Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja zawsze robilam u siebie a wynik skan dokumentu wysylalam na tego maila co jest na karcie po transferze. I nigdy nie szlam na wizyte po becie- bo zawsze byla negatywna tylko wczesniej zaopatrzalam sie w estrofem i standardowo bralam od 2-go dnia cyklu 1x3 potem miedzy 10-14dniem cyklu umawialam sie na wizyte zaznaczajac ze to wizyta przed transferem czyli nieplatna no i umawiano mnie na transfer. Nic wiecej nie powiedza Ci na tej wizycie jesli beta negstywna by byla. Natomiast jesli pozytywna no to mozna mysle pojsc zeby chociaz dowiedziec sie co z lekami czego badzo mocno Ci zycze!
asiamar lubi tę wiadomość
*Starania 5lat, endometrioza- 8laparoskopii
*01.2014 ciaza naturalna 9tc [*] brak ♡
*06.2015 ICSI GAMETA 5 blastocyst, ostra hiperstymulacja
*30.07, 04.09, 27.10- criotransfery [*] ;( -
Kurcze Dziewczyny ta klinika mnie zniszczy zanim zajdę w ciążę. Co lekarz to inne zdanie. We wrześniu zostałam zarejestrowana do programu po wnikliwym wywiadzie i lekarz który mnie do niego zapisał uznał, że spełniam warunki. A wczoraj od innego lekarza usłyszałam, że nie spełniam i mam jeszcze 2 lata czekać!
Po dłuższej wymianie zdań (bo nerwy już mi puściły) lekarz uznał, że ok niech będzie skoro jestem tak zdeterminowana.
Tam panuje taki bałagan jak w normalnym szpitalu, nie potrafię się tam odnaleźć. -
takasobieja wrote:Problem w tym ze skierowanie mam. Ale nie ma nigdzie punktów na ten rok na histero w Bydgoszczy. najgorsze jest to ze nie mam regularnych miesiaczek i dopóki nie dostanę teraz to nie wiem kiedy się umawiać. W jednym szpitalu mogłam zrobić Ale dają tylko znieczulenie w kręgosłup... Oj nie nie. świadoma bez nóg to ja nie chcę bycAgniesia
-
Mallina wrote:Kurcze Dziewczyny ta klinika mnie zniszczy zanim zajdę w ciążę. Co lekarz to inne zdanie. We wrześniu zostałam zarejestrowana do programu po wnikliwym wywiadzie i lekarz który mnie do niego zapisał uznał, że spełniam warunki. A wczoraj od innego lekarza usłyszałam, że nie spełniam i mam jeszcze 2 lata czekać!
Po dłuższej wymianie zdań (bo nerwy już mi puściły) lekarz uznał, że ok niech będzie skoro jestem tak zdeterminowana.
Tam panuje taki bałagan jak w normalnym szpitalu, nie potrafię się tam odnaleźć.*Starania 5lat, endometrioza- 8laparoskopii
A ja dzis zrobilam sikanego 9dpt no i znow NIC ;( Jutro beta ale nie mam zadnych nadziei... Wyc mi sie chce! ;(*Starania 5lat, endometrioza- 8laparoskopii
Mam pytanie do Was, kiedy piszecie o RB to macie na myśli Banach czy Banaszczyk?
-
Bella93 wrote:Mam pytanie do Was, kiedy piszecie o RB to macie na myśli Banach czy Banaszczyk?*Starania 5lat, endometrioza- 8laparoskopii
Obie są Renaty, dlatego pytałam;)
-
Na str Gamety obie mają jednoczłonowe. Jestem zapisana do jednej z nich, dlatego podczytuję opinie:D
-
No to ja nie wiedzialam ze Banaszczyk to tez Renata
Bella93 lubi tę wiadomość
*Starania 5lat, endometrioza- 8laparoskopii
my tu o banach pisałyśmy raczej .
Kamiś przykro mi wiesz... są przypadki że sikacz negatywny a beta wysoka, ale ja niestety nie jestem optymistką i jeśli widze jedną kreskę to już wiem jak jest . Więc wiem co czujesz... musimy walczyć! w końcu się uda! Mam jednak cichą nadzieję, że jeszcze się możesz mile zaskoczyć.
Mallina jeśli podpisałaś umowę kwalifikacyjną to już mogą Cię "w pompkę cmoknąć"Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 22:41
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Ja chodze do dr Banaszczyk i jestem naprawde bardzo zadowolona, zawsze byla dla nas mila i usmiechnieta , moze malo wylewna , ale konkretna. Wszystkie wizyty mialam u niej wychodzila zemna i gabinetu i mowila na kiedy maja mnie w rejestracji przyjadz . Mam porownanie z Salve i powiem wam ze Gameta jest super zorganizowana w porownaniu do Salve. W pn testuje , bole jajnika czasem mnie lapia oraz uderzenia goraca i zimna poza tym dziwnych objawow brakNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Bella93 wrote:Na str Gamety obie mają jednoczłonowe. Jestem zapisana do jednej z nich, dlatego podczytuję opinie:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2015, 08:39
Agniesia -
Dzięki dziewczyny:)
Powodzenia. -
asiamar wrote:Ja chodze do dr Banaszczyk i jestem naprawde bardzo zadowolona, zawsze byla dla nas mila i usmiechnieta , moze malo wylewna , ale konkretna. Wszystkie wizyty mialam u niej wychodzila zemna i gabinetu i mowila na kiedy maja mnie w rejestracji przyjadz . Mam porownanie z Salve i powiem wam ze Gameta jest super zorganizowana w porownaniu do Salve. W pn testuje , bole jajnika czasem mnie lapia oraz uderzenia goraca i zimna poza tym dziwnych objawow brakGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g.