X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Podzamcze Kielce
Odpowiedz

Gameta Podzamcze Kielce

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2023, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Miki33 jak w poniedziałek będzie dobrze to będzie pan doktor ustalał właśnie czy środa albo w czwartek będzie punkcją :)
    Oki, czekam na dalsze informacje od Ciebie🙂

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 2 kwietnia 2023, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 dobrze będę informować :)

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2023, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem właśnie po wizycie dużo jest pęcherzyków i punkcję mam na środę na 10:40 :) ale zarodki odroczone na następny cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2023, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Hej jestem właśnie po wizycie dużo jest pęcherzyków i punkcję mam na środę na 10:40 :) ale zarodki odroczone na następny cykl
    Super, czekam na dalsze wiesci🙂

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki 33 hej już po wszystkim w piątek będą do mnie dzwonić ile będzie zarodków :

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 Super, że masz już to za sobą. Dlugo trwalo pobieranie jajeczek, dr B robil punkcję? I jak samopoczucie, wszystko Oki?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2023, 17:35

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 krótko i ja bardzo dobrze się czułam po zabiegu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia26 wrote:
    Miki33 krótko i ja bardzo dobrze się czułam po zabiegu :)
    To świetnie🙂
    Powiedz mi jeszcze jaki koszt wyszedł do tego momentu.

• Sylwia26 Koleżanka

Wysłany: 5 kwietnia 2023, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miki33 tak doktor B. Robił zabieg :) 9650 zapłaciliśmy teraz wiec już za wizyty nie płacimy jedynie w poniedziałek pobieranie krwi to 60 zł :)

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2023, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Cześć! To mój pierwszy wpis tutaj! W tamtym roku rozpoczęliśmy diagnostykę w Gamecie, niestety z powodów zdrowotnych musieliśmy przerwać leczenie. Już teraz mamy zielone światło na powrót do kliniki. Czy jest tu osoba, którą prowadzi dr L? Widzę, że większość z Was chodzi do dr B :)

Hej, ja chodzę do dr L 🙃

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 10 kwietnia 2023, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Hej, ja chodzę do dr L 🙃

I jesteś zadowolona ? My czekamy na wizytę, mamy za tydzień 🤗

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 10 kwietnia 2023, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    I jesteś zadowolona ? My czekamy na wizytę, mamy za tydzień 🤗

Tak, jestem zadowolona. Ma podejście. Jest konkretny. Od razu przechodzi do rzeczy. Jak czegoś nie będziesz wiedziała lub będziesz miała wątpliwości to pytaj odpowie na wszystko.
    I to co ważne gdyby cos się działo zawsze mam kontakt sms

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Tak, jestem zadowolona. Ma podejście. Jest konkretny. Od razu przechodzi do rzeczy. Jak czegoś nie będziesz wiedziała lub będziesz miała wątpliwości to pytaj odpowie na wszystko.
    I to co ważne gdyby cos się działo zawsze mam kontakt sms

Super! Bardzo Ci dziękuję 🤗

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Super! Bardzo Ci dziękuję 🤗
    Na jakim etapie jesteście?

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Na jakim etapie jesteście?

My dopiero wracamy do Kliniki.. więc w sumie zaczynamy od 0. W tamtym roku już byliśmy, aczkolwiek musieliśmy przerwać starania, ponieważ po drodze wyszły inne schorzenia, silne leki. Zdecydowałam się na doktora L, ponieważ cały czas jestem pod kontrolą u doktora L taty😉.

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    My dopiero wracamy do Kliniki.. więc w sumie zaczynamy od 0. W tamtym roku już byliśmy, aczkolwiek musieliśmy przerwać starania, ponieważ po drodze wyszły inne schorzenia, silne leki. Zdecydowałam się na doktora L, ponieważ cały czas jestem pod kontrolą u doktora L taty😉.
    Rozumiem. 😉 tez początkowo chodziłam do taty doktora L. Myślę, że będziesz zadowolona. Może to głupio zabrzmi ale po każdej wizycie i rozmowie z dr L mam jakąś taka motywację. I nawet, kiedy czasem mam slabsze dni powtarza "nie poddajemy się! "

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2023, 18:43

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Rozumiem. 😉 tez początkowo chodziłam do taty doktora L. Myślę, że będziesz zadowolona. Może to głupio zabrzmi ale po każdej wizycie i rozmowie z dr L mam jakąś taka motywację. I nawet, kiedy czasem mam slabsze dni powtarza "nie poddajemy się! "

W tamtym roku jak byłam w klinice u doktora L też odniosłam takie wrażenie jak Ty! 🤗 Wyszłam z wizyty z nadzieją i lepszym nastawieniem... Bo naprawdę człowiek czasem traci nadzieję 😢

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    W tamtym roku jak byłam w klinice u doktora L też odniosłam takie wrażenie jak Ty! 🤗 Wyszłam z wizyty z nadzieją i lepszym nastawieniem... Bo naprawdę człowiek czasem traci nadzieję 😢

Bardzo często traci się nadzieję. Ale ja wtedy myślę że taka długa drogę już przeszliśmy i mam się poddać? O co to, to nie.
    Trzeba zawsze myśleć pozytywnie beż względu na to co będzie. Pamiętaj, że wchodząc pod górkę musisz pozwiedzać trochę widoków po drodze żeby na samej górze dostrzec cel 🙂

• Karla19222 Debiutantka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LINAA30 wrote:
    Bardzo często traci się nadzieję. Ale ja wtedy myślę że taka długa drogę już przeszliśmy i mam się poddać? O co to, to nie.
    Trzeba zawsze myśleć pozytywnie beż względu na to co będzie. Pamiętaj, że wchodząc pod górkę musisz pozwiedzać trochę widoków po drodze żeby na samej górze dostrzec cel 🙂

Bardzo mądre słowa !! Zapamiętam je sobie ! 🤗

• LINAA30 Przyjaciółka

Wysłany: 11 kwietnia 2023, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karla19222 wrote:
    Bardzo mądre słowa !! Zapamiętam je sobie ! 🤗

Ja wiem, że to są proste słowa ale uwierz one mi cały czas towarzyszą podczas kolejnego cyklu. I wierzę, że tam na tym szczycie kiedyś sie znajdziemy. Grunt to się nie poddawać.
    Trzymam kciuki ! Daj znać jak po wizycie 🙂😉

‹‹ 77 78 79 80 81 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ