Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
asiamar wrote:Dziewczyny jak wygląda kwestia punkcji w klinice ?? Chodzi mi konkretnie ile po się leży ?? Czy dobrze się czułyście ??
Lonia lubi tę wiadomość
-
Dziękuje że odpowiedź bo ja bardzo źle przeszłam pierwszą punkcję ,ale w innej klinice i wiem , że będę musiała długo leżeć i biorę pod uwagę wymioty . Jak wczoraj widziałam ledwo siedzącą kobietę na piętrze po punkcji to się przeraziłam , że ją za szybko wypuścili:/Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Asiamar powiedz ze wymiotowalas i podadzą Ci leki przeciwwymiotne. Ja nie mogłam z łóżka wstać po drugiej punkcji. Po pierwszej delikatne mdłości mialam, po drugiej jak lezalam to po chwili po przebudzeniu już chciałam wyjść bo na lezaco czułam się jak nowo narodzona. Ale kiedy usiadlam był odjazd. Zlewalam się potem w sekunde i mialam meeega zawroty i odruchy wymiotne. Po położeniu się ustepowalo. Dostałam w wenflon lek i po chwili było ok
asiamar lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
IVA ja osobiście bardzo źle się czułam, wymiotowałam wodą bo nie miałam czym, straszny ból brzucha i generalnie słaba byłam przez cały dzień. Problem miałam z siusianiem i siedzeniem Kolejnego dnia już było lepiej. Jedne kobiety nie mają żadnych bóli ani dyskomfortu a inne źle reagują na znieczulenie i sam zabieg.Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Dziękuje. Umówiłam się do dr Połacia, bo dr P. Radwan ma urlop na początku listopada. O dr Połaciu gdzieś czytałam pozytywne opinie.
-
Połać jest specyficzny, ale samej mi przeszło przez myśl, żeby iść teraz do niego
freya lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
takasobieja podobnie jak Ty mamy ostatnie podejście... Po przeniesieniu lądujemy na końcu kolejki. Mam nadzieję, że starczy dla nas pieniędzy. Nasze dwie poprzednie procedury skończyły się totalną klapą, dlatego zależy mi na dobrym lekarzu. Nie musi być miły, ważne by był skuteczny Co masz na myśli, pisząc specyficzny?
-
Ja chodzę do Banach. Ale sama nie wiem czy jestem zadowolona. Wiem kochana co czujesz... Sama znam ten ból. Nie wiem co robić bo to ostatnie podejście. Byłam u prof, drugie podejście mialam u Banach... Do transferu widziałam same plusy, a teraz już nie koniecznie. Wkurzyla mnie ze musialam zapłacić za eg.Gameta Rzgów
Witajcie dziewczyny,
byłam w sobote na wizycie w GAMETA w Rzgowie u dr Pawła Radwan. Byl bardzo nie miły,miałam zapytać co z programem,ale szybko mnie zbył. Miałam zacząć stymulacje,ale jeszcze muszę brać antykoncepcje tydzień. Kazal mi się zapisać na 3 listopada do dr Banach bo idzie na urlop. Powiedział,ze za tydzień już zaczniemy stymulacje. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć...;(
Czy jak pojadę za tydzień to czy nie usłyszę czegoś, czego nie chciałabym usłyszeć... -
Przez tą nadchodzaca zmiane przepisów nie przystapie teraz do kolejnego programu in vitro akurat punkcjia wypadła by w pierwszym tyg listopada wiec w najgorszym okresie bo juz beda obowiaywały nowe przepisy a ministerstwo bedzie mialo kilka dni na zaakceptowanie planu dostosowawczego wysłanego przez kliniki ;
Normalnie płakac mi sie chce