Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunitari hahaha podoba mi się ten Lenon
i powiem Tobie, że wiele się nie pomyliłaś, bo jeśli urodzi się chłopiec to prawdopodobnie będzie Leon
Taaaak dzisiaj o 17:00 prenatalne więc poproszę o wsparcie myślami
Kinga, super!!! Teraz do roboty
Lunitari, kinga27.30, HanaMontana lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
Lenonki kciuki, będzie na bank wszystko dobrze
Kinga extra, wszystko idzie w dobrym kierunkukinga27.30 lubi tę wiadomość
starania od 09.2016 Gameta Gdynia
18.07.2018 - 2 ICSI
FET 05.10.2018 5dniowca - beteczki: 8dpt - 121,7; 10dpt - 299,4 ; 20dpt - 9491
FET 21.10.2020 - 9dpt 119 😍 -
Kinga, rewelacja
Super że się to udało wyregulować bez bardziej agresywnych metod w stylu dr Paśnika
Nic tylko zachodzić!
Lenonki, ale Ty nie miałaś mieć dziewczyny? To ja proponuję E-leon-orę. Znam jedną, jest cudowna, ale mówimy do niej Elena.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
muszę się wyżalić ku przestrodze
Pojechałam dziś robic ten test genetyczny : PANORAMA
Zamawiając ten test nie było innej opcji jak dzwonić na infolinię medicover, tam Pan powiedział mi co i jak, wysłał maile z linkami do aktywacji i płatności, złożył profil w systemie. Wyglądało profesjonalnie. Na moją prośbę sprawdził u producenta i zadzwonił ponownie do mnie mówiąc że czas oczekiwania to 7-10dni roboczych i test robiony w wawie.moge podejść dziś z rana do laboratorium i to zrobić wszystko już zaznaczył. Siedziałam godzibe czekając tam dzisiaj... Weszłam a te Panie Ch.... Nic nie wiedziały, OC to za test, próbowek na to nie mają i ogólnie wtf!!!! Po pół godzinie któraś z pielęgniarek po rozmowie z manadzerem ustaliła że mają taki zestaw do pobrania w Gdańsku ale wyniki są po ok 3 tyg bo to jest wysyłane do Stanów. Jestem tak wkurwiona od rana że nie macie pojęcia. Oczywiście mogę zrezygnować i składać reklamację że ktoś mnie źle poinformował ale na zwrot kasy się czeka 2 tyg. Zajebiscie... Nie wiem czy każdy ma kolej e luźne 2350 zł żebym mogla to sobie zrobić gdzie indziej. Także.... Pojechałam do Gdańska, pobrali mi krew i będą to wysyłać, za 14 dni mam zadzwonić i zapytać czy jest wynik... Ale może być później... Dramat!!!! Mam już dosyć. Czy to polecam... Test jest dokładny... Najdokladnkenszy i cena 2350 za full pakiet gdzie 2400 kosztuje samo nifty to różnica. Jakbym. Dostała zwrot kasy to bym pewnie pojechała dziś zrobić w tej samej cenie podstawowe Nifty ale już nie miałam ani czasu ani wyjścia żeby czekać. A zwrot kasy także... Mam nadzieję że wszystko będzie ok!!!!LAURA -
uwqaga to jeszcze nie koniec, wróciłam z Gdańska do Gdyni ok 13.30 i dzwoni telefon...że Pani która pobierala krew jednak nie dopilnowała jednego podpisu na formularzu i oni nie mogą tego wysłac. rozumiecie?
przepraszam za język ale....tak ją zj.....prez telefon,mówiąć że to nie moja wina, mam ciąże zagrożoną i lekarz kazal mi lerzec i nei wychodzic z domu, stracilam pól dnia w Gdyni potem u nich i teraz ona mi mowi ze nie ma podisu i ja mam jechac do Gdańska znowu? MASAKRA!!!!! Powiedziała, że oddzwoni za chwilę , porozmawia z kierownikiem. Minęła godzina mój mąż tam dzwoni zeby ich opieprzyć, ona mówi że nadal nic nie wie.Powiedział że daje jej 20 min i ma oddzwonić.
Dzwoni w końcu do mnie, pyta czy będę w domu i przyśle za chwilę kierowce z tym dokumentem żebym to podpisała i rano wyslą to w końcu (pomijam że to miało wyjsc dzis).
TO JAKIŚ CZESKI FILM ROZUMIECIE????? kur....płaci człowiek 2400 zł na pryw i jeszcze mają Cię w D....
Ciąża zagrożona, test za kupę kasy o którym nikt nic nie wie, nei umeiją dopilnować podpisu i jeszcze zdziwieni że ja nie mogę czekac.
LAURA -
Hałasianka, ale bym na Twoim miejscu skargę wysmarowała! W ramach rekompensaty powinni Ci dac voucher na badania albo zwrot kosztów (jak mi spieprzyli subpopilulacje w Swissmedzue to dostalam 200 zl, a za zwalone kariotypy zwrot kosztów badania mimo ze jednak dostalam wyniki). Warto zadziałać - przy okazji wyrzucisz z siebie te nerwy.
Najgorsze że jednak tyle czekania
Ale nie ma co schizować - dzieciuś pięknie rośnie i musi być zdrowy. No mówię Ci, ze dr H świetne dzieci robi ;P -
Hałasianka - Ty to masz kobieto przeboje.
Ale teraz - wdech i wydech - nie powinnaś się denerwowaćPamiętaj - maluch jest u Ciebie
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Nawet nie wiecie jak się cieszę
Ale dobra - już sprowadziłam się do częściowego porządku
INSEMINACJO - przybywamyOby dr S miał rękę!
StaraczkaNika, Aśka32, Lunitari, bazylkove, HanaMontana lubią tę wiadomość
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
nick nieaktualny
-
StaraczkaNika wrote:Hałasianka, ale bym na Twoim miejscu skargę wysmarowała! W ramach rekompensaty powinni Ci dac voucher na badania albo zwrot kosztów (jak mi spieprzyli subpopilulacje w Swissmedzue to dostalam 200 zl, a za zwalone kariotypy zwrot kosztów badania mimo ze jednak dostalam wyniki). Warto zadziałać - przy okazji wyrzucisz z siebie te nerwy.
Najgorsze że jednak tyle czekania
Ale nie ma co schizować - dzieciuś pięknie rośnie i musi być zdrowy. No mówię Ci, ze dr H świetne dzieci robi ;P)) faktycznie napiszę skargę i nie odpuszczę, ugram coś to będzie dodatkowo bo to co sie zadziało to naprawdę przechodzi ludzkie pojęcie.
No właśnie dr H i jego magiczna ręka musi przynieść szczęściechociaż...magiczna ręka dr Stencla wkladała zarodek ale to szczegół
haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 18:14
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
LAURA -
kinga27.30 wrote:Hałasianka - Ty to masz kobieto przeboje.
Ale teraz - wdech i wydech - nie powinnaś się denerwowaćPamiętaj - maluch jest u Ciebie
eh....
musi byc dobrze !! bede to powtarzać jak mantrękinga27.30 lubi tę wiadomość
LAURA -
Halasianka, jak dziś czytałam o prenatalnych to właśnie widziałam, że wyniki tego testu robią w Stanach. Szkoda, że Cię nikt wcześniej nie poinformował... Niepotrzebnie nerwy, ale teraz już trzeba wyluzować i czekać na wyniki. Skargę zawsze możesz napisać, byle sobie nadto nerwów nie szarpać.
Swoją drogą to są żarty. Płaci się tyle pieniędzy za to wszystko że powinni skakać wkoło swojego 'klienta' a jest jak jest... Nie tylko jeśli chodzi o medycynę.
Lenonki jak tam?Hałasianka lubi tę wiadomość
-
Kinga zazdroszczę Ci wiary w inseminacje że się uda. Ja mam podejscie że i to mi nie pomoże. Badania mamy porobie tylko wyniki odebrać no i czekam na @.
kinga27.30 lubi tę wiadomość
III. 2016r - początek starań
VI.2017r. - Gameta Gdynia
Jajowody drożne
Niepłodność idiopatyczna
08.01.2018 - cb
09-12.2018 3podejscia IUI
04.2019 - start IVF długi protokół - nieudany
17.07.2019 - start IVF krótki protokół
29.07.2019 - PUNKCJA, mamy 4❄️ blastki
VII. 2019 - VI. 2020 4 transfery - 1 cb
V-VII. 2021 - 2 podejście do IVF - 6 mrozaczkow (3x4.1.1, 1x4.1.2, 1x3.1.1, 1x3.2.2)
14.02.2022 -5 FET-10dpt-262,5 U/I, 12 dpt-603 U/I, 16 dpt-3162,9 U/I, 22 dpt-24847,9 U/I, 26dpt-55594,4 U/I
22.03.2022 jest ❤️ CRL 1,63cm
11.04.2922 CRL 4,2cm
23.06.2022 USG połówkowe - wszystko ok - chłopiec 452gr. -
Kinga kciukasy przeogromne!
Halasianko jprdle!! Ja miałam też taka kurwice jak mnie wych...li na klinicznej z prenatalnymi.. współczuję stresu.
Lenonki czas przecieka przez ręce! Ja zamierzam być z Ninka do 3rż
Jak po badaniu?kinga27.30, Hałasianka lubią tę wiadomość
Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
Dziewczyny dziekuje za kciuki! Dr Mezyk zachwycona wielkim nochalem, caly czas powtarzala, ze mamy piekne dziecko
wyrostek stal wiec teoretycznie chlopak, choc mowila, ze to tylko wrozenie
Na co powinnam patrzec w tym opisie? Z doswiadczenia Eszkilu wiem, ze dobrze, ze mamy trojnaczyniowa pepowine. Lokalizacja lozyska to przednia sciana, wysoko. Czy to oznacza, ze jest przodujace jak u Mokki? Hehe swoja droga mamy tu caly przekroj przypadkow
Takze Nika, kariery w pisaniu horoskopow raczej nie zrobisz, chyba, ze jeszcze ten wyrostek opadnie
Marysia, teraz czekamy na Ciebie! W czwartek?Lunitari, kinga27.30, Pini, StaraczkaNika, lena7 lubią tę wiadomość
PCOS + IO
05.2017 - początek starań
08.2017 - puste jajo płodowe
03.2019 👶
03.2021 👶 -
elinkagd wrote:Kinga zazdroszczę Ci wiary w inseminacje że się uda. Ja mam podejscie że i to mi nie pomoże. Badania mamy porobie tylko wyniki odebrać no i czekam na @.
Powiem Ci tyle zdarzeń za mną. Nie wierzyłam do końca w moc sterydu, szykowalam się na konsultację do Łodzi po nowym roku! Zostałam zajebiscie miło zaskoczona, to czemu mam teraz w to nie wierzyćpostanowiliśmy z M próbować do 3ech razy. Później zobaczymy co dalej. Musze wierzyć ze sie w koncu uda, ile moze trwać ta zła passa! Nic innego mi juz kochana nie pozostaje.
Glowa do góry. Ja mam cześć badań. Jutro ide pozostałe robic, a w pon jadę do Gamci wymazy, bo @ jeszcze u mnie trwa.Lenonki, elinkagd lubią tę wiadomość
2014.06. - start
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!