Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOo jaka podobna sytuacja. A tez clo?Nowa szansa 93 wrote:Anka - jak się czujesz na progynova? Ja mam w poniedziałek monitoring jestem ciekawa jaka będzie reakcja bo też brałam ten lek przed stymulacja.
Powiem ci że bardzo dobrze nie mam żadnych skutków ubocznych. Jak brałam duphaston i estrogen to miałam a przy tym leku nic jakbym nic nie brała.a u cb jakieś były? -
anka wrote:Oo jaka podobna sytuacja. A tez clo?
Powiem ci że bardzo dobrze nie mam żadnych skutków ubocznych. Jak brałam duphaston i estrogen to miałam a przy tym leku nic jakbym nic nie brała.a u cb jakieś były?
Letrozol, doktor chce jeszcze jedna stymulacje z tym lekiem,poprzednia Pani dokyor mnie tym stymulowała, ale coś siadlo, wcześniej chodziłam do lekarza z oddziału endokrynologi to też miałam estrofem i później dołączyć duphaston to średnio było, u mnie też samopoczucie dobre 🙂 -
AgnieszkaB wrote:Nadzieja - czekam na wizytę serduszkowa i okrutnie się skresuje 🙈, ale będzie dobrze 🙂, mam nadzieję 🙏
Missi -_m- powodzenia 😁
Mocne ✊✊✊🍀🍀, pamiętam swój stres przed wizytą serduszkowa 🙈
Zosia - wyszłaś już do domu, jak się czujesz?Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualnyA no to super a ty kilka cykli brałaś ten cyclo? Bo ja biorę tylko jeden do środy w sumie. Po ilu dniach od odstawienia dostałaś miesiączkę?Nowa szansa 93 wrote:Letrozol, doktor chce jeszcze jedna stymulacje z tym lekiem,poprzednia Pani dokyor mnie tym stymulowała, ale coś siadlo, wcześniej chodziłam do lekarza z oddziału endokrynologi to też miałam estrofem i później dołączyć duphaston to średnio było, u mnie też samopoczucie dobre 🙂
-
Nowa szansa 93 wrote:Letrozol, doktor chce jeszcze jedna stymulacje z tym lekiem,poprzednia Pani dokyor mnie tym stymulowała, ale coś siadlo, wcześniej chodziłam do lekarza z oddziału endokrynologi to też miałam estrofem i później dołączyć duphaston to średnio było, u mnie też samopoczucie dobre 🙂
My mamy w planach w styczniu podejsc do inseminacji ale jak nie torbiel to teraz infekcje 😌 -
Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy pisać do doktora czy tak może być mam 9 +4 tc i od dziś rana sporadyczne plamienia, miała któraś z Was na takim etapie?2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Dominikaaa wrote:Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy pisać do doktora czy tak może być mam 9 +4 tc i od dziś rana sporadyczne plamienia, miała któraś z Was na takim etapie?
Myślę, że pojedyncze plamienia są do obserwacji, może być od jakiegoś podrażnienia jak masz luteinę, albo też bakterii, ja raz miała w 25 tc (ale to byłam po założeniu szwu) czasem też może pęknąć jakieś naczynko, jak się utrzymują albo zwiększają to już doktor mówi do konsultacji..
Ps :wie może któraś z Was jak teraz z terminami do doktora,? zapomniałam, że muszę się zapisac na kontrolę i dopiero dziś sobie przypomniałam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 18:43
-
Niebieska gwiazdka wrote:Myślę, że pojedyncze plamienia są do obserwacji, może być od jakiegoś podrażnienia jak masz luteinę, albo też bakterii, ja raz miała w 25 tc (ale to byłam po założeniu szwu) czasem też może pęknąć jakieś naczynko, jak się utrzymują albo zwiększają to już doktor mówi do konsultacji..
Ps :wie może któraś z Was jak teraz z terminami do doktora,? zapomniałam, że muszę się zapisac na kontrolę i dopiero dziś sobie przypomniałam 🙈
Dziękuje 🙂2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Niebieska gwiazdka wrote:Myślę, że pojedyncze plamienia są do obserwacji, może być od jakiegoś podrażnienia jak masz luteinę, albo też bakterii, ja raz miała w 25 tc (ale to byłam po założeniu szwu) czasem też może pęknąć jakieś naczynko, jak się utrzymują albo zwiększają to już doktor mówi do konsultacji..
Ps :wie może któraś z Was jak teraz z terminami do doktora,? zapomniałam, że muszę się zapisac na kontrolę i dopiero dziś sobie przypomniałam 🙈
Czesc 🙂, ja ostatnio miałam mega problem i byłam na szybkiej wizycie ale to pisalam do doktora, Panie w rejstracji podawały termin na drugą połowę lutego,ale to chyba pierwszorazowe.
Niebieska gwiazdka lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane🥰 ale dawno mnie nie było znów musiałam Was nadrobić uff😁😉 jak się czujecie ? Wszystkim nowo starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki. A do moich kochanych ciezaroweczek mam pytanko: wybrałyscie może już położną czy raczej nie podchodzicie z tematem jesli chodzi o prywatną? będę miała cc planowane i zastanawiam się czy w ogóle jest sens taką położną brać ... i czy w ogóle na Polnej są teraz takie możliwości ...🤔IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️
-
miedzianna wrote:Cześć kochane🥰 ale dawno mnie nie było znów musiałam Was nadrobić uff😁😉 jak się czujecie ? Wszystkim nowo starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki. A do moich kochanych ciezaroweczek mam pytanko: wybrałyscie może już położną czy raczej nie podchodzicie z tematem jesli chodzi o prywatną? będę miała cc planowane i zastanawiam się czy w ogóle jest sens taką położną brać ... i czy w ogóle na Polnej są teraz takie możliwości ...🤔
A Ty jak się czujesz? Ja rodziłam SN ale był doktor, nie miałam położnej, co do CC to myślę, że w takim wypadku położna nie będzie Ci potrzebna 🙂, co do możliwości to są 3, które mogą. -
miedzianna wrote:Cześć kochane🥰 ale dawno mnie nie było znów musiałam Was nadrobić uff😁😉 jak się czujecie ? Wszystkim nowo starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki. A do moich kochanych ciezaroweczek mam pytanko: wybrałyscie może już położną czy raczej nie podchodzicie z tematem jesli chodzi o prywatną? będę miała cc planowane i zastanawiam się czy w ogóle jest sens taką położną brać ... i czy w ogóle na Polnej są teraz takie możliwości ...🤔
Oj dawno 😁 ja nie wiem kiedy ten czas leci 🙈, pamiętam jak robiłam pierwsze wyniki bety a tu już po prenatalnych 😱, u nas wszystko dobrze,a Ty jak się czujesz?
Co do porodu i położnej to szczerze jeszcze o tym nie myślę, 😅więc tu nie pomogęCzerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Moja znajoma miała, jest taka możliwość 🙂, ja akurat się nad tym jeszcze ie zastanawiałam.UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
anka wrote:A no to super a ty kilka cykli brałaś ten cyclo? Bo ja biorę tylko jeden do środy w sumie. Po ilu dniach od odstawienia dostałaś miesiączkę?
Ja dwa cykle, dostałam jakoś 4 dni po odstawieniu...
Maladziewczynka - no czasem tak jest, my też, walczyliśmy z torbielą, która nie chciała się zmniejszyc. -
nick nieaktualnyTeż walczyłam z torbiela bo nie chciała się wchłonąć nie dosyć że ta walka jest taka ciężką to jeszcze coś musi stać na drodze i stoi się w miejscu...Nowa szansa 93 wrote:Ja dwa cykle, dostałam jakoś 4 dni po odstawieniu...
Maladziewczynka - no czasem tak jest, my też, walczyliśmy z torbielą, która nie chciała się zmniejszyc. -
Nadzieja88 - zobacz proszę na priv, mam pytanko 😊
Nowa szansa - i jak monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 18:00
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa91 wrote:Powodzenia ✊✊, szczerze ja się dopiero po pierwszych prenatalnych jakoś zaczęłam wyluzowywac 😂, miałam dwie wizyty, że byłam tak zestresowana, że doktor najpierw robił usg a potem rozmawialiśmy 🙈
Jutro mam wizytę............
Nowa szansa 93, Dżoni, Ania0692, Moli27, Gosia9305, Starajaca28, MilenaMi lubią tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙