Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Elza1234 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    Ja w piątek najbliższy wizyta kwalifikacyjna w Gamecie w Rzgowie. Dr Banach Strużycka. I od razu w tym cyklu punkcja. Jak ją wspominacie? Wstępnie z Panią Dotkor jesteśmy umówione na transfer odroczony z powodu wysokiego amh
    Punkcje? Nie pamiętam jej bo spałam 😅 a tak na poważnie też mam wysokie amh i naprawdę wspominam dzień punkcji bardzo dobrze. Nie miałam żadnych większych skutków ubocznych :)

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • moooonaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Punkcje? Nie pamiętam jej bo spałam 😅 a tak na poważnie też mam wysokie amh i naprawdę wspominam dzień punkcji bardzo dobrze. Nie miałam żadnych większych skutków ubocznych :)

I również miałaś odroczony transfer na kolejny cykl czy jednak się udało w tym samym cyklu?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    I również miałaś odroczony transfer na kolejny cykl czy jednak się udało w tym samym cyklu?
    Miałam odroczony
    Nawet sobie nie wyobrażałam mieć e tym samym przy 25 jajkach. Cieszę się że mogłam odpocząć

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • moooonaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:
    Miałam odroczony
    Nawet sobie nie wyobrażałam mieć e tym samym przy 25 jajkach. Cieszę się że mogłam odpocząć

A u którego lekarza jesteś? Czy transfer jest gorszy w bólu niż punkcja?

• Elza1234 Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    A u którego lekarza jesteś? Czy transfer jest gorszy w bólu niż punkcja?
    Punkcji nie czujesz - jestes pod narkozą pełną przecież, budzisz się świadomie dobrą godzinę po i co najwyżej będziesz miała obolały brzuch
    Transfer nie boli, co najwyżej czuć dyskomfort od pełnego pęcherza i wziernika.

PCOS
    3 lata starań
    2 straty
    2024 - in vitro
    I transfer - ❌
    II transfer - 💔
    III transfer - ❌
    IV transfer - 🤰🩷

preg.png
  • Motylek…:) Koleżanka

Wysłany: 3 lutego, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elza1234 wrote:

Swoje dwie pierwsze punkcje wspominam ok teraz trzecia w środę więc zobaczmy , Wy macie wysokie a ja znów bardzo niskie AMH 🙈

• moooonaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakoś się tym wszystkim stresuje

• NatalAaa Znajoma

Wysłany: 4 lutego, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kiedy odstawiałyście po udanym transferze Prolutex? Badałyście przed odstawieniem progesteron?

Wysłany: 4 lutego, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    Jakoś się tym wszystkim stresuje

Przy pierwszej procedurze też tak miałam bo nie wiedziałam co mnie czeka teraz już sobie tylko myślę musi być dobrze ….. więc trzeba pozytywnie się nastawić bo jak nie my to kto ….

• moooonaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek…:) wrote:
    Przy pierwszej procedurze też tak miałam bo nie wiedziałam co mnie czeka teraz już sobie tylko myślę musi być dobrze ….. więc trzeba pozytywnie się nastawić bo jak nie my to kto ….

Dokładnie.. jestem zagubiona w tym wszystkim, a jednocześnie bardzo czekam na piątek żeby wiedzieć kiedy punkcja!!

Wysłany: 6 lutego, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    Dokładnie.. jestem zagubiona w tym wszystkim, a jednocześnie bardzo czekam na piątek żeby wiedzieć kiedy punkcja!!

Wczorajszą punkcje również wspominam ok teraz czekanie …. A do jakiego lekarza chodzisz ??

• moooonaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do Dr Banach-Struzyckiej a Ty?

Wysłany: 7 lutego, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    Do Dr Banach-Struzyckiej a Ty?
    Dr Ireneusz Połać a dr Banach punkcje mi robiła …. I co wiesz kiedy punkcja ??

• moooonaa Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj rozpoczęłam stymulację Bemfola 175 codziennie o 20, w czwartek rano kontrol i z krwi morfologia, glukoza i innych kilka badań, i dalsze informacje w czwartek, ale około 20 dnia cyklu mówiła Dr że będziemy robić czyli ostatni tydzień lutego pewnie

Muczylando lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 lutego, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moooonaa wrote:
    Wczoraj rozpoczęłam stymulację Bemfola 175 codziennie o 20, w czwartek rano kontrol i z krwi morfologia, glukoza i innych kilka badań, i dalsze informacje w czwartek, ale około 20 dnia cyklu mówiła Dr że będziemy robić czyli ostatni tydzień lutego pewnie

No to powodzenia☺️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego, 18:29

• agnes175 Autorytet

Wysłany: 10 lutego, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Swoje dwie pierwsze punkcje wspominam ok teraz trzecia w środę więc zobaczmy , Wy macie wysokie a ja znów bardzo niskie AMH 🙈

Jakie masz amh?

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
    4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
    7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
    15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
    22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
    11.02.25 8tc💔poronienie samoistne😭🖤👎

4 IVF ???
  • moooonaa Autorytet

Wysłany: 11 lutego, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Wy czym macie stymulacje?

• Gama81 Przyjaciółka

Wysłany: 11 lutego, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek… masz już wyniki punkcji?

• Aga135 Nowa

Wysłany: 11 lutego, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy chodzi któraś z Was dr Banach-Strużyckiej z wczesnym wygaszaniem jajnikow? Amh 0,1, jestem przed pierwsza wizyta

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego, 18:30

Wysłany: 12 lutego, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agnes175 wrote:
    Jakie masz amh?

AMH 1.1 u którego bym lekarza bym nie była to każdy mówi że bardzo niskie przy moim wieku chodź dr.Połać powiedział że widocznie tak mam ….

‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ