Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Lubie za wynik procedury.
Trzymam za Was kciuki, niech wraca psinka do zdrowia &&renius lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zielinka_97 wrote:Natty, po pierwsze po CC lekarz musi ocenić Blizne. Najwcześniej po CC w ciążę można zachodzić 9 miesięcy po cięciu jeśli po kontroli blizny wszystko jest w porządku. Odstawienie od piersi będzie konieczne. Gameta nie zrobi crio matce kp i to już nie tylko kwestia leków w przypadku sztucznego cyklu ale obciazenia kolejna ciąża organizmu matki karmiącej i to dość świeżo po porodzie i poprzedniej ciąży. Nie są zwolennikami ciąży i jednoczesnego kp, każą odstawić dziecko. A cykl naturalny... Po pierwsze go nie lubią i raczej nie robią a po drugie ciężko Ci będzie o prawidłowy cykl przy karmieniu i jednak z automatu obnizasz szansę na Happy end.Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualnyDziewczyny! Zdrowych,rodzinnych i pogodnych świąt Wam życze. Oby zając przyniósł po odpowiednim "jajku".
U nas wszystko dobrze, ❤ bije;),rośniemy przez ogromne ilości słodyczy. Nie mogę się powstrzymać po prostu....
aniab2205, Bella93, Polly_love, zielinka_97, natty85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny zrobiłam betę w 6dpt i jest 38mIU/ml oby tylko było wszystko dobrze
Koliberek, Polly_love, Pola853, sylvuś, aniab2205, Bella93, zielinka_97, natty85 lubią tę wiadomość
28 lat
starania od 2016 roku
07.2016 laparoskopia, endometrioza 4 st.
10.2017 HSG, jajowody drożne
03.2018 ICSI transfer świeżaka❤️
10.2018 syn 👶
❄️❄️
05.2019 naturalsik (*6tc)
08.2019 naturalsik CB
12.2019 naturalsik CP (*6tc) usunięcie prawego jajowodu
11.2020 FET
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Cześć dziewczyny-na zdjęciu jest moje spełniające się marzenie zdrowa dziewczynka. Wg usg prenatalnego i wg testu Nifty. Będzie miała imię "jak wiosenna róża"... Marzenia się spełniają. Nigdy, nigdy z nich nie rezygnujcie.
Koliberek- wspaniałe wieści ale to już wiesz.
Renius-trzymam kciuki za dalszy przyrost.
Bella, Czoko- czekam na Was❤️ I na całą resztę.
Wszystkim powodzenia, trzymajcie się i walczcie. Do końca!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 07:30
Pola853, Bea77, ewka25, Koliberek, sylvuś, aniab2205, Bella93, zielinka_97, natty85, MOJE, jomi81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPola853 wrote:Polly piękny post pod te święta;) Nawet nie wiesz jak cieszy to, że w końcu się Tobie udało;) Jesteś doskonałym przykładem że nie wolno tracić nadziei i wierzyć do końca że się uda!
Pola853, aniab2205, natty85 lubią tę wiadomość
-
Polly gratulacje z całego serca! Wspaniałej Córeczki:***
Wszystkim spokojnych radosnych Świąt.Polly_love, natty85 lubią tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualny
-
Pola853 wrote:Dziewczyny mam pytanie czy pod czas stymulacji bralyscie rownigle estrofem?
Bo mi lekarz kazał odstawić i teraz świruje czy się pomylił czy teraz stymulację robią bez estrofemu...
Crio z -
Dziewczyny przepraszam za może głupie pytanie. Tak się wtrącę. Chciałam spytać czy w gamecie w Łodzi przyjmuje jakiś lekarz do którego umowie się tylko na USG. Po clo pęcherzyki mi rosną ale nie pękają. A wizytę mam dopiero w 14 dc. Nie dało się wcześniej. Boje się że do tej pory już będzie 3 cm jajo które moja gin będzie poraz kolejny uważać za super pęcherzyk. To ostatni cykl u tej gin i szukam kogoś kompetentnego na kolejne.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
MOJE wrote:Dziewczyny przepraszam za może głupie pytanie. Tak się wtrącę. Chciałam spytać czy w gamecie w Łodzi przyjmuje jakiś lekarz do którego umowie się tylko na USG. Po clo pęcherzyki mi rosną ale nie pękają. A wizytę mam dopiero w 14 dc. Nie dało się wcześniej. Boje się że do tej pory już będzie 3 cm jajo które moja gin będzie poraz kolejny uważać za super pęcherzyk. To ostatni cykl u tej gin i szukam kogoś kompetentnego na kolejne.
MOJE lubi tę wiadomość
-
alaw87 wrote:Witam jestem po 3 nieudanej IUI
I nie będę już raczej podchodzić
Ile trzeba czekać na wizytę do Gamety czya trzeba umówić się do konkretnego lekarza i wogole ile mniej więcej trwa przgotowanie do procedury -
O to szybko ją myślałam że 2 miesiące conajmniej się czeka już przed 3 IuI pytałam się dziewczyn i mylę ze udamy się do I.P
Ja nie miałam ani histero ani laparo bo mój lekarz twierdzi ze nie ma wskazań podejrzewam ze coś z tego mi zaproponują bo musi być jakaś przyczyną niepowodzeń Pola dziękuję
Jak mi coś przyjdzie na myśl to będę pytacPolly_love lubi tę wiadomość
III IUI nie udane
I et 😢
II et 😢