Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykro mi dziewczyny.
Kamis czy my czasem nie jesteśmy razem na gazeta.pl? Wątek gametyGameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Kamiś wrote:Chyba tak ale cos rzadko sie tam udzielasz
Rzeczywiście w inowrocławiu sa wolne miejsca na histero na nfz. Lada dzień mam @... jutro jadę do Ina się zarejestrować bo musze być osobiście. Lepsze to niż płacić 1550zł .
Wiem, że tam jest drzemka, a powiedzcie, bo któraś z Was tam miała histero... ile dni trzeba tam być?Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
Tynka1990 wrote:A coś się zmieniło?
Podpytam ale jak będzie miała taki humorek jak ostatnio to pewnie odpowiedzi nie dostanę.
Chodzisz do Banach?14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
takasobieja wrote:Generalnie jestem ostatnio zabiegana... wzięłam się za pisanie mgr. Bo zalegam z tym rok.
Rzeczywiście w inowrocławiu sa wolne miejsca na histero na nfz. Lada dzień mam @... jutro jadę do Ina się zarejestrować bo musze być osobiście. Lepsze to niż płacić 1550zł .
Wiem, że tam jest drzemka, a powiedzcie, bo któraś z Was tam miała histero... ile dni trzeba tam być?
Ja tam miałam, pisałam
Niestety trzeba zostac do dnia następnego.
Najpierw, jak pojedziesz się zarejestrować, to zrobią Tobie ekg i pobiorą krew na badania. W dniu histero musisz się zjawić o 7 rano, a wypuszczą dopiero następnego dnia po śniadanku
Panie pielęgniarki bardzo przyjemne i miłetakasobieja lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
1 IVF - transfer słabego zarodka w 3 dobie - 😔
2 IVF - brak transferu - ☹️
3. IVF z KD - jedna blastka 3.1.2 - transfer nieudany
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
listek wrote:Ja tam miałam, pisałam
Niestety trzeba zostac do dnia następnego.
Najpierw, jak pojedziesz się zarejestrować, to zrobią Tobie ekg i pobiorą krew na badania. W dniu histero musisz się zjawić o 7 rano, a wypuszczą dopiero następnego dnia po śniadanku
Panie pielęgniarki bardzo przyjemne i miłe
a po jakim czasie można wrócić do pracy? I powiedz czy krwawiłaś? Miałaś tylko diagnostyczną histero? Rysy pewnie nie robią?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 16:19
Gameta Rzgów
Tak, miałam tylko diagnostyczną.
Krwawiłam, ale tylko pierwszego dnia.
No tak, na czczo trzeba być. Zarówno jak robią badania, jak i w dniu przyjecia.
Muszą zrobić badania krwi jak do operacji. Lepiej nic nie jedz, po co masz 2 x jeździć.
Ja dostałam zwolnienie na 10 dni, ale w zasadzie to już po 2 dniach można normalnie funkcjonować (przynajmniej ja tak miałam). Po histeroskopii lekkostrawna dieta i
zakaz współżycia na 4 tygodnie.
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:)) -
uu 4 tyg? nie wiem jak mój to zniesie mimo, że i tak mamy średnią częstotliwość współżycia . Też najpierw jechałaś ze skierowaniem? Zastanawiam się czy pobiorą mi wtedy krew... bo mam tam być ok 11... bo wtedy jest ordynator
listek lubi tę wiadomość
Gameta Rzgów
Któraś z Was pisała o sono-HSG w Gamecie, ile kosztowały badania przed? (chlamydie, hbs, hcv)
-
My za badania zapłaciliśmy cos około 500 zł albo 550 zł tak kojarzę. Robiliśmy w sierpniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2015, 19:05
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
Tynka1990 wrote:Do Banaszczyk
Dzisiaj byla o dziwo mila, odpowiadała na wszystkie pytania, tłumaczyła itp
We wtorek jadę podpisać papiery na IUI to dam znac co o jak
Też u niej byłam dzisiaj (pierwsza wizyta). Potwierdzam, była miła, mam nadzieję, że to nie był aż tak duży wyjątek:) -
takasobieja wrote:uu 4 tyg? nie wiem jak mój to zniesie mimo, że i tak mamy średnią częstotliwość współżycia . Też najpierw jechałaś ze skierowaniem? Zastanawiam się czy pobiorą mi wtedy krew... bo mam tam być ok 11... bo wtedy jest ordynator
My nie czekaliśmy 4, ale 2 Pewnie zależy od tego jak się będziesz czuła
Tak, od razu pobierali krew jak byłam ze skierowaniem. Dlatego kazali przyjechać osobiście. Ja jakoś też tak byłam około 11. Też nie wiedziałam, że mam być na czczo i nie byłam (wypiłam 2 kawy), ale machnęły na to ręką Pobrały krew tak czy tak. No ale wiadomo, jak już wiesz, to chyba lepiej nic nie jeść i nie pić.
powodzenia w takim razie
takasobieja lubi tę wiadomość
5 inseminacji - 😔😔😔😔😔
Ciąża naturalna ostatnia miesiączka w maju, czyli teraz 17 tydzień (chłopak:))