X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    Ja w piątek najbliższy wizyta kwalifikacyjna w Gamecie w Rzgowie. Dr Banach Strużycka. I od razu w tym cyklu punkcja. Jak ją wspominacie? Wstępnie z Panią Dotkor jesteśmy umówione na transfer odroczony z powodu wysokiego amh
    Punkcje? Nie pamiętam jej bo spałam 😅 a tak na poważnie też mam wysokie amh i naprawdę wspominam dzień punkcji bardzo dobrze. Nie miałam żadnych większych skutków ubocznych :)

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • moooonaa Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Punkcje? Nie pamiętam jej bo spałam 😅 a tak na poważnie też mam wysokie amh i naprawdę wspominam dzień punkcji bardzo dobrze. Nie miałam żadnych większych skutków ubocznych :)

I również miałaś odroczony transfer na kolejny cykl czy jednak się udało w tym samym cyklu?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    I również miałaś odroczony transfer na kolejny cykl czy jednak się udało w tym samym cyklu?
    Miałam odroczony
    Nawet sobie nie wyobrażałam mieć e tym samym przy 25 jajkach. Cieszę się że mogłam odpocząć

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • moooonaa Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Miałam odroczony
    Nawet sobie nie wyobrażałam mieć e tym samym przy 25 jajkach. Cieszę się że mogłam odpocząć

A u którego lekarza jesteś? Czy transfer jest gorszy w bólu niż punkcja?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    A u którego lekarza jesteś? Czy transfer jest gorszy w bólu niż punkcja?
    Punkcji nie czujesz - jestes pod narkozą pełną przecież, budzisz się świadomie dobrą godzinę po i co najwyżej będziesz miała obolały brzuch
    Transfer nie boli, co najwyżej czuć dyskomfort od pełnego pęcherza i wziernika.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
‹‹ 1239 1240 1241 1242 1243
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ