Gameta Podzamcze Kielce
-
WIADOMOŚĆ
-
ABK wrote:Ale tutaj jest cykl naturalny więc nie jest regulowany i przesuwany lekami
Na wątkach miesięcznych dziewczyny często poprostu miały pusty cykl.
To jest właśnie wada cyklu naturalnego że jeśli transfer wypada w niedzielę klinika nie pracuje to przepada;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2023, 11:51
-
nick nieaktualnyDziewczyny ciężko mi powiedzieć czekam cała zestresowana na wieści z kliniki. Ogolnie badalam lh ktory miał wykryć pik. W poniedziałek lh wysokie we wtorek spadlo. Wydawalo mi sie ze owulacja byla w poniedziałek wieczorem bo ją czułam. Po prostu wariuję z braku informacji
-
nick nieaktualnyRomantyczna23 wrote:Hejo końcu ktoś mi odpisał 😃
No doktora biskupa w przyszłym tygodniu mamy wizytę i zastanawia mnie co powie dalej...
Zadowoleni jestescie z dr B?Matleena89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRomantyczna23 wrote:No byliśmy pierwszy raz więc nie mogę ocenić. A wy jak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia26 wrote:Miki33 hej byłam dzisiaj u doktora od 24 mam brać zastrzyki i 28 kontrola ciekawe jak to będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć! To mój pierwszy wpis tutaj! W tamtym roku rozpoczęliśmy diagnostykę w Gamecie, niestety z powodów zdrowotnych musieliśmy przerwać leczenie. Już teraz mamy zielone światło na powrót do kliniki. Czy jest tu osoba, którą prowadzi dr L? Widzę, że większość z Was chodzi do dr B
-
Karla19222 wrote:Cześć! To mój pierwszy wpis tutaj! W tamtym roku rozpoczęliśmy diagnostykę w Gamecie, niestety z powodów zdrowotnych musieliśmy przerwać leczenie. Już teraz mamy zielone światło na powrót do kliniki. Czy jest tu osoba, którą prowadzi dr L? Widzę, że większość z Was chodzi do dr B