X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Podzamcze Kielce
Odpowiedz

Gameta Podzamcze Kielce

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka0011 Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Dokror L przyjmuje codzienie w klinice? Czy w jakies poszczegolne dni? Ja chodzilam do doktora B i mamy za sobą 2 nie udane procedury i myslimy nad zmiana lekarza.

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0011 wrote:
    Dziewczyny czy Dokror L przyjmuje codzienie w klinice? Czy w jakies poszczegolne dni? Ja chodzilam do doktora B i mamy za sobą 2 nie udane procedury i myslimy nad zmiana lekarza.

Z tego co mi Pani w rejestracji mówiła to dr L przyjmuje tylko w poniedziałki ☺️

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Z tego co mi Pani w rejestracji mówiła to dr L przyjmuje tylko w poniedziałki ☺️
    Dziekuje za odpowiedz. 😊

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Miki33 jak tam u ciebie ?? :)

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0011 wrote:
    Oo a to niespodzianka, bo bardzo dużo dziewczyn tutaj chwali dr B. Może warto poczekać jeszcze trochę?
    Tak dr L przyjmuje w poniedziałki 15-18

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 09:04

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Oo a to niespodzianka, bo bardzo dużo dziewczyn tutaj chwali dr B. Może warto poczekać jeszcze trochę?
    Tak dr L przyjmuje w poniedziałki 15-18
    Ja ogolnie nie jeatem negatywnie nastawiona do dr B. Uwazam ze to bardzo dobry lekarz🙂 Tylko moze inne spojrzenie na nasz przypadek inne leki itd. Juz sama nie wiem co mam robic.

• Magra3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli mogę Wam coś doradzić to polecam klinikę Reprofit w Ostravie. Gameta jest naprawdę spoko i personel tam pracujący super ludzie. Ale wydaje mi się że dla "prostych" przypadków bo idą jednym schematem, pierwsze czy drugie ivf i się udaje to spoko. W Reproficie nawet przy bardzo niskim amh dziewczyny mają dużo więcej komórek, a słabe nasienie to jakoś dla nich nie problem. Z Kielc do kliniki jedzie się 3 godziny, macie swoją koordynatorkę która mówi po polsku. A badania i USG wysyłacie do nich meilem bez konieczności jazdy do kliniki. Jest forum Reprofit Ostrava dla tych bardziej skomplikowanych przypadków polecam.

10.2023 nasza miłość 💚
    age.png
  • LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0011 wrote:
    Ja ogolnie nie jeatem negatywnie nastawiona do dr B. Uwazam ze to bardzo dobry lekarz🙂 Tylko moze inne spojrzenie na nasz przypadek inne leki itd. Juz sama nie wiem co mam robic.
    Nam dr zawsze powtarza żeby dać sobie i organizmowi czas. Wiem, że to trudne.
    A moze jak już to lepiej do dr R ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Hej Miki33 jak tam u ciebie ?? :)
    Hej🙂 U mnie mały postój czekam na wyniki: kariotyp I cftr. I zaczynam mam nadzieję stymulacje🙂 a jak u Ciebie?

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 hej a u mnie dowiedziałam się ze miałam 7 pęcherzyków pobranych w środę w piątek pan do mnie dzownil było ich 5 i do następnego tyg do wtorku miałam czekać ile będzie zamrożonych i został jeden silny jak to pan powiedział

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Miki33 hej a u mnie dowiedziałam się ze miałam 7 pęcherzyków pobranych w środę w piątek pan do mnie dzownil było ich 5 i do następnego tyg do wtorku miałam czekać ile będzie zamrożonych i został jeden silny jak to pan powiedział
    Czyli macie 1 zarodek? ✊️✊️✊️ Jakie masz AMH?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2023, 20:10

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 tak mamy jeden i teraz czekam na miesiączkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Miki33 tak mamy jeden i teraz czekam na miesiączkę
    I transfer?🥰 super. Trzymam kciuki✊️✊️✊️

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem właśnie kiedy transfer bo lekarz zobaczy jak tam reszta tych pęcherzyków jak mój organizm się ma a jak nie bedzie dobrze to bedzie w następnym miesiącu transfer :)

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2023, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    I jesteś zadowolona ? My czekamy na wizytę, mamy za tydzień 🤗
    Jak tam po wizycie?

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Jak tam po wizycie?

Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił ☺️ Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił ponownie te wszystkie badania pod kątem inseminacji. Miałam je robione wszystkie w tamtym roku, ale musieliśmy przerwać starania. Zaczynamy od początku i mam nadzieję, że teraz będzie trochę lepiej 😢

dziękuję, że pytasz! 🥰😘

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił ☺️ Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił ponownie te wszystkie badania pod kątem inseminacji. Miałam je robione wszystkie w tamtym roku, ale musieliśmy przerwać starania. Zaczynamy od początku i mam nadzieję, że teraz będzie trochę lepiej 😢

dziękuję, że pytasz! 🥰😘

Napewno wszystko będzie dobrze. Ja też kolejny cykl mam przed sobą, bo w poprzednim nic 😪 damy radę! Kto jak nie my ?!
    Trzymam kciuki 🤞 i cieszę się że odpisałaś 😉😍

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Napewno wszystko będzie dobrze. Ja też kolejny cykl mam przed sobą, bo w poprzednim nic 😪 damy radę! Kto jak nie my ?!
    Trzymam kciuki 🤞 i cieszę się że odpisałaś 😉😍

Najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie 🥰 trzymam mocno kciuki za Was 😘

LINAA30 lubi tę wiadomość

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2023, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Miki 33 byłam wczoraj w klinice pan doktor powiedział ze jest b.dobrze i przepisał mi tabletki już do transferu :) jeszcze kontrola 2 maja i może 9 maja będzie transfer :)

LINAA30 lubi tę wiadomość

• Romantyczna23 Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was miała robiona drożność w kieleckim szpitalu?

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ