Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:A jest jakiś plan?
Doktor powiedział, że najpierw mam na spokojne dojść do siebie a potem będziemy myśleć co dalej 🙂, (ja to jestem w gorącej wodzie kopawna 😅) czekam na wizytę i jeszcze muszę zrobić dwa badania AMH itd.10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualny
-
Wesołych dziewczyny! 😉
Szczęścia i zdrówka na okres świąteczny i cały nowy rok! Oby spełniły się wszystkie marzenia ❤️Nadzieja88, Moli27 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Cześć dziewczyny, również życze wszystkiego dobrego na Święta 🎄
Od stycznia zaczynam przygotowania do kolejnego transferu, pierwszy był udany, ale niestety ciąża biochemiczna, ostatnio miałam histeroskopie i wszystko było ok, teraz będę podchodzić na cyklu sztucznym, ale jak zobaczyłam ilość leków to 🙈, ale doktor mówił, że a sztucznym tak będzie.
I mam pytanko o Prolutex czy, któraś z Was wie gdzie dostanę w miarę rozsądnej cenie?
-
Muminka88 wrote:Cześć dziewczyny, również życze wszystkiego dobrego na Święta 🎄
Od stycznia zaczynam przygotowania do kolejnego transferu, pierwszy był udany, ale niestety ciąża biochemiczna, ostatnio miałam histeroskopie i wszystko było ok, teraz będę podchodzić na cyklu sztucznym, ale jak zobaczyłam ilość leków to 🙈, ale doktor mówił, że a sztucznym tak będzie.
I mam pytanko o Prolutex czy, któraś z Was wie gdzie dostanę w miarę rozsądnej cenie?
Ja zamawiam na doz, 🙂przestępne ceny też są na Gemini albo apteka Melissa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 17:49
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Muminka88 wrote:Cześć dziewczyny, również życze wszystkiego dobrego na Święta 🎄
Właśnie najtaniej wychodzi na doz, koleżanka tak też zamawiała, ja przez kilka tygodni brałam Cyclogest i też najtaniej mnie wyniósł na doz.
Powodzenia ✊Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Czytabletki do stymulacji owu trzeba brać o tej samej godzinie?
Ja ostatnia stymulacje owu miałam zastrzyki plus tabletki i staram się mniej więcej brać o stałych porach, ale nie musi być równo jak w zegarku, bardziej przy zastrzykach trzeba pilnować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:W którym dniu cyklu zwykle doktor was przyjmował na monitoring?
Tutaj myślę, że nie ma się co porównywać, to zależy od danego leku, stymulacji jak rosnie pęcherzyk/pęcherzyki. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 16:03
-
nick nieaktualnyAlicjaaa91 wrote:Tutaj myślę, że nie ma się co porównywać, to zależy od danego leku, stymulacji jak rosnie pęcherzyk/pęcherzyki. 😉