Gameta Podzamcze Kielce
-
WIADOMOŚĆ
-
Agnieszka0011 wrote:Dziewczyny czy Dokror L przyjmuje codzienie w klinice? Czy w jakies poszczegolne dni? Ja chodzilam do doktora B i mamy za sobą 2 nie udane procedury i myslimy nad zmiana lekarza.
Z tego co mi Pani w rejestracji mówiła to dr L przyjmuje tylko w poniedziałki ☺️
-
Agnieszka0011 wrote:Dziewczyny czy Dokror L przyjmuje codzienie w klinice? Czy w jakies poszczegolne dni? Ja chodzilam do doktora B i mamy za sobą 2 nie udane procedury i myslimy nad zmiana lekarza.
Tak dr L przyjmuje w poniedziałki 15-18Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 09:04
-
LINAA30 wrote:Oo a to niespodzianka, bo bardzo dużo dziewczyn tutaj chwali dr B. Może warto poczekać jeszcze trochę?
Tak dr L przyjmuje w poniedziałki 15-18 -
Dziewczyny jeśli mogę Wam coś doradzić to polecam klinikę Reprofit w Ostravie. Gameta jest naprawdę spoko i personel tam pracujący super ludzie. Ale wydaje mi się że dla "prostych" przypadków bo idą jednym schematem, pierwsze czy drugie ivf i się udaje to spoko. W Reproficie nawet przy bardzo niskim amh dziewczyny mają dużo więcej komórek, a słabe nasienie to jakoś dla nich nie problem. Z Kielc do kliniki jedzie się 3 godziny, macie swoją koordynatorkę która mówi po polsku. A badania i USG wysyłacie do nich meilem bez konieczności jazdy do kliniki. Jest forum Reprofit Ostrava dla tych bardziej skomplikowanych przypadków polecam.
-
Agnieszka0011 wrote:Ja ogolnie nie jeatem negatywnie nastawiona do dr B. Uwazam ze to bardzo dobry lekarz🙂 Tylko moze inne spojrzenie na nasz przypadek inne leki itd. Juz sama nie wiem co mam robic.
A moze jak już to lepiej do dr R ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 14:47
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia26 wrote:Miki33 hej a u mnie dowiedziałam się ze miałam 7 pęcherzyków pobranych w środę w piątek pan do mnie dzownil było ich 5 i do następnego tyg do wtorku miałam czekać ile będzie zamrożonych i został jeden silny jak to pan powiedział
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2023, 20:10
-
nick nieaktualny
-
LINAA30 wrote:Jak tam po wizycie?
Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił ☺️ Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił ponownie te wszystkie badania pod kątem inseminacji. Miałam je robione wszystkie w tamtym roku, ale musieliśmy przerwać starania. Zaczynamy od początku i mam nadzieję, że teraz będzie trochę lepiej 😢
dziękuję, że pytasz! 🥰😘 -
Karla19222 wrote:Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił ☺️ Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił ponownie te wszystkie badania pod kątem inseminacji. Miałam je robione wszystkie w tamtym roku, ale musieliśmy przerwać starania. Zaczynamy od początku i mam nadzieję, że teraz będzie trochę lepiej 😢
dziękuję, że pytasz! 🥰😘
Napewno wszystko będzie dobrze. Ja też kolejny cykl mam przed sobą, bo w poprzednim nic 😪 damy radę! Kto jak nie my ?!
Trzymam kciuki 🤞 i cieszę się że odpisałaś 😉😍 -
LINAA30 wrote:Napewno wszystko będzie dobrze. Ja też kolejny cykl mam przed sobą, bo w poprzednim nic 😪 damy radę! Kto jak nie my ?!
Trzymam kciuki 🤞 i cieszę się że odpisałaś 😉😍
Najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie 🥰 trzymam mocno kciuki za Was 😘LINAA30 lubi tę wiadomość