X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • katrina Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stworzyła. Bella. Ale chyba nic z tego nie wyszło, bo od tygodnia nikt się tam nie udziela :) Ich sprawa.

A jeśli chodzi o imię dla dziewczynki to Nam się podoba Amelka :)

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • polala Ekspertka

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola853 wrote:
    No właśnie muszę sobie wszystko powtórzyć.
    była może któraś u endokrynologia w gamecie?
    Bylam bardzo fajny. Dabrowski Jerzy jesli sie nie mylę. Baaardzo kulturalny facet, rzeczowy, wizyta niemal od razu. Jak juz sie lekko wyprowadziłam z niedoczynnosci zamienilam go na lokalnego przez dojazd. I to jedyny powód. Jak cos sie dzieje zaraz do niego wracam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:19

2015.04 I Isci 1 x B4 :(
    2016.03 II Isci 1 x 1AB :(
    2016.06 III Isci 2 x 4CC :(
    2017.04 FET 1x 4CC :(
    2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
    TP 26.03.2018
    29.03.2018 Pola😍
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katrina wrote:
    Stworzyła. Bella. Ale chyba nic z tego nie wyszło, bo od tygodnia nikt się tam nie udziela :) Ich sprawa.
    Dostalam info, ze cos o mnie beze mnie.
    Na nowym watku sie nie udzielamy, zeby nikt nie "czuwal" co sie dzieje u niektorych dziewczyn. Jednak swietnie radzimy sobie bez forum :)

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • katrina Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .. że coś o Tobie bez Ciebie? Nikt Ci tu nie zabrania być i się udzielać (w przeciwieństwie do Twojego zachowania i wyganiania z ELITY innych dziewczyn). I błagam, nie zaczynaj znowu .. Dobrze tu jest bez Ciebie i Twoich awantur.

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To po co o mnie piszesz?
    Sama dla siebie tego wątku nie założyłam, było kilka osób, którym inne nie pasowały, więc niepotrzebne jest wieszanie na mnie psów. Nie wszyscy muszą sie lubić
    katrina wrote:
    Nikt Ci tu nie zabrania być i się udzielać (w przeciwieństwie do Twojego zachowania i wyganiania z ELITY innych dziewczyn). I błagam, nie zaczynaj znowu .. Dobrze tu jest bez Ciebie i Twoich awantur.
    To sie wyklucza, zauwazylas?
    Nie mam zamiaru tu pisać, bo nikt bliski nie został. Zostaw moja osobe w spokoju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:36

Polly_love lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • katrina Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po co piszę? Bo taka jest prawda! :) A może to nie Twój wpis widniał jako pierwszy w wątku "Elita Gamety Rzgów"? Wydaje mi się, że jednak Twój, więc nie wiem o co Ci chodzi :) Skasowałaś go już pewnie, ale z tego co pamiętam zbyt uprzejmy nie był.. Ktoś o tym tu dziś wspomniał, ja odpisałam (i napisałam prawdę), więc uczep się kogoś innego ok? Jak masz znów ochotę na gównoburzę, to nie tu.

Skoro nie zamierzasz tu pisać, bo nikt Ci tu bliski nie został, to po co piszesz? :) Oj Bella.. chyba sama już się w tym wszystkim zamotałaś :)

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • katrina Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź siać ferment gdzie indziej :)
    Z mojej strony masz ignora, więc jeśli interesuje Cię prowadzenie monologu, to się nie krępuj :) Bye.

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiec ja osobie o nicku "agaka", chcialam wytlumaczyc dlaczego niektore dziewczyny stad poszly i nie wrocily ;) (nadal sie im nie dziwie)
    I nie, nie mam na mysli siebie.

Edit. A jak gownoburza, to Leny brakuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:51

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • katrina Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilaloo, dawno Cię tu nie było :) Który to już tydzień? Jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia co do płci?

aniab, dobrze mówiłam, że mi się wszystko pomieszało :P Miłosz u Zielinki, faktycznie. A więc Radek :) Znam dwóch, fajne chłopaki :) Mogę zapytać w którym szpitalu rodzisz?

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • lena1986 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93, nudzi ci się? Nie masz co robić? Ewidentnie tak. I ewidentnie znowu szukasz guza. Wracaj na swoje wydumane forum, na którym nastała cisza, bo wszystkim zepsułaś nastroje. Tutaj nikt za tobą nie tęskni. A skoro jak piszesz nie został tu ci nikt bliski to po chust w ogóle tu zaglądasz? Przeczysz samej sobie. A gównoburzę spowodowałaś jak zwykle ty, mnie w to nie mieszaj. Stanęłam w obronie dziewczyny, którą sprowadziłaś do parteru w chamski sposób. Takich ludzi nie toleruję. Idź stąd.

Edit. Pisząc, że nie dziwisz się osobom, które opuściły forum (bo je do tego namówiłaś), że przestały się tu udzielać i nie chcą wracać, świadczysz tylko o tym jakim jesteś człowiekiem. Uważasz się za świętą wszechwiedzącą krowę. Odkąd sobie stąd poszłaś nastał błogi spokój, nikt się nie awanturuje, dziewczyny są dla siebie miłe, bo łączy Nas tu ten sam cel. Jak nie pasuje ci tematyka tego forum to sobie stąd idź. Nikt cię tu na siłę nie trzyma.

"Po co sie wypowiadac na watku, ktory z jakiegokolwiek powodu nam nie pasuje." To twoje słowa. Więc pytam się, co tu ciągle robisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 15:10

• Pola853 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polala
    Dzięki za info, pewnie do niego się wybiorę zobaczę jak mi jeszcze badania wyjdą.
    co do imion to jakie by nie było to dla matki imię jej dziecka zawsze będzie najpiękniejsze ;P

aniab2205 lubi tę wiadomość

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalam, bo dostalam info, ze Katrina o mnie pisze :)
    Zupelnie bez sensu martwiac sie o cisze, na watku, ktory przeniosl sie w inne miejsce, gdzie nikt niechciany nie czyta co sie dzieje.
    Nie rozumiem po co zadajesz mi pytanie, na ktore sama sobie odpowiadasz :)
    Zegnam

Edit: nikogo nie namawialam do odejscia, nie mam takiej sily. Wystarczylo kilka nowych osob, zeby same zrezygnowaly.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 15:20

Polly_love lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • lena1986 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dostałaś żadnego info, więc się nie pogrążaj.. :) Po prostu śledzisz ten wątek, bo jesteś najzwyczajniej w świecie ciekawa co u dziewczyn. Jak widać lepiej niż u ciebie..

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena1986 wrote:
    Nie dostałaś żadnego info, więc się nie pogrążaj.. :) Po prostu śledzisz ten wątek, bo jesteś najzwyczajniej w świecie ciekawa co u dziewczyn. Jak widać lepiej niż u ciebie..
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/207e4a8c4279.jpg
    Sama ze soba nie rozmawiam...
    Nie zycze nikomu zle, ale nie sledze co sie tu dzieje.
    Nie jestes odpowiednia osoba do oceniania tego czy jest mi gorzej/lepiej niz ktorejkolwiek dziewczynie stad. Nie chcialabym zyc czyims zyciem...

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • lena1986 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idź do pracy małolato, bo ewidentnie nudzi ci się w domu i od siedzenia na 100 wątkach dostałaś świra.

• agaka Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj przepraszam widzę że poruszyłam zły temat. Nie interesują mnie przepychanki tutaj.
    Nadal mam wątpliwości co zrobić z tym duphastonem ale kiedyś odstawić trzeba. Mimo wszystko dziękuję dziewczyny za porady:-) Ja nie pomogę w kwestii endokrynologa bo nie korzystałam nigdy.
    Pola 853 masz rację imiona to temat rzeka, każdemu podoba się co innego. A mój mąż już przyzwyczaił się i mówi Agatka:-)

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lena1986 wrote:
    Idź do pracy małolato, bo ewidentnie nudzi ci się w domu i od siedzenia na 100 wątkach dostałaś świra.
    Oburzylas sie, bo nie mialas racji?

Edit. Chyba boli ze jestem mlodsza, albo moge sobie pozwolic "na nude"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:05

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • katrina Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaka wrote:
    Nadal mam wątpliwości co zrobić z tym duphastonem ale kiedyś odstawić trzeba. Mimo wszystko dziękuję dziewczyny za porady:-)

Agaka, powinnaś zaufać swojemu lekarzowi. To on najlepiej wie, czy Twoje dziecko rozwija się prawidłowo, ocenia jego ogólny stan. Jeśli nie widzi przeciwwskazań do odstawienia duphastonu (a nie możesz też brać go w nieskończoność przy dobrze rozwijającej się ciąży), to go posłuchaj. Tak jak pisałam Ci wcześniej, jeśli zauważysz, że po odstawieniu źle się czujesz i cokolwiek Cię boli czy niepokoi, to skonsultuj z nim czy czasem nie warto pobrać jeszcze trochę. Z tego co pamiętam pisałaś, że jesteś w 14 tc. Rozumiem sens aplikowana duphastonu przez jakiś czas, ale w Twoim wypadku łożysko jest już na tyle rozwinięte, że nie ma sensu go brać, zwłaszcza jeśli wszystko jest ok. Z tymi bólami to też może być różnie, bo teraz rozciąga Ci się macica i stąd mogą być lekkie bóle. Moja rada jest taka: odstaw, i zobacz jak zareaguje organizm. Ja tak zrobię. Od jutra nie będę już brać duphastonu, choć na wszelki wypadek lekarka wypisała mi receptę. Zrobisz oczywiście jak zechcesz.

relgx1hpnsuaq9hd.png
  • lena1986 Koleżanka

Wysłany: 11 lutego 2017, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widzisz bella, nikt nie jest tu zainteresowany konwersacją z tobą, bo to żadna przyjemność. Wracaj tam skąd przyszłaś. A ja zrobię tak jak katrina, zignoruję cię, bo twoja głupota i chamstwo sięgają już powoli zenitu. Jak chcesz to popisz sama ze sobą, tu sojusznika bowiem nie znajdziesz :) Żegnam.

• Pola853 Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaka
    Co do duphostanu - to rozumiem Twoje obawy sama się bardzo bałam odstawić progesteron. Zaufaj lekarzowi i obserwuj swoje cialo. Jeżeli będzie Cię coś niepokoić to skonsultuj się z lekarzem albo wrócisz do duphostanu. Ja np brałam całą ciążę duphostan ale tylko dlatego, że całą ciążę miałam krwawienia.
    Duphostan niby dobry dla ciązy ale szkodzi na wątrobę kobiety, sprzyja pojawianiu się zakrzepicy itp. To moje skromne zdanie.

‹‹ 668 669 670 671 672 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ