Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Muminka88 wrote:Cześć dziewczyny, również życze wszystkiego dobrego na Święta 🎄
Od stycznia zaczynam przygotowania do kolejnego transferu, pierwszy był udany, ale niestety ciąża biochemiczna, ostatnio miałam histeroskopie i wszystko było ok, teraz będę podchodzić na cyklu sztucznym, ale jak zobaczyłam ilość leków to 🙈, ale doktor mówił, że a sztucznym tak będzie.
I mam pytanko o Prolutex czy, któraś z Was wie gdzie dostanę w miarę rozsądnej cenie?
Ja zamawiam na doz, 🙂przestępne ceny też są na Gemini albo apteka Melissa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2020, 17:49
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki jednojajowe ❤️
2024 urodziły się dziewczynki . -
Muminka88 wrote:Cześć dziewczyny, również życze wszystkiego dobrego na Święta 🎄
Od stycznia zaczynam przygotowania do kolejnego transferu, pierwszy był udany, ale niestety ciąża biochemiczna, ostatnio miałam histeroskopie i wszystko było ok, teraz będę podchodzić na cyklu sztucznym, ale jak zobaczyłam ilość leków to 🙈, ale doktor mówił, że a sztucznym tak będzie.
I mam pytanko o Prolutex czy, któraś z Was wie gdzie dostanę w miarę rozsądnej cenie?
Właśnie najtaniej wychodzi na doz, koleżanka tak też zamawiała, ja przez kilka tygodni brałam Cyclogest i też najtaniej mnie wyniósł na doz.
Powodzenia ✊Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:Czytabletki do stymulacji owu trzeba brać o tej samej godzinie?
Ja ostatnia stymulacje owu miałam zastrzyki plus tabletki i staram się mniej więcej brać o stałych porach, ale nie musi być równo jak w zegarku, bardziej przy zastrzykach trzeba pilnować -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:W którym dniu cyklu zwykle doktor was przyjmował na monitoring?
Tutaj myślę, że nie ma się co porównywać, to zależy od danego leku, stymulacji jak rosnie pęcherzyk/pęcherzyki. 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2020, 16:03
-
nick nieaktualnydomyślam sie ale doktor akurat wyznaczyl ze albo w 11 albo w 12 dniu cyklu , 11 dc przypada mi na 6 stycznia a to jest świeto a 12 to czwartek i doktor wtedy nie pracuje a 13 dzien cyklu nwm czy nie będzie za póżno.. jutro zadzwonie i sie dowiem na jaki dzień mi ustalą.po prostu mam rozkmine żeby czasem za pozno nie byłoAlicjaaa91 wrote:Tutaj myślę, że nie ma się co porównywać, to zależy od danego leku, stymulacji jak rosnie pęcherzyk/pęcherzyki. 😉
-
anka wrote:domyślam sie ale doktor akurat wyznaczyl ze albo w 11 albo w 12 dniu cyklu , 11 dc przypada mi na 6 stycznia a to jest świeto a 12 to czwartek i doktor wtedy nie pracuje a 13 dzien cyklu nwm czy nie będzie za póżno.. jutro zadzwonie i sie dowiem na jaki dzień mi ustalą.po prostu mam rozkmine żeby czasem za pozno nie było
A bo jest to święto, ja raz mialam sama ocenę cyklu u innej Pani doktor bo akurat nie było doktora w razie w miała się z doktorem kontaktować.
To najlepiej zadzwonić. 🙂 -
nick nieaktualnyno zobaczymy co mi powiedzą jutro , bo to bedzie moja pierwsza stymulacja i wgl wiec chyba bym wolala juz tego 10 jechać zeby sprawdzić ale zobaczymy.,Alicjaaa91 wrote:A bo jest to święto, ja raz mialam sama ocenę cyklu u innej Pani doktor bo akurat nie było doktora w razie w miała się z doktorem kontaktować.
To najlepiej zadzwonić. 🙂 -
nick nieaktualnyMyślałam że wgl nie będę miała tego monitoringu na początku grudnia byłam ustalić plan to lekarz mówił że muszą mnie zapisać a dzisiaj stwierdził że nie ma takiej opcji bo była mu się pytać. Bardzo mnie to wkurzyło. Sama z SB zapisałam się do Anny Lorenc może któraś była u niej ? I coś może pow o tej pani?
-
anka wrote:Myślałam że wgl nie będę miała tego monitoringu na początku grudnia byłam ustalić plan to lekarz mówił że muszą mnie zapisać a dzisiaj stwierdził że nie ma takiej opcji bo była mu się pytać. Bardzo mnie to wkurzyło. Sama z SB zapisałam się do Anny Lorenc może któraś była u niej ? I coś może pow o tej pani?
Ja raz mialam ocenę cyklu u dr Lorenc w zastępstwie za doktora, lek do stymulacji miałam rozpisany , tylko jedna ocena u doktor, jest sympatyczna, w razie w się kontaktuję z doktorem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2020, 17:49
PCOS -
nick nieaktualnya akceptuje wczesniejsze zalecenia doktora bo ja powinnam dostać zastrzyk o to mi najbardziej chodzi że ona postanowi coś i mi go nie zapiosze a doktor mi sam mowil że dostane. o to sie najbardziej martwie.Olivia27 wrote:Ja raz mialam ocenę cyklu u dr Lorenc w zastępstwie za doktora, lek do stymulacji miałam rozpisany , tylko jedna ocena u doktor, jest sympatyczna, w razie w się kontaktuję z doktorem.
-
anka wrote:a akceptuje wczesniejsze zalecenia doktora bo ja powinnam dostać zastrzyk o to mi najbardziej chodzi że ona postanowi coś i mi go nie zapiosze a doktor mi sam mowil że dostane. o to sie najbardziej martwie.
Tak Ona z doktorem konsultuje ją też pierwsza ocenę miałam u Niej, kolejna już u doktora i decydowal o zastrzyku.PCOS -
nick nieaktualny