Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kochane🥰 ale dawno mnie nie było znów musiałam Was nadrobić uff😁😉 jak się czujecie ? Wszystkim nowo starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki. A do moich kochanych ciezaroweczek mam pytanko: wybrałyscie może już położną czy raczej nie podchodzicie z tematem jesli chodzi o prywatną? będę miała cc planowane i zastanawiam się czy w ogóle jest sens taką położną brać ... i czy w ogóle na Polnej są teraz takie możliwości ...🤔IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ -
miedzianna wrote:Cześć kochane🥰 ale dawno mnie nie było znów musiałam Was nadrobić uff😁😉 jak się czujecie ? Wszystkim nowo starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki. A do moich kochanych ciezaroweczek mam pytanko: wybrałyscie może już położną czy raczej nie podchodzicie z tematem jesli chodzi o prywatną? będę miała cc planowane i zastanawiam się czy w ogóle jest sens taką położną brać ... i czy w ogóle na Polnej są teraz takie możliwości ...🤔
A Ty jak się czujesz? Ja rodziłam SN ale był doktor, nie miałam położnej, co do CC to myślę, że w takim wypadku położna nie będzie Ci potrzebna 🙂, co do możliwości to są 3, które mogą. -
miedzianna wrote:Cześć kochane🥰 ale dawno mnie nie było znów musiałam Was nadrobić uff😁😉 jak się czujecie ? Wszystkim nowo starającym się życzę powodzenia i trzymam kciuki. A do moich kochanych ciezaroweczek mam pytanko: wybrałyscie może już położną czy raczej nie podchodzicie z tematem jesli chodzi o prywatną? będę miała cc planowane i zastanawiam się czy w ogóle jest sens taką położną brać ... i czy w ogóle na Polnej są teraz takie możliwości ...🤔
Oj dawno 😁 ja nie wiem kiedy ten czas leci 🙈, pamiętam jak robiłam pierwsze wyniki bety a tu już po prenatalnych 😱, u nas wszystko dobrze,a Ty jak się czujesz?
Co do porodu i położnej to szczerze jeszcze o tym nie myślę, 😅więc tu nie pomogęCzerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Moja znajoma miała, jest taka możliwość 🙂, ja akurat się nad tym jeszcze ie zastanawiałam.UIU - bhcg 16dpo 290🙂 -
anka wrote:A no to super a ty kilka cykli brałaś ten cyclo? Bo ja biorę tylko jeden do środy w sumie. Po ilu dniach od odstawienia dostałaś miesiączkę?
Ja dwa cykle, dostałam jakoś 4 dni po odstawieniu...
Maladziewczynka - no czasem tak jest, my też, walczyliśmy z torbielą, która nie chciała się zmniejszyc. -
nick nieaktualnyNowa szansa 93 wrote:Ja dwa cykle, dostałam jakoś 4 dni po odstawieniu...
Maladziewczynka - no czasem tak jest, my też, walczyliśmy z torbielą, która nie chciała się zmniejszyc. -
Nadzieja88 - zobacz proszę na priv, mam pytanko 😊
Nowa szansa - i jak monitoring?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2020, 18:00
1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Alicjaaa91 wrote:Powodzenia ✊✊, szczerze ja się dopiero po pierwszych prenatalnych jakoś zaczęłam wyluzowywac 😂, miałam dwie wizyty, że byłam tak zestresowana, że doktor najpierw robił usg a potem rozmawialiśmy 🙈
Jutro mam wizytę............Nowa szansa 93, Dżoni, Ania0692, Moli27, Gosia9305, Starajaca28, MilenaMi lubią tę wiadomość
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
AgnieszkaB wrote:Jutro mam wizytę............
✊✊✊Agnieszka będzie dobrze!Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Drzewko - daj znać czy wszystko ok jak będziesz po histeroskopi, może być na priv 🙂, oczywiście jeżeli będziesz miała ochotę 🙂Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
Maladziewczynka wrote:My mamy w planach w styczniu podejsc do inseminacji ale jak nie torbiel to teraz infekcje 😌
To może będzie razem startowały, też chcemy w styczniu teraz jestem po histeroskopi i usunieciu polipow i działamy dalej 💪Starajaca28 lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Jest ❤️, doktor mówi, że wszystko jest dobrze to tak jest ufff 🙂
Wesołych świąt dziewczyny 🎅, spędzonych w rodzinnej atmosferze, spełnienia marzeń i zdrowia 😘Gabrysia89, Ciri86, Dżoni, Nadzieja88, MuminkAa, Muminka88 lubią tę wiadomość
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
nick nieaktualnyWczoraj wzięłam ostatnia tabletkę cycloprogynova, teraz tylko czekać na miesiączkę i zacznę brać clo 🙈
_______
Wesołych świąt, dużo zdrowia szczęścia staraczkom siły i wytrwałości w walce o okruszka.Ciezarnym zdrowej spokojnej ciaxy, s mamusiom cierpliwości i radości z malucha niech się zdrowo chowa 🥰🤩