Gameta Podzamcze Kielce
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia26 wrote:Hej Miki33 dzisiaj byłam na wizycie pecherzyki są na prawym jest 11 a na lewym 5 mam jeszcze zastrzyk brać i drugi orgalutran i wizyta w piątek u innego doktora
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia26 wrote:Miki 33 powiem ci ze te drugie zastrzyki bolesne i później zaczerwienienie jest i swędzi potem to miejsce ze aż masz ochotę się podrapać
Wolniej dawaj, przed i po zastrzykiem przykładaj lód.
Ważne żeby skóra była dobrze napięta i pewnie wbijać igłę
Powodzenia 🤞Ona: 36l
Amh: 4,26
Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
Fsh: 4,19
Lh:6,67
Prl: 15.85
Jajowody drozne (hsg maj 2022)
Monitoring owulacji okey
Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)
On: 39l
Testosteron: 4,33
Fsh: 2,68
Lh: 3,74
Slabe parametry nasienia
Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
Ruch postepowy 18% > 32%
Ruchome 40.71% > 40%
Morfologia 4.95% > 4%
Żywotność 60,81% > 60
Kariotypy oboje ok
12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
11pobranych -> 7 do zaplodnienia
05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞
Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby
8dpt 60.8
11 dpt 126
13 dpt 330
18 dpt 1796
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia26 wrote:Miki33 jestem już po wizycie i mam teraz przyjść w poniedziałek na kontrole trochę urosły pecherzyki
-
Miki33 wrote:Hej, ABK co u ciebie słychać? Wszystko Oki?
Hey, my już po Nifty pro i po prenatalnych, mamy Zosię z niskimi ryzykami, poza rynkiem wcześniejszego porodu.
Podczytuje cały czas co u Ciebie, leki jest w Chęcinach apteka zaopatrzona pod klinike, jesli chcesz sprawdzic gdzie jest dany lek polecam stronę gdzie po lek, ja swoje leki do stymulacji kupowałam na raty bo nie było całej recepty na raz.
Także w przeciętnej aptece w mieście powiatowym może takich leków nie być. Także możesz zapytać Pan na recepcji, albo na stronie sprawdzić.
Wizyt do stymulacji przeciętnie jest 2-3, zależy też jak zareagujesz na leki i jaka będzie odpowiedź jajników. Ja punkcję miałam przesuwana 3 razy bo nie rosły.
Trzymam za Ciebie kiucki 🤞😘Mysza01 lubi tę wiadomość
Ona: 36l
Amh: 4,26
Tsh: 2,33 (0,270-4,200) 0.8 do zbicia (letrox 125, strumektomia 12.2018)
Fsh: 4,19
Lh:6,67
Prl: 15.85
Jajowody drozne (hsg maj 2022)
Monitoring owulacji okey
Miesiniak (w niczym nie przeszkadza)
On: 39l
Testosteron: 4,33
Fsh: 2,68
Lh: 3,74
Slabe parametry nasienia
Koncentracja 15,57 mln/ml > 16mln/ml
Numer plemnika 70 M/Proba > 70M/Proba
Ruch postepowy 18% > 32%
Ruchome 40.71% > 40%
Morfologia 4.95% > 4%
Żywotność 60,81% > 60
Kariotypy oboje ok
12.2022 gonal 150, menopur 75->100, orgalutran, gonapedryl+ovi.
11pobranych -> 7 do zaplodnienia
05.01 transfer 5 dniowy swiezaczek 3.2.1.🤞
Na feriach zostały ❄❄ 5.2.1 i 4.3.1. Z 6 doby
8dpt 60.8
11 dpt 126
13 dpt 330
18 dpt 1796
-
nick nieaktualnyABK wrote:Hey, my już po Nifty pro i po prenatalnych, mamy Zosię z niskimi ryzykami, poza rynkiem wcześniejszego porodu.
Podczytuje cały czas co u Ciebie, leki jest w Chęcinach apteka zaopatrzona pod klinike, jesli chcesz sprawdzic gdzie jest dany lek polecam stronę gdzie po lek, ja swoje leki do stymulacji kupowałam na raty bo nie było całej recepty na raz.
Także w przeciętnej aptece w mieście powiatowym może takich leków nie być. Także możesz zapytać Pan na recepcji, albo na stronie sprawdzić.
Wizyt do stymulacji przeciętnie jest 2-3, zależy też jak zareagujesz na leki i jaka będzie odpowiedź jajników. Ja punkcję miałam przesuwana 3 razy bo nie rosły.
Trzymam za Ciebie kiucki 🤞😘
Super, że wszystko ok u Was 🥰😘
Dzięki za informację na temat lekow.
Więcej napisze na priv🙂 -
Miki33 wrote:Hej, czyli kilka wizyt jest na kontrolę pecherzykow. A powiedz mi gdzie kupiłaś zastrzyki do stymulacji?🙂🙃🙂 Ja już zbieram informację 🤭
Miki33, MaggieMay lubią tę wiadomość
-
Miki33 Panie w recepcji dały mi namiar na ich aptekę i tam maja te leki nazywa się : NA DOLNYM RYNKU Chęciny ulica Stefana Żeromskiego 3 wizyt jest kilka zależy właśnie jak rosną pecherzyki w poniedziałek mam kolejna zobaczyć czy punkcją będzie w środę czy czwartek
MaggieMay lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia26 wrote:Miki33 Panie w recepcji dały mi namiar na ich aptekę i tam maja te leki nazywa się : NA DOLNYM RYNKU Chęciny ulica Stefana Żeromskiego 3 wizyt jest kilka zależy właśnie jak rosną pecherzyki w poniedziałek mam kolejna zobaczyć czy punkcją będzie w środę czy czwartek
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny później po transferze to się bardzo oszczędzajcie. Ja się bardzo dobrze czułam ale uważałam na to co robię i jestem na zwolnieniu, a mimo to z nudów postanowiłam trochę posprzątać w domu. Poschylałam się trochę, odkurzałam a popołudniu dostałam aż krwotoku i aktualnie w szpitalu jestem. Dbajcie o siebie
-
nick nieaktualnyMagra3 wrote:Dziewczyny później po transferze to się bardzo oszczędzajcie. Ja się bardzo dobrze czułam ale uważałam na to co robię i jestem na zwolnieniu, a mimo to z nudów postanowiłam trochę posprzątać w domu. Poschylałam się trochę, odkurzałam a popołudniu dostałam aż krwotoku i aktualnie w szpitalu jestem. Dbajcie o siebie
Magra3 lubi tę wiadomość