Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella93 wrote:Któraś z Was pisała o sono-HSG w Gamecie, ile kosztowały badania przed? (chlamydie, hbs, hcv)
Bella93 lubi tę wiadomość
M&M -
listek wrote:My nie czekaliśmy 4, ale 2 Pewnie zależy od tego jak się będziesz czuła
Tak, od razu pobierali krew jak byłam ze skierowaniem. Dlatego kazali przyjechać osobiście. Ja jakoś też tak byłam około 11. Też nie wiedziałam, że mam być na czczo i nie byłam (wypiłam 2 kawy), ale machnęły na to ręką Pobrały krew tak czy tak. No ale wiadomo, jak już wiesz, to chyba lepiej nic nie jeść i nie pić.
powodzenia w takim razieGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
O kurcze to faktycznie nieciekawie:-( a może zostawił gdzieś.
Pamiętaj zeby zasrzegł karte i poinformował bank o zagubieniu dowodu,niech to zgłoszą do bazy a mąż do czasu wyrobienia nowego moze posługiwac się np paszportem.
Co do histero to ja nawet za namowa lekarza czekałam tylko tydz ale nie miałam nic wycinane.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Już mam umowiona histero na 27.11.
Byliśmy z rana już zastrzec wszystko. Złożyliśmy wniosek o nowy dowód. Gorzej dokumenty z pracy... Wyrobienie 200zl i całe szczęście go nie zawiesili. Plus prawko 80zl i dowód rejestracyjny 160 piękne święta. Kazalam mu za głupotę odpravowsc gdzieś te pieniądze bo niestety się nam nie przelewa.Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Martoszka wrote:Samo badanie kosztuje 540 zł, a krew mozesz zrobic gdzie chcesz. Mnie u siebie w miescie wyniosły cos kolo 180 zł.
Dziękuję za odpowiedź, ja dzisiaj zapłaciłam ok 130zł w laboratorium:) -
Tynka1990 wrote:Do Banaszczyk
Dzisiaj byla o dziwo mila, odpowiadała na wszystkie pytania, tłumaczyła itp
We wtorek jadę podpisać papiery na IUI to dam znac co o jak
Mam czasem wrazenie ze oni tam ściemniaja,ja tez jak chciałam umowic sie do MR na pazdziernik to uslyszalam ze nie przyjmuje a w listopadzie tez nie wiadomo...a dziewczyny pisały ze normalnie byly na wizytach.W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
takasobieja wrote:Już mam umowiona histero na 27.11.
Byliśmy z rana już zastrzec wszystko. Złożyliśmy wniosek o nowy dowód. Gorzej dokumenty z pracy... Wyrobienie 200zl i całe szczęście go nie zawiesili. Plus prawko 80zl i dowód rejestracyjny 160 piękne święta. Kazalam mu za głupotę odpravowsc gdzieś te pieniądze bo niestety się nam nie przelewa.
Łoo kurcze, to nie jest miło. No szkoda.
Powodzenia za to na histeroskopii Wszystkiego dobrego5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
sylvuś wrote:Tynka wiem ze Ty teraz IUI ale jak mozesz to podpytaj o in vitro,ze niby tak na przyszłość? Jak to bedzie z rządowym na 2016? I ze masz kolezanke ktora chce sie przeniesc do gamety ale nie wie czy sie zalapie do czerwca nowego roku? Ciekawa jestem czy potwierdza sie odp drugiej RB:-) z gory dziękuje.
Mam czasem wrazenie ze oni tam ściemniaja,ja tez jak chciałam umowic sie do MR na pazdziernik to uslyszalam ze nie przyjmuje a w listopadzie tez nie wiadomo...a dziewczyny pisały ze normalnie byly na wizytach.
A MR nie przyjmował ogólnie tylko jak miał jakas pacjentkę, ktora prowadził i musiała mieć wizytę to wtedy robił wyjatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 16:43
-
Laseczki pomóżcie!!!!!!!!!!
Powiedzcie mi jaki jest koszt inseminacji łącznie z wszystkimi badaniami?
I jakie badania trzeba zrobić?
I najważniejsze pytanie czy jak jutro podpiszę umowę a jakimś cudem zaskoczę i za 2 tyg zobaczę dwie krechy to kasa za insemkę przepada. I kiedy się płaci? Przy podpisaniu umowy? -
A Ty umowę podpisujesz na inseminację? Kiedy będziesz ją miała? Ja nie miałam IUI w gamecie, ale placiłam podczas IUI... Patrząc wstecz ... straciłam czas i pieniądze na IUIGameta Rzgów
Płaciliśmy w ten sam dzień tuż po podpisaniu umowy jeszcze za nim wiadomo było czy parametry są okej i czy dojdzie do IUI. Płaciliśmy tylko za IUI, za wizytę już nam nie doliczali ani za badanie nasienia, w sumie za przygotowanie go do zabiegu.14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze