Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja88 wrote:Missi_m-to trzymam kciuki za powrót i dalsze działania ✊
Agnieszka - żyjesz?? 😜Jak się czujesz?
Dzoni - wiadomość priv 🙂
Dziękuję! Jestem już po wizycie. Muszę umówić się na Polna na wizytę kwalifikujaca do IVF. Także myślę, że w lutym ruszymy ostro z tematem
AgnieszkaB, Ania0692 lubią tę wiadomość
👱♀️38 lat, 🤵43 lata
AMH-2,55 (03.23)
KIR Bx, mutacja Leiden, Pai-I, MTHFR, niedoczynosc tarczycy,adenomioza
wysoki Cross match 32%,
Starania od maja 2016
2018 - 2xIUI ❌
2020 - CP-metotreksat
08.2021
1 IVF - 2 ❄️❄️ niezbadane, 2 transfery ❌
10.2022
2 IVF - 3 ❄️❄️❄️ - po PGT-A mamy 1 ❄️ (5.1.1)
10.22-05.23-stan zapalny endo(4 biopsje)
04.23-08.23 osocze
05.23- laparoskopia
06.23-leczenie immuno
06.23-11.23- aku
07.23- 5 biopsja 0/10
08.23-10.23- za cienkie endo
31.10.23 FET 5.1.1.
7dpt-56, 9dpt-125
13dpt-623,15dpt-1402
20dpt-4409, 24dpt-8616
29dpt (6+4) -jest ❤️
38+1 - poród SN, synek 2420g, 49 cm, 10/10 -
Nadzieja - czekam na wizytę serduszkowa i okrutnie się skresuje 🙈, ale będzie dobrze 🙂, mam nadzieję 🙏
Missi -_m- powodzenia 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 grudnia 2020, 18:46
PaulinaP, Zaba90 lubią tę wiadomość
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
U mnie na szczęście beta spadła do zera więc stres opadł i można zacząć myśleć o przygotowywaniu do Świat.
Missi_m - powodzenia i dziękuję za wiadomość ❤️Zaba90, Ciri86, Maladziewczynka, Mysza1231 lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
nick nieaktualny
-
Ania0692 wrote:Jeszcze przed, dam znać po, muszę się wyciszyć i trochę wyluzować przed tym podejściem
To trzymam mocno kciuki ✊, pamietam nasze ostatnie podejście i milon myśli w głowie czy się uda, nadzieję trzeba mieć do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2020, 11:37
Ania0692 lubi tę wiadomość
-
AgnieszkaB wrote:Nadzieja - czekam na wizytę serduszkowa i okrutnie się skresuje 🙈, ale będzie dobrze 🙂, mam nadzieję 🙏
Missi -_m- powodzenia 😁
Powodzenia ✊✊, szczerze ja się dopiero po pierwszych prenatalnych jakoś zaczęłam wyluzowywac 😂, miałam dwie wizyty, że byłam tak zestresowana, że doktor najpierw robił usg a potem rozmawialiśmy 🙈 -
PaulinaP wrote:U mnie na szczęście beta spadła do zera więc stres opadł i można zacząć myśleć o przygotowywaniu do Świat.
Missi_m - powodzenia i dziękuję za wiadomość ❤️
To dobre wieści 🙂
Kciuki za lutowe podejścia ✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
nick nieaktualnyNowa szansa 93 wrote:Anka - jak się czujesz na progynova? Ja mam w poniedziałek monitoring jestem ciekawa jaka będzie reakcja bo też brałam ten lek przed stymulacja.
Powiem ci że bardzo dobrze nie mam żadnych skutków ubocznych. Jak brałam duphaston i estrogen to miałam a przy tym leku nic jakbym nic nie brała.a u cb jakieś były? -
anka wrote:Oo jaka podobna sytuacja. A tez clo?
Powiem ci że bardzo dobrze nie mam żadnych skutków ubocznych. Jak brałam duphaston i estrogen to miałam a przy tym leku nic jakbym nic nie brała.a u cb jakieś były?
Letrozol, doktor chce jeszcze jedna stymulacje z tym lekiem,poprzednia Pani dokyor mnie tym stymulowała, ale coś siadlo, wcześniej chodziłam do lekarza z oddziału endokrynologi to też miałam estrofem i później dołączyć duphaston to średnio było, u mnie też samopoczucie dobre 🙂 -
AgnieszkaB wrote:Nadzieja - czekam na wizytę serduszkowa i okrutnie się skresuje 🙈, ale będzie dobrze 🙂, mam nadzieję 🙏
Missi -_m- powodzenia 😁
Mocne ✊✊✊🍀🍀, pamiętam swój stres przed wizytą serduszkowa 🙈
Zosia - wyszłaś już do domu, jak się czujesz?Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualnyNowa szansa 93 wrote:Letrozol, doktor chce jeszcze jedna stymulacje z tym lekiem,poprzednia Pani dokyor mnie tym stymulowała, ale coś siadlo, wcześniej chodziłam do lekarza z oddziału endokrynologi to też miałam estrofem i później dołączyć duphaston to średnio było, u mnie też samopoczucie dobre 🙂
-
Nowa szansa 93 wrote:Letrozol, doktor chce jeszcze jedna stymulacje z tym lekiem,poprzednia Pani dokyor mnie tym stymulowała, ale coś siadlo, wcześniej chodziłam do lekarza z oddziału endokrynologi to też miałam estrofem i później dołączyć duphaston to średnio było, u mnie też samopoczucie dobre 🙂
My mamy w planach w styczniu podejsc do inseminacji ale jak nie torbiel to teraz infekcje 😌 -
Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy pisać do doktora czy tak może być mam 9 +4 tc i od dziś rana sporadyczne plamienia, miała któraś z Was na takim etapie?2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Dominikaaa wrote:Dziewczyny mam pytanie bo nie wiem czy pisać do doktora czy tak może być mam 9 +4 tc i od dziś rana sporadyczne plamienia, miała któraś z Was na takim etapie?
Myślę, że pojedyncze plamienia są do obserwacji, może być od jakiegoś podrażnienia jak masz luteinę, albo też bakterii, ja raz miała w 25 tc (ale to byłam po założeniu szwu) czasem też może pęknąć jakieś naczynko, jak się utrzymują albo zwiększają to już doktor mówi do konsultacji..
Ps :wie może któraś z Was jak teraz z terminami do doktora,? zapomniałam, że muszę się zapisac na kontrolę i dopiero dziś sobie przypomniałam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2020, 18:43
-
Niebieska gwiazdka wrote:Myślę, że pojedyncze plamienia są do obserwacji, może być od jakiegoś podrażnienia jak masz luteinę, albo też bakterii, ja raz miała w 25 tc (ale to byłam po założeniu szwu) czasem też może pęknąć jakieś naczynko, jak się utrzymują albo zwiększają to już doktor mówi do konsultacji..
Ps :wie może któraś z Was jak teraz z terminami do doktora,? zapomniałam, że muszę się zapisac na kontrolę i dopiero dziś sobie przypomniałam 🙈
Dziękuje 🙂2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Niebieska gwiazdka wrote:Myślę, że pojedyncze plamienia są do obserwacji, może być od jakiegoś podrażnienia jak masz luteinę, albo też bakterii, ja raz miała w 25 tc (ale to byłam po założeniu szwu) czasem też może pęknąć jakieś naczynko, jak się utrzymują albo zwiększają to już doktor mówi do konsultacji..
Ps :wie może któraś z Was jak teraz z terminami do doktora,? zapomniałam, że muszę się zapisac na kontrolę i dopiero dziś sobie przypomniałam 🙈
Czesc 🙂, ja ostatnio miałam mega problem i byłam na szybkiej wizycie ale to pisalam do doktora, Panie w rejstracji podawały termin na drugą połowę lutego,ale to chyba pierwszorazowe.Niebieska gwiazdka lubi tę wiadomość