Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
punia wrote:Nie odroczona byłam. Myślisz, że lepiej dać sobie miesiąc przerwy ? Tak właśnie planowałam, ale teraz zwątpiłam. Nie wiem co będzie lepsze. Myślałam, że gorzej przeżyje ten pierwszy raz, ale jakoś daje radę, ale jak drugi sie niw uda to wtedy pewnie będzie mi bardziej smutno. Tak wiem, że mamy jeszcze trzy, ale gdzieś w głowie sobie ułożyłam, że nam szybko pójdzie bo młoda jestem, bo wszystko szło po naszej myśli, ale niestety los przewrotny jest.
-
Lubię_czekoladę wrote:Myślę, że musisz robić wszystko zgodnie ze sobą Mi po nieudanym transferze kazali odczekać cykl.. Ale ja nie miałam odroczenia.. Trochę się to przesunęło na ponad pół roku ale to inna kwestia Nie załamuj się Masz jeszcze 3 zarodki- 3 podejścia Nie martwiłabym się teraz czy będzie Ci smutno tylko myślała pozytywnie
Rozmawiałam z mężem teraz i jednak poczekamy przynajmniej miesiąc, bo w sumie ja zmęczona jestem ciągłymi rozjazdami, a przecież moje samopoczucie jest tak samo ważne. Dzięki za rozmowę.Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
trzymam kciuki za nas wszystkie ! -
punia wrote:Rozmawiałam z mężem teraz i jednak poczekamy przynajmniej miesiąc, bo w sumie ja zmęczona jestem ciągłymi rozjazdami, a przecież moje samopoczucie jest tak samo ważne. Dzięki za rozmowę.
-
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:Nikt nas nie pytał kiedy się pobralismy. Tylko jest kwadracik związek partnerski i drugi kwadracik związek małżeński.
-
Martoszka wrote:Dajemy sobie spokój.
-
Martoszka wrote:Dzięki.
To raczej będzie niemożliwe. Nie chcę iść do celu po trupach. Już dwa Anioły mam, Więcej nie chcę.
A u Ciebie co dalej?
9.01 mam wizyte u dr Lewandowskiego z Novum, zobaczymy co "guru" powie. -
Bella93 wrote:Aktualnie cykl bezowulacyjny, wiec bede sie szprycowac prg, zeby zrobic test CBA.
9.01 mam wizyte u dr Lewandowskiego z Novum, zobaczymy co "guru" powie.
Kciuki za wizytę Szkoda z tym progesteronem ale dobrze, że jest jakieś wyjścieBella93 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ...gdybym później wpadła w świąteczny wir
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/752c973dbd65.jpgMartoszka, Polly_love, Koliberek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:idąc za Czoko, wszystkiego dla Was dobrego na święta i na zawsze. Sukcesów, jakich pragniecie i życzliwości nie tylko od święta :*
Polly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, proszę o Was o pomoc.
Kończę za kilka dni opakowanie Cylco Progynovy. To dwufazowe pigułki regulujące cykl. Czy myślicie, że aby przesunąć cykl mogę wziąć z kolejnego opakowania te z fazy końcowej w tak nie dostać teraz @??
Mój mąż trafił dziś do szpitala i nie mogę zacząć niebawem cyklu transferowego
Proszę o pomoc, nie mogę póki co skontaktować się z lekarzem -
Polly_love wrote:Dziewczyny, proszę o Was o pomoc.
Kończę za kilka dni opakowanie Cylco Progynovy. To dwufazowe pigułki regulujące cykl. Czy myślicie, że aby przesunąć cykl mogę wziąć z kolejnego opakowania te z fazy końcowej w tak nie dostać teraz @??
Mój mąż trafił dziś do szpitala i nie mogę zacząć niebawem cyklu transferowego
Proszę o pomoc, nie mogę póki co skontaktować się z lekarzem
Ja bym spróbowała.. może to zadziałać i przeciągnąć cykl.. w sumie dopóki nie odstawisz to nie powinnaś dostać @.. tak myśle.. ale wiesz, myśle ze powinien wypowiedzieć się lekarz czy to Ci czegoś nie poprzestawia
Bo jeszcze jednego cyklu nie chcesz przeczekać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2017, 09:47
-
Paula, ja nie wiem. Przykro mi że znowu Ci się poplatało i znowu coś stanęło na Twojej drodze. Nie masz nr prywatnego do IP? Może po prostu zadzwoń do gamety i poproś o pilny kontakt jakiegokolwiek lekarza.dzis jest PR. Spokojnie powinien oddzwonic bo sytuacja jest wyjątkowa a nie jesteś przypadkowa pacjentka tylko wieloletnią która tam kupę szmalu zostawiła.Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️