Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 29 maja 2021, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby za zatoki i katar 🤔🤔, byłam u internisty dostałam leki, inhalacje, średnio pomogło, ostatnio mi wyszedł źle posiew więc dr M zalecił antybiotyk liczę, że może to przy okazji pomoże, inaczej wykituje, pewnie ze szczepienia nici 😔

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2021, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 wrote:
    Dziewczyny macie jakieś sprawdzone sposoby za zatoki i katar 🤔🤔, byłam u internisty dostałam leki, inhalacje, średnio pomogło, ostatnio mi wyszedł źle posiew więc dr M zalecił antybiotyk liczę, że może to przy okazji pomoże, inaczej wykituje, pewnie ze szczepienia nici 😔

Mi dr mówił o preparatach z serii Prenalen dla kobiet w ciąży, do ssania, na kaszel itd, spray do nosa też jest, u mnie się sprawdziły, plus nebulizacje z soli fizjologicznej, też niestety mam problem z zatokami, ostatnio wylądowałam na sterydach do nosa plus nasiliła się alergia 😑😑

Ania0692 lubi tę wiadomość

• Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2021, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni super, że córeczka zdrowo rośnie ☺️, powiedz mi byłaś u dr Ic... na drugich prenatalnych czy dr Lo... 🤔

To trzymam kciuki za poniedziałkowe wieści ☘️☘️

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 29 maja 2021, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drzewko90 wrote:
    Dżoni super, że córeczka zdrowo rośnie ☺️, powiedz mi byłaś u dr Ic... na drugich prenatalnych czy dr Lo... 🤔

To trzymam kciuki za poniedziałkowe wieści ☘️☘️

U dr Lorenc :) było fajniej niż u dr I. :)

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Drzewko90 Przyjaciółka

Wysłany: 29 maja 2021, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    U dr Lorenc :) było fajniej niż u dr I. :)

Dzięki 🙂 tak się zastanawiałam czy można zmienić lekarzy od prenatalnych, jak było dłuższe zastępstwo za doktora to chodziłam do dr L.., ostatecznie mi przełożyli prenatalne do dr I.., a też mi bardziej podpasowała🙂

Dżoni lubi tę wiadomość

• MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 29 maja 2021, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbowałam nadrobić strony od mojego ostatniego wpisu,ale się nie dokopałam 🙈Dżoni co do porodu, to jestem tego zdania co dziewczyny aby za wczasu nie słuchać historii , sama jak byłam na obserwacji to dziewczyny się dzieliły doświadczeniami, też dużo widziałam, jeszcze jak na złość ja jedna zostawałam na sali a reszta się zmieniała, co dziewczyna to inna historia, grunt to pozytywne nastawienie i wiara we własne siły 💪, jakieś książki na temat porodu, jak coś to jeszcze wesprę dobrym słowem na końcówce, ja myślałam, że już nie dam rady a teraz po czasie mogę drugi raz rodzic SN, ale ostatecznie to i tak przebieg zdarzeń wszystko weryfikuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2021, 21:09

Alicjaaa, Olivia27, Dżoni lubią tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy ten parking, który pokazują na grafice na stronie internetowej Ułańskiej jest płatny?

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2021, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Dziewczyny, czy ten parking, który pokazują na grafice na stronie internetowej Ułańskiej jest płatny?
    Tak

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka zaczęłaś może już brać lamette? Ja też mam 🙂

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
  • Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2021, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie do dziewczyn po CC (u mnie będzie planowe) stosowałyście na blizne plastry Sutricon i polecacie? Kilka moich znajomych miało były zadowolone.

PCOS
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maraga32 to ja od siebie dorzucę witaminę D3, jeszcze myślałam o C, ale jak bralam i do tego acard to zaczęła mi lecieć krew z nosa 🤷‍♀️, więc zrezygnowałam,jak bralam sam acard było ok.

Maraga32 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2021, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Anka zaczęłaś może już brać lamette? Ja też mam 🙂
    Od wtorku zaczynam. Doktor przepisał od 4-8 DC , podchodzicie do inseminacji tak? :)

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 30 maja 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    Mam pytanie do dziewczyn po CC (u mnie będzie planowe) stosowałyście na blizne plastry Sutricon i polecacie? Kilka moich znajomych miało były zadowolone.

Tak i bardzo polecam ☺️

Gosia, anka powodzenia ☘️, też miałam UIU z lamettą🙂

Olivia27, Gosia9305 lubią tę wiadomość

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Od wtorku zaczynam. Doktor przepisał od 4-8 DC , podchodzicie do inseminacji tak? :)

Tak 🙂

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
    28.01.2025 Ignacy 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2021, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Tak 🙂
    Powodzenia!

Gosia9305 lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:

Polecam plastry i żel z tej samej serii 👌

Sikorka, Tatosya, Malina kciuki za jutro ☘️

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 21:51

Olivia27, ***Sikorka***, Tatosya lubią tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania0692 na mocny katar, głównie zatkany nos sprawdzała się woda morska ale hipertoniczna, kiedyś przez przypadek kupiłam, tak zawsze stosowałam izotoniczna( też tak zalecał lekarz) , ale po tym zauważyłam lepsze rezultaty, możesz spróbować przez kilka dni i zdrówka 😘

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2021, 22:00

Ania0692 lubi tę wiadomość

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2021, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Ania0692 na mocny katar, głównie zatkany nos sprawdzała się woda morska ale hipertoniczna, kiedyś przez przypadek kupiłam, tak zawsze stosowałam izotoniczna( też tak zalecał lekarz) , ale po tym zauważyłam lepsze rezultaty, możesz spróbować przez kilka dni i zdrówka 😘

Dzięki

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2021, 02:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:

To Olivia27 czekamy ❤️, ja ogólnie jestem spokojna,już wszystko mam, ale nie wiem czy to nie cisza przed burza, albo ekscytacja 🙈

Dżoni, Dominikaaa lubią tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2021, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    To Olivia27 czekamy ❤️, ja ogólnie jestem spokojna,już wszystko mam, ale nie wiem czy to nie cisza przed burza, albo ekscytacja 🙈

Oj tak ❤️, ja jeszcze około 3 tygodnie znam rozpisane dwie wizyty,my jeszcze czekamy na wózek 🙈

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2021, 10:02

Dżoni, Dominikaaa lubią tę wiadomość

PCOS
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ