Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby za zatoki i katar 🤔🤔, byłam u internisty dostałam leki, inhalacje, średnio pomogło, ostatnio mi wyszedł źle posiew więc dr M zalecił antybiotyk liczę, że może to przy okazji pomoże, inaczej wykituje, pewnie ze szczepienia nici 😔
-
Ania0692 wrote:Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby za zatoki i katar 🤔🤔, byłam u internisty dostałam leki, inhalacje, średnio pomogło, ostatnio mi wyszedł źle posiew więc dr M zalecił antybiotyk liczę, że może to przy okazji pomoże, inaczej wykituje, pewnie ze szczepienia nici 😔
Mi dr mówił o preparatach z serii Prenalen dla kobiet w ciąży, do ssania, na kaszel itd, spray do nosa też jest, u mnie się sprawdziły, plus nebulizacje z soli fizjologicznej, też niestety mam problem z zatokami, ostatnio wylądowałam na sterydach do nosa plus nasiliła się alergia 😑😑
Ania0692 lubi tę wiadomość
-
Drzewko90 wrote:Dżoni super, że córeczka zdrowo rośnie ☺️, powiedz mi byłaś u dr Ic... na drugich prenatalnych czy dr Lo... 🤔
To trzymam kciuki za poniedziałkowe wieści ☘️☘️
U dr Lorenc
było fajniej niż u dr I.
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:U dr Lorenc
było fajniej niż u dr I. 
Dzięki 🙂 tak się zastanawiałam czy można zmienić lekarzy od prenatalnych, jak było dłuższe zastępstwo za doktora to chodziłam do dr L.., ostatecznie mi przełożyli prenatalne do dr I.., a też mi bardziej podpasowała🙂
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Próbowałam nadrobić strony od mojego ostatniego wpisu,ale się nie dokopałam 🙈Dżoni co do porodu, to jestem tego zdania co dziewczyny aby za wczasu nie słuchać historii , sama jak byłam na obserwacji to dziewczyny się dzieliły doświadczeniami, też dużo widziałam, jeszcze jak na złość ja jedna zostawałam na sali a reszta się zmieniała, co dziewczyna to inna historia, grunt to pozytywne nastawienie i wiara we własne siły 💪, jakieś książki na temat porodu, jak coś to jeszcze wesprę dobrym słowem na końcówce, ja myślałam, że już nie dam rady a teraz po czasie mogę drugi raz rodzic SN, ale ostatecznie to i tak przebieg zdarzeń wszystko weryfikuje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2021, 21:09
Alicjaaa, Olivia27, Dżoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olivia27 wrote:Mam pytanie do dziewczyn po CC (u mnie będzie planowe) stosowałyście na blizne plastry Sutricon i polecacie? Kilka moich znajomych miało były zadowolone.
Tak i bardzo polecam ☺️
Gosia, anka powodzenia ☘️, też miałam UIU z lamettą🙂
Olivia27, Gosia9305 lubią tę wiadomość
Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
nick nieaktualny
-
Olivia27 wrote:Mam pytanie do dziewczyn po CC (u mnie będzie planowe) stosowałyście na blizne plastry Sutricon i polecacie? Kilka moich znajomych miało były zadowolone.
Polecam plastry i żel z tej samej serii 👌
Sikorka, Tatosya, Malina kciuki za jutro ☘️Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 21:51
Olivia27, ***Sikorka***, Tatosya lubią tę wiadomość
-
Ania0692 na mocny katar, głównie zatkany nos sprawdzała się woda morska ale hipertoniczna, kiedyś przez przypadek kupiłam, tak zawsze stosowałam izotoniczna( też tak zalecał lekarz) , ale po tym zauważyłam lepsze rezultaty, możesz spróbować przez kilka dni i zdrówka 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 22:00
Ania0692 lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Ania0692 na mocny katar, głównie zatkany nos sprawdzała się woda morska ale hipertoniczna, kiedyś przez przypadek kupiłam, tak zawsze stosowałam izotoniczna( też tak zalecał lekarz) , ale po tym zauważyłam lepsze rezultaty, możesz spróbować przez kilka dni i zdrówka 😘
Dzięki -
To Olivia27 czekamy ❤️, ja ogólnie jestem spokojna,już wszystko mam, ale nie wiem czy to nie cisza przed burza, albo ekscytacja 🙈
Dżoni, Dominikaaa lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Alicjaaa wrote:To Olivia27 czekamy ❤️, ja ogólnie jestem spokojna,już wszystko mam, ale nie wiem czy to nie cisza przed burza, albo ekscytacja 🙈
Oj tak ❤️, ja jeszcze około 3 tygodnie znam rozpisane dwie wizyty,my jeszcze czekamy na wózek 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 10:02
Dżoni, Dominikaaa lubią tę wiadomość
PCOS