Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
emyszka wrote:Ok, dzięki! Jak leczyłam się w salve to miałam prolutex właśnie i globulki i duphaaton a teraz mam tylko cyclogest + duphaaton.
Nie pamiętam czy przy transferze jest też normalna wizyta i będę mieć szanse porozmawiać "na spokojnie" z lekarzem?
Tak, jest, przed transferem jest krótka wizyta. No i ja jak czegoś zapomnę to jeszcze w tej salce zabiegowej dopytywałam podczas transferu lub tuż po. A na wizycie przed lekarz przepisuje leki jak czegoś brak, wystawia L4 jak trzeba i pyta czy sikać się chce 😁agnes175 lubi tę wiadomość
Starania od 2018
Klinika od 2024
I procedura:
07/04 - punkcja, 5 blastocyst ❄️
❌07/31 - I FET (cykl sztuczny, EG) 9 dpt ⏸️, hcg 12dpt 14, cb 4+3
❌09/04 - II FET (cykl sztuczny, EG), 6 dpt ⏸️, hcg 7dpt 1,6
❌10/30 - III FET (cykl sztuczny, EG, encorton, acard, neoparin), 6 dpt ⏸️, hcg 9dpt 6,1, cb 4+2
❌12/04 - IV FET (cykl sztuczny, EG, AH, encorton, acard, neoparin, accofil wlew + zastrzyki), hcg 8dpt 2
❌KIR: Bx
+ 2DS2
- 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1
HLA-C C1/C2 oboje
PAI-1 homo
mthfr homo
IO? Hiperinsulinemia?
Kariotypy, cytokiny, immunofenotyp 🆗
"Tylko spokój może nas uratować" -
emyszka wrote:Hej, mam jeszcze pytanie czy Wasi lekarze zalecał Wam badanie progesteronu w dniu transferu? Jutro mam swój kolejny transfer ale bez zaleceń badań z krwi. Badałam jego poziom tylko przed punkcja..
-
agnes175 wrote:Ja miałam zlecone badania progesteron i estradiol w 9dc, kiedy byłam na monitoringu endometrium przed kriotransferem. Aktualnie Biorę Estrofem 3×1, Duphaston 3x1 i Cyclogest 2×1 i trochę kiepsko sie czuje po tych końskich dawkach, psychicznie i fizycznie czuje sie słabo ale jakoś muszę wytrzymać, bo endometrium juz 7mm więc takie minimum osiągnięte ale lekarka powiedziała,że jeszcze podrośnie. Nie wiem czy to normalne czy nie, jakie Wy macie doświadczenia z tymi lekami przed transferem???
-
emyszka wrote:Ok, dzięki! Jak leczyłam się w salve to miałam prolutex właśnie i globulki i duphaaton a teraz mam tylko cyclogest + duphaaton.
Nie pamiętam czy przy transferze jest też normalna wizyta i będę mieć szanse porozmawiać "na spokojnie" z lekarzem?
Ale np lekarka, która robiła mi ostatni transfer w zastępstwie prosiła do gabinetu przed transferememyszka lubi tę wiadomość
-