Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2021, 23:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Według norm to wskazuje że jej nie było ja biorę duphaston akurat

A w którym dniu cyklu robiłaś progesteron?
    Owulacja mogła być nawet przy tak niskiej wartości ale może to wskazywać na niedomagające ciałko żółte 🤷‍♂️
    W moim przypadku zapadnięty pęcherzyk oznaczał niestety torbiel...

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2021, 03:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    A w którym dniu cyklu robiłaś progesteron?
    Owulacja mogła być nawet przy tak niskiej wartości ale może to wskazywać na niedomagające ciałko żółte 🤷‍♂️
    W moim przypadku zapadnięty pęcherzyk oznaczał niestety torbiel...
    8 dpo. To nie jest niedomogą bo poprzednie dwie stymulację oo itrelle mialambardzoladnei progesteron około 13

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maleszczescie Maleszczescie wrote:
    Ja123 jesteś może????

Jestem jestem, slucham? 😉

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    8 dpo. To nie jest niedomogą bo poprzednie dwie stymulację oo itrelle mialambardzoladnei progesteron około 13

Może poprostu taki cykl, u mnie też jak w zegarku a czasem organizm poprostu odmawiał współpracy, niestety czasem w kluczowych momentach 🤷‍♂️

Dziewczyny po szczepieniu na covid - jak tam znioslyscie? Były jakieś skutki uboczne?

Calineczka2106 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:

Tak nak Dzoni napisała, może taki cykl, u mnie niektóre cykle poprostu nie wychodziły, tak niestety jest było i będzie 🤷‍♀️

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim mamusia życzę wszystkiego najlepszego ❤️dla staraczek wiary, że prędzej czy później dzisiejsze święto będzie również waszym świętem.

Paula1706, Alicjaaa, Dżoni, Maleszczescie Maleszczescie, ***Sikorka***, MuminkAa, Ciri86, Malina1991, Tatosya, Gosia9305, Calineczka2106 lubią tę wiadomość

• Paula1706 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Może poprostu taki cykl, u mnie też jak w zegarku a czasem organizm poprostu odmawiał współpracy, niestety czasem w kluczowych momentach 🤷‍♂️

Dziewczyny po szczepieniu na covid - jak tam znioslyscie? Były jakieś skutki uboczne?

Mnie po szczepieniu tylko ramie bolalo przez kilka dni a po tygodniu mi się pojawił taki czerwony odczyn na ramieniu, ale wyczytałam że tak się zdarza w przypadku szczepionki moderny a ta się szczepilam. Ale znikło też po kilku dniach tylko okłady robiłam początkowo.

Dżoni lubi tę wiadomość

06.03.2022 Basia❤
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Mnie też tylko bolaro ramię, nie miałam innych objawów, druga dawka już po ciąży, internista wspomniał aby po tej dawce poleżeć z dwa dni w łóżku i odpoczywać.

Dżoni lubi tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Ja123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

U mnie po modernie rumień wyszedł wcześniej i z półtorej tygodnia się utrzymywał. Ale to może być efekt tego, że Różyczka dość mocno mnie szczupła dzień po szczepieniu. Później taki delikatny siniak wyszedl no i ta czkawka drugi raz od 2018 roku 😉 ale żadnej podwyższonej temperatury czy objawów grypopodobnych nie było.

Dżoni lubi tę wiadomość

• Maleszczescie Maleszczescie Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2021, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Jestem jestem, slucham? 😉

Napisałam na priv 🙂

Anka, też miałam taka sytuację, był cykl stymulowany 3 pęcherzyki i zrobiła się niedomoga fazy lutealnej, owulacja była, wcześniej progesteron w granicach 17 🤷‍♀️, czasem tak jest, a dwa dr kiedyś mówił, że każdy cykl jest inny, w kolejnym progesteron już miałam dobry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 10:57

• Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś wizytę, jestem ciekawa czy cos się już dzieje czy jeszcze nie 🤔🤔🤔

Ania0692, Malina1991, Dżoni lubią tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa wrote:
    Ja mam dziś wizytę, jestem ciekawa czy cos się już dzieje czy jeszcze nie 🤔🤔🤔

Powodzenia🤞

Ja najpierw jadę odebrać córkę że żłobka, potem po wynik bhcg

***Sikorka***, Paula1706, Tatosya, Dżoni lubią tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam na priv 🙂

Odpisałam, mam nadzieję że pomogłam 🙂

• Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2021, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatosya już po punkcji? Czy jeszcze nie? Jak się czujesz?

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • Tatosya Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2021, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina1991 wrote:
    Tatosya już po punkcji? Czy jeszcze nie? Jak się czujesz?
    Jeszcze nie, dopiero w niedziele albo w pn, dziś miałam kolejny podgląd. Czuję się dobrze, tylko już ostro odczuwam jajnik (mam jeden), bo mam 12 pęcherzyków, i niewiem jak wytrzymam do punkcji.

Karina 89 jak tam? Już masz wyniki?

Ania0692, AgnieszkaB, Maleszczescie Maleszczescie, Malina1991, Alicjaaa, MuminkAa lubią tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatosya wrote:
    Jeszcze nie, dopiero w niedziele albo w pn, dziś miałam kolejny podgląd. Czuję się dobrze, tylko już ostro odczuwam jajnik (mam jeden), bo mam 12 pęcherzyków, i niewiem jak wytrzymam do punkcji.

Tak mam bhcg 602!

To Ci jajnik turbo pracuje 😁, powodzenia na punkcji

***Sikorka***, Ciri86, Tatosya, Paula1706, Ania0692, Maleszczescie Maleszczescie, Malina1991, Gosia9305, Alicjaaa, Maja87 lubią tę wiadomość

• Maleszczescie Maleszczescie Przyjaciółka

Wysłany: 26 maja 2021, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 wrote:
    Napisałam na priv 🙂

Odpisałam, mam nadzieję że pomogłam 🙂

😘😘

Ja123 lubi tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tatosya wrote:

Jeszcze kilka dni💪, ja miałam 11 pęcherzyków, ale rozłożone na dwa jajniki to pamiętam, że juz było ciężko 🙈

Karina89 bardzo się cieszę 😘

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaa już po wizycie?

Ania0692 lubi tę wiadomość

• Ania0692 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2021, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina, Tatosya ✊

Dżoni daj znać jak się czujesz po szczepieniu, chyba dzisiaj miałaś mieć 🤔, u mnie w przyszłym tygodniu jak na złość rozłożyły mnie zatoki 😑😑

Anka czasem tak w cyklu bywa, trzeba próbować dalej 💪

oar89jcgjrl99ac5.png
‹‹ 213 214 215 216 217 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ