Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olivia27 wrote:Mam pytanie do dziewczyn po CC (u mnie będzie planowe) stosowałyście na blizne plastry Sutricon i polecacie? Kilka moich znajomych miało były zadowolone.
Tak i bardzo polecam ☺️
Gosia, anka powodzenia ☘️, też miałam UIU z lamettą🙂Olivia27, Gosia9305 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualny
-
Olivia27 wrote:Mam pytanie do dziewczyn po CC (u mnie będzie planowe) stosowałyście na blizne plastry Sutricon i polecacie? Kilka moich znajomych miało były zadowolone.
Polecam plastry i żel z tej samej serii 👌
Sikorka, Tatosya, Malina kciuki za jutro ☘️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 21:51
Olivia27, ***Sikorka***, Tatosya lubią tę wiadomość
-
Ania0692 na mocny katar, głównie zatkany nos sprawdzała się woda morska ale hipertoniczna, kiedyś przez przypadek kupiłam, tak zawsze stosowałam izotoniczna( też tak zalecał lekarz) , ale po tym zauważyłam lepsze rezultaty, możesz spróbować przez kilka dni i zdrówka 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 22:00
Ania0692 lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Ania0692 na mocny katar, głównie zatkany nos sprawdzała się woda morska ale hipertoniczna, kiedyś przez przypadek kupiłam, tak zawsze stosowałam izotoniczna( też tak zalecał lekarz) , ale po tym zauważyłam lepsze rezultaty, możesz spróbować przez kilka dni i zdrówka 😘
Dzięki -
To Olivia27 czekamy ❤️, ja ogólnie jestem spokojna,już wszystko mam, ale nie wiem czy to nie cisza przed burza, albo ekscytacja 🙈Dżoni, Dominikaaa lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:To Olivia27 czekamy ❤️, ja ogólnie jestem spokojna,już wszystko mam, ale nie wiem czy to nie cisza przed burza, albo ekscytacja 🙈
Oj tak ❤️, ja jeszcze około 3 tygodnie znam rozpisane dwie wizyty,my jeszcze czekamy na wózek 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 10:02
Dżoni, Dominikaaa lubią tę wiadomość
PCOS -
anka wrote:Podejrzew że mogą być nawet do 2 miesięcy albo dluzej
-
91aga wrote:Dzięki. Miałas racje dziś udało mi się umówić na pierwsza wizytę i termin mam na 11.08. A czy są tu może jakieś dziewczyny które przeniosły się z MedArt ?
Tak, ja 🙂2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
***Sikorka*** wrote:Tstosya daj znać jak się czujesz po punkcji i kto ci robił 👊🏻👊🏻🍀
Doktora dzisiaj nie było ( ma rehabilitacje). Punkcje robił dr. K. Derwich, jak się nie mylę nazwisko.
Teraz to najgorsze, czekanie. Transfer mam odroczony.Dominikaaa, Ciri86, Paula1706, MuminkAa, Alicjaaa, Dżoni lubią tę wiadomość
-
Tatosya wrote:Już jestem po, pobrali mi 12 komórek, czuję się narazie średnio, ale będzie dobrze 😀
Doktora dzisiaj nie było ( ma rehabilitacje). Punkcje robił dr. K. Derwich, jak się nie mylę nazwisko.
Teraz to najgorsze, czekanie. Transfer mam odroczony.
To ten jeden jajnik zrobił dobra robotę 😁
To ja już jutro wyślę dr bhcg i zapytanie kiedy wizyta jak dziś miał rehabilitację i teraz gabinet.Tatosya lubi tę wiadomość