dziękuję za wyczerpujace rade !34 l.
Starania od 08.2016
Hashimoto
Drożność ok
nasienie raz lepiej raz gorzej
Gameta od 10.2018
3 cykle stymulowane - Aromek + Ovitrelle
1 IUI 4. 04. 2019 ;(
2 IUI 29.06.2019
# 1IVF : 08.11.2019 start ; punkcja 28 kumulusow - > 13 dojrzałych ; mamy ⛄⛄⛄⛄ 😍😍
FET 18.12.2019 4.1.1.
Beta 9dpt : 82.8
12dpt : 260.1
15dpt : 654
20dpt : 3772,3
33dpt : ❤️
-
Bylam w środe na wizycie. Mamy juz ponad 1200 g
Dr sprawdzil przeplyw w tetnicy pepowinowej też, wydaje mi się nieco za wysoki - na pewno wyższy niż tydzien temu u innego lekarza! Nie wiem, co o tym myśleć. Generalnie z „wiekiem” opór powinien maleć.
Oczywiście według doktora wszystko super, ale jakoś niespokojna jestem.
Lunitari, Aśka32 lubią tę wiadomość
Gameta Gdynia od 2016 r.