GAMETA Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja. 1 wrote:Byłam na 9;20;)
Pierwszą procedurę miałam w innej klinice (Fertimedica) dwie ciąże biochemiczne. Kolejną procedurę miałam w Gamecie, doktor Poludniewski mnie prowadził, ciaza biochemiczna.
Teraz po 2.5roku wracam po dwa zarodki do Doc. Szymusiak. Teraz chce się przygotować lepiej do tego, przede wszystkim immunologia -
KlaudiaMys wrote:to prawie się minęłyśmy było opóźnienie ja weszłam ok 11:10. A jak wrażenia u Doktor Szymusik? Ma jakiś plan na Ciebie? Ja mam nadzieję, że wyleczyłam helicobacter i będę mogła podejść do stymulacji w lutym.
Wiesz co nie wiem, po 3 ciążach biochemicznych miałam nadzieję, że skieruje mnie na jakieś badania, albo chociaż podpowie co mogę zrobić , lub co sprawdzić przed kolejnym transferem . A Tu Nic…
Zrobiła mi USG, akurat byłam przed owulacją. No to Endometrium piękne , dużo śluzu płodnego i Tyle. Ona nie widzi u mnie nic niepokojącego. Tylko kazała mi zacząć sie suplementowac ;/ Wiec na własną ręce porobię kilka badań, z poleceń dziewczyn , które są na grupie i już . Zobaczymy … ale jakoś jestem nabuzowana, tak pozytywnie, wiesz… Którą to Twoja stymulacja będzie ? Wcześniej też się leczyłaś u docent ? -
Nadzieja. 1 wrote:Wiesz co nie wiem, po 3 ciążach biochemicznych miałam nadzieję, że skieruje mnie na jakieś badania, albo chociaż podpowie co mogę zrobić , lub co sprawdzić przed kolejnym transferem . A Tu Nic…
Zrobiła mi USG, akurat byłam przed owulacją. No to Endometrium piękne , dużo śluzu płodnego i Tyle. Ona nie widzi u mnie nic niepokojącego. Tylko kazała mi zacząć sie suplementowac ;/ Wiec na własną ręce porobię kilka badań, z poleceń dziewczyn , które są na grupie i już . Zobaczymy … ale jakoś jestem nabuzowana, tak pozytywnie, wiesz… Którą to Twoja stymulacja będzie ? Wcześniej też się leczyłaś u docent ?
Ja jestem po 2 ciążach biochemicznych oraz straconej ciąży w 11 tyg (wada genetyczna). Pani Doktor również nic na ten temat nie powiedziała ale ja zrobiłam badania immunologiczne i byłam u Paśnika. Wyszedł mi cross match wysoki ok 59% i dostałam na to immunosupresje. Pani Doktor wspomniała tylko, że przed transferem będę musiała się skonsultować z Paśnikiem czy nie powinnam wziąć immunosupresji.
Ja miałam jedno stymulacje w 10/2024 ale z 10 zapłodnionych komórek nie uzyskałam żadnego zarodka, to było w oviklinice i doc Pierzyńskiego. W listopadzie poszłam na pierwszą wizytę do doktor Szymusik i kazała mi brać suplmenty i podejść do stymulacji w kolejnym roku Mam nadzieję, że tym razem uzyskam przynajmniej 1 zarodek.
-