Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
moooonaa wrote:Ja w piątek najbliższy wizyta kwalifikacyjna w Gamecie w Rzgowie. Dr Banach Strużycka. I od razu w tym cyklu punkcja. Jak ją wspominacie? Wstępnie z Panią Dotkor jesteśmy umówione na transfer odroczony z powodu wysokiego amh
-
Elza1234 wrote:Punkcje? Nie pamiętam jej bo spałam 😅 a tak na poważnie też mam wysokie amh i naprawdę wspominam dzień punkcji bardzo dobrze. Nie miałam żadnych większych skutków ubocznych
I również miałaś odroczony transfer na kolejny cykl czy jednak się udało w tym samym cyklu? -
moooonaa wrote:I również miałaś odroczony transfer na kolejny cykl czy jednak się udało w tym samym cyklu?
Nawet sobie nie wyobrażałam mieć e tym samym przy 25 jajkach. Cieszę się że mogłam odpocząć -
moooonaa wrote:A u którego lekarza jesteś? Czy transfer jest gorszy w bólu niż punkcja?
Transfer nie boli, co najwyżej czuć dyskomfort od pełnego pęcherza i wziernika. -
Elza1234 wrote:Punkcje? Nie pamiętam jej bo spałam 😅 a tak na poważnie też mam wysokie amh i naprawdę wspominam dzień punkcji bardzo dobrze. Nie miałam żadnych większych skutków ubocznych
Swoje dwie pierwsze punkcje wspominam ok teraz trzecia w środę więc zobaczmy , Wy macie wysokie a ja znów bardzo niskie AMH 🙈 -
Motylek…:) wrote:Przy pierwszej procedurze też tak miałam bo nie wiedziałam co mnie czeka teraz już sobie tylko myślę musi być dobrze ….. więc trzeba pozytywnie się nastawić bo jak nie my to kto ….
Dokładnie.. jestem zagubiona w tym wszystkim, a jednocześnie bardzo czekam na piątek żeby wiedzieć kiedy punkcja!! -
Wczoraj rozpoczęłam stymulację Bemfola 175 codziennie o 20, w czwartek rano kontrol i z krwi morfologia, glukoza i innych kilka badań, i dalsze informacje w czwartek, ale około 20 dnia cyklu mówiła Dr że będziemy robić czyli ostatni tydzień lutego pewnie
Muczylando lubi tę wiadomość
-
moooonaa wrote:Wczoraj rozpoczęłam stymulację Bemfola 175 codziennie o 20, w czwartek rano kontrol i z krwi morfologia, glukoza i innych kilka badań, i dalsze informacje w czwartek, ale około 20 dnia cyklu mówiła Dr że będziemy robić czyli ostatni tydzień lutego pewnie
No to powodzenia☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego, 18:29
-
Motylek…:) wrote:Swoje dwie pierwsze punkcje wspominam ok teraz trzecia w środę więc zobaczmy , Wy macie wysokie a ja znów bardzo niskie AMH 🙈
Jakie masz amh?2015🤰Syn👦
Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
11.02.25 8tc💔poronienie samoistne😭🖤👎
4 IVF ???