Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola853 wrote:No właśnie muszę sobie wszystko powtórzyć.
była może któraś u endokrynologia w gamecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:19
2015.04 I Isci 1 x B4
2016.03 II Isci 1 x 1AB
2016.06 III Isci 2 x 4CC
2017.04 FET 1x 4CC
2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
TP 26.03.2018
29.03.2018 Pola😍 -
katrina wrote:Stworzyła. Bella. Ale chyba nic z tego nie wyszło, bo od tygodnia nikt się tam nie udziela Ich sprawa.
Na nowym watku sie nie udzielamy, zeby nikt nie "czuwal" co sie dzieje u niektorych dziewczyn. Jednak swietnie radzimy sobie bez forum -
To po co o mnie piszesz?
Sama dla siebie tego wątku nie założyłam, było kilka osób, którym inne nie pasowały, więc niepotrzebne jest wieszanie na mnie psów. Nie wszyscy muszą sie lubićkatrina wrote:Nikt Ci tu nie zabrania być i się udzielać (w przeciwieństwie do Twojego zachowania i wyganiania z ELITY innych dziewczyn). I błagam, nie zaczynaj znowu .. Dobrze tu jest bez Ciebie i Twoich awantur.
Nie mam zamiaru tu pisać, bo nikt bliski nie został. Zostaw moja osobe w spokoju.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:36
Polly_love lubi tę wiadomość
-
Po co piszę? Bo taka jest prawda! A może to nie Twój wpis widniał jako pierwszy w wątku "Elita Gamety Rzgów"? Wydaje mi się, że jednak Twój, więc nie wiem o co Ci chodzi Skasowałaś go już pewnie, ale z tego co pamiętam zbyt uprzejmy nie był.. Ktoś o tym tu dziś wspomniał, ja odpisałam (i napisałam prawdę), więc uczep się kogoś innego ok? Jak masz znów ochotę na gównoburzę, to nie tu.
Skoro nie zamierzasz tu pisać, bo nikt Ci tu bliski nie został, to po co piszesz? Oj Bella.. chyba sama już się w tym wszystkim zamotałaś -
Wiec ja osobie o nicku "agaka", chcialam wytlumaczyc dlaczego niektore dziewczyny stad poszly i nie wrocily (nadal sie im nie dziwie)
I nie, nie mam na mysli siebie.
Edit. A jak gownoburza, to Leny brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 14:51
-
lilaloo, dawno Cię tu nie było Który to już tydzień? Jak się czujesz? Masz jakieś przeczucia co do płci?
aniab, dobrze mówiłam, że mi się wszystko pomieszało Miłosz u Zielinki, faktycznie. A więc Radek Znam dwóch, fajne chłopaki Mogę zapytać w którym szpitalu rodzisz? -
Bella93, nudzi ci się? Nie masz co robić? Ewidentnie tak. I ewidentnie znowu szukasz guza. Wracaj na swoje wydumane forum, na którym nastała cisza, bo wszystkim zepsułaś nastroje. Tutaj nikt za tobą nie tęskni. A skoro jak piszesz nie został tu ci nikt bliski to po chust w ogóle tu zaglądasz? Przeczysz samej sobie. A gównoburzę spowodowałaś jak zwykle ty, mnie w to nie mieszaj. Stanęłam w obronie dziewczyny, którą sprowadziłaś do parteru w chamski sposób. Takich ludzi nie toleruję. Idź stąd.
Edit. Pisząc, że nie dziwisz się osobom, które opuściły forum (bo je do tego namówiłaś), że przestały się tu udzielać i nie chcą wracać, świadczysz tylko o tym jakim jesteś człowiekiem. Uważasz się za świętą wszechwiedzącą krowę. Odkąd sobie stąd poszłaś nastał błogi spokój, nikt się nie awanturuje, dziewczyny są dla siebie miłe, bo łączy Nas tu ten sam cel. Jak nie pasuje ci tematyka tego forum to sobie stąd idź. Nikt cię tu na siłę nie trzyma.
"Po co sie wypowiadac na watku, ktory z jakiegokolwiek powodu nam nie pasuje." To twoje słowa. Więc pytam się, co tu ciągle robisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 15:10
-
Napisalam, bo dostalam info, ze Katrina o mnie pisze
Zupelnie bez sensu martwiac sie o cisze, na watku, ktory przeniosl sie w inne miejsce, gdzie nikt niechciany nie czyta co sie dzieje.
Nie rozumiem po co zadajesz mi pytanie, na ktore sama sobie odpowiadasz
Zegnam
Edit: nikogo nie namawialam do odejscia, nie mam takiej sily. Wystarczylo kilka nowych osob, zeby same zrezygnowaly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 15:20
Polly_love lubi tę wiadomość
-
lena1986 wrote:Nie dostałaś żadnego info, więc się nie pogrążaj.. Po prostu śledzisz ten wątek, bo jesteś najzwyczajniej w świecie ciekawa co u dziewczyn. Jak widać lepiej niż u ciebie..
Sama ze soba nie rozmawiam...
Nie zycze nikomu zle, ale nie sledze co sie tu dzieje.
Nie jestes odpowiednia osoba do oceniania tego czy jest mi gorzej/lepiej niz ktorejkolwiek dziewczynie stad. Nie chcialabym zyc czyims zyciem... -
Oj przepraszam widzę że poruszyłam zły temat. Nie interesują mnie przepychanki tutaj.
Nadal mam wątpliwości co zrobić z tym duphastonem ale kiedyś odstawić trzeba. Mimo wszystko dziękuję dziewczyny za porady:-) Ja nie pomogę w kwestii endokrynologa bo nie korzystałam nigdy.
Pola 853 masz rację imiona to temat rzeka, każdemu podoba się co innego. A mój mąż już przyzwyczaił się i mówi Agatka:-)
-
lena1986 wrote:Idź do pracy małolato, bo ewidentnie nudzi ci się w domu i od siedzenia na 100 wątkach dostałaś świra.
Edit. Chyba boli ze jestem mlodsza, albo moge sobie pozwolic "na nude"Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2017, 17:05
-
agaka wrote:Nadal mam wątpliwości co zrobić z tym duphastonem ale kiedyś odstawić trzeba. Mimo wszystko dziękuję dziewczyny za porady:-)
Agaka, powinnaś zaufać swojemu lekarzowi. To on najlepiej wie, czy Twoje dziecko rozwija się prawidłowo, ocenia jego ogólny stan. Jeśli nie widzi przeciwwskazań do odstawienia duphastonu (a nie możesz też brać go w nieskończoność przy dobrze rozwijającej się ciąży), to go posłuchaj. Tak jak pisałam Ci wcześniej, jeśli zauważysz, że po odstawieniu źle się czujesz i cokolwiek Cię boli czy niepokoi, to skonsultuj z nim czy czasem nie warto pobrać jeszcze trochę. Z tego co pamiętam pisałaś, że jesteś w 14 tc. Rozumiem sens aplikowana duphastonu przez jakiś czas, ale w Twoim wypadku łożysko jest już na tyle rozwinięte, że nie ma sensu go brać, zwłaszcza jeśli wszystko jest ok. Z tymi bólami to też może być różnie, bo teraz rozciąga Ci się macica i stąd mogą być lekkie bóle. Moja rada jest taka: odstaw, i zobacz jak zareaguje organizm. Ja tak zrobię. Od jutra nie będę już brać duphastonu, choć na wszelki wypadek lekarka wypisała mi receptę. Zrobisz oczywiście jak zechcesz.
-
Jak widzisz bella, nikt nie jest tu zainteresowany konwersacją z tobą, bo to żadna przyjemność. Wracaj tam skąd przyszłaś. A ja zrobię tak jak katrina, zignoruję cię, bo twoja głupota i chamstwo sięgają już powoli zenitu. Jak chcesz to popisz sama ze sobą, tu sojusznika bowiem nie znajdziesz Żegnam.
-
Agaka
Co do duphostanu - to rozumiem Twoje obawy sama się bardzo bałam odstawić progesteron. Zaufaj lekarzowi i obserwuj swoje cialo. Jeżeli będzie Cię coś niepokoić to skonsultuj się z lekarzem albo wrócisz do duphostanu. Ja np brałam całą ciążę duphostan ale tylko dlatego, że całą ciążę miałam krwawienia.
Duphostan niby dobry dla ciązy ale szkodzi na wątrobę kobiety, sprzyja pojawianiu się zakrzepicy itp. To moje skromne zdanie.