X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Podzamcze Kielce
Odpowiedz

Gameta Podzamcze Kielce

Oceń ten wątek:
  • Agnieszka0011 Przyjaciółka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy Dokror L przyjmuje codzienie w klinice? Czy w jakies poszczegolne dni? Ja chodzilam do doktora B i mamy za sobą 2 nie udane procedury i myslimy nad zmiana lekarza.

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0011 wrote:
    Dziewczyny czy Dokror L przyjmuje codzienie w klinice? Czy w jakies poszczegolne dni? Ja chodzilam do doktora B i mamy za sobą 2 nie udane procedury i myslimy nad zmiana lekarza.

Z tego co mi Pani w rejestracji mówiła to dr L przyjmuje tylko w poniedziałki ☺️

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Z tego co mi Pani w rejestracji mówiła to dr L przyjmuje tylko w poniedziałki ☺️
    Dziekuje za odpowiedz. 😊

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 13 kwietnia 2023, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Miki33 jak tam u ciebie ?? :)

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0011 wrote:
    Oo a to niespodzianka, bo bardzo dużo dziewczyn tutaj chwali dr B. Może warto poczekać jeszcze trochę?
    Tak dr L przyjmuje w poniedziałki 15-18

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 09:04

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Oo a to niespodzianka, bo bardzo dużo dziewczyn tutaj chwali dr B. Może warto poczekać jeszcze trochę?
    Tak dr L przyjmuje w poniedziałki 15-18
    Ja ogolnie nie jeatem negatywnie nastawiona do dr B. Uwazam ze to bardzo dobry lekarz🙂 Tylko moze inne spojrzenie na nasz przypadek inne leki itd. Juz sama nie wiem co mam robic.

• Magra3 Autorytet

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jeśli mogę Wam coś doradzić to polecam klinikę Reprofit w Ostravie. Gameta jest naprawdę spoko i personel tam pracujący super ludzie. Ale wydaje mi się że dla "prostych" przypadków bo idą jednym schematem, pierwsze czy drugie ivf i się udaje to spoko. W Reproficie nawet przy bardzo niskim amh dziewczyny mają dużo więcej komórek, a słabe nasienie to jakoś dla nich nie problem. Z Kielc do kliniki jedzie się 3 godziny, macie swoją koordynatorkę która mówi po polsku. A badania i USG wysyłacie do nich meilem bez konieczności jazdy do kliniki. Jest forum Reprofit Ostrava dla tych bardziej skomplikowanych przypadków polecam.

10.2023 nasza miłość 💚
    age.png
  • LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agnieszka0011 wrote:
    Ja ogolnie nie jeatem negatywnie nastawiona do dr B. Uwazam ze to bardzo dobry lekarz🙂 Tylko moze inne spojrzenie na nasz przypadek inne leki itd. Juz sama nie wiem co mam robic.
    Nam dr zawsze powtarza żeby dać sobie i organizmowi czas. Wiem, że to trudne.
    A moze jak już to lepiej do dr R ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2023, 14:47

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 kwietnia 2023, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Hej Miki33 jak tam u ciebie ?? :)
    Hej🙂 U mnie mały postój czekam na wyniki: kariotyp I cftr. I zaczynam mam nadzieję stymulacje🙂 a jak u Ciebie?

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 hej a u mnie dowiedziałam się ze miałam 7 pęcherzyków pobranych w środę w piątek pan do mnie dzownil było ich 5 i do następnego tyg do wtorku miałam czekać ile będzie zamrożonych i został jeden silny jak to pan powiedział

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Miki33 hej a u mnie dowiedziałam się ze miałam 7 pęcherzyków pobranych w środę w piątek pan do mnie dzownil było ich 5 i do następnego tyg do wtorku miałam czekać ile będzie zamrożonych i został jeden silny jak to pan powiedział
    Czyli macie 1 zarodek? ✊️✊️✊️ Jakie masz AMH?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2023, 20:10

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 tak mamy jeden i teraz czekam na miesiączkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Miki33 tak mamy jeden i teraz czekam na miesiączkę
    I transfer?🥰 super. Trzymam kciuki✊️✊️✊️

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 15 kwietnia 2023, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nie wiem właśnie kiedy transfer bo lekarz zobaczy jak tam reszta tych pęcherzyków jak mój organizm się ma a jak nie bedzie dobrze to bedzie w następnym miesiącu transfer :)

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 19 kwietnia 2023, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    I jesteś zadowolona ? My czekamy na wizytę, mamy za tydzień 🤗
    Jak tam po wizycie?

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 19 kwietnia 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Jak tam po wizycie?

Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił ☺️ Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił ponownie te wszystkie badania pod kątem inseminacji. Miałam je robione wszystkie w tamtym roku, ale musieliśmy przerwać starania. Zaczynamy od początku i mam nadzieję, że teraz będzie trochę lepiej 😢

dziękuję, że pytasz! 🥰😘

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Lekarz wszystko dokładnie wyjaśnił ☺️ Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Zlecił ponownie te wszystkie badania pod kątem inseminacji. Miałam je robione wszystkie w tamtym roku, ale musieliśmy przerwać starania. Zaczynamy od początku i mam nadzieję, że teraz będzie trochę lepiej 😢

dziękuję, że pytasz! 🥰😘

Napewno wszystko będzie dobrze. Ja też kolejny cykl mam przed sobą, bo w poprzednim nic 😪 damy radę! Kto jak nie my ?!
    Trzymam kciuki 🤞 i cieszę się że odpisałaś 😉😍

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 20 kwietnia 2023, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Napewno wszystko będzie dobrze. Ja też kolejny cykl mam przed sobą, bo w poprzednim nic 😪 damy radę! Kto jak nie my ?!
    Trzymam kciuki 🤞 i cieszę się że odpisałaś 😉😍

Najważniejsze to mieć pozytywne nastawienie 🥰 trzymam mocno kciuki za Was 😘

LINAA30 lubi tę wiadomość

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 21 kwietnia 2023, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Miki 33 byłam wczoraj w klinice pan doktor powiedział ze jest b.dobrze i przepisał mi tabletki już do transferu :) jeszcze kontrola 2 maja i może 9 maja będzie transfer :)

LINAA30 lubi tę wiadomość

• Romantyczna23 Znajoma

Wysłany: 25 kwietnia 2023, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś z was miała robiona drożność w kieleckim szpitalu?

‹‹ 78 79 80 81 82 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ