Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Według norm to wskazuje że jej nie było ja biorę duphaston akurat
A w którym dniu cyklu robiłaś progesteron?
Owulacja mogła być nawet przy tak niskiej wartości ale może to wskazywać na niedomagające ciałko żółte 🤷♂️
W moim przypadku zapadnięty pęcherzyk oznaczał niestety torbiel...Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:A w którym dniu cyklu robiłaś progesteron?
Owulacja mogła być nawet przy tak niskiej wartości ale może to wskazywać na niedomagające ciałko żółte 🤷♂️
W moim przypadku zapadnięty pęcherzyk oznaczał niestety torbiel... -
anka wrote:8 dpo. To nie jest niedomogą bo poprzednie dwie stymulację oo itrelle mialambardzoladnei progesteron około 13
Może poprostu taki cykl, u mnie też jak w zegarku a czasem organizm poprostu odmawiał współpracy, niestety czasem w kluczowych momentach 🤷♂️
Dziewczyny po szczepieniu na covid - jak tam znioslyscie? Były jakieś skutki uboczne?
Calineczka2106 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Wszystkim mamusia życzę wszystkiego najlepszego ❤️dla staraczek wiary, że prędzej czy później dzisiejsze święto będzie również waszym świętem.
Paula1706, Alicjaaa, Dżoni, Maleszczescie Maleszczescie, ***Sikorka***, MuminkAa, Ciri86, Malina1991, Tatosya, Gosia9305, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Może poprostu taki cykl, u mnie też jak w zegarku a czasem organizm poprostu odmawiał współpracy, niestety czasem w kluczowych momentach 🤷♂️
Dziewczyny po szczepieniu na covid - jak tam znioslyscie? Były jakieś skutki uboczne?
Mnie po szczepieniu tylko ramie bolalo przez kilka dni a po tygodniu mi się pojawił taki czerwony odczyn na ramieniu, ale wyczytałam że tak się zdarza w przypadku szczepionki moderny a ta się szczepilam. Ale znikło też po kilku dniach tylko okłady robiłam początkowo.Dżoni lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Dżoni wrote:Może poprostu taki cykl, u mnie też jak w zegarku a czasem organizm poprostu odmawiał współpracy, niestety czasem w kluczowych momentach 🤷♂️
Mnie też tylko bolaro ramię, nie miałam innych objawów, druga dawka już po ciąży, internista wspomniał aby po tej dawce poleżeć z dwa dni w łóżku i odpoczywać.Dżoni lubi tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
U mnie po modernie rumień wyszedł wcześniej i z półtorej tygodnia się utrzymywał. Ale to może być efekt tego, że Różyczka dość mocno mnie szczupła dzień po szczepieniu. Później taki delikatny siniak wyszedl no i ta czkawka drugi raz od 2018 roku 😉 ale żadnej podwyższonej temperatury czy objawów grypopodobnych nie było.Dżoni lubi tę wiadomość
-
Ja123 wrote:Jestem jestem, slucham? 😉
Napisałam na priv 🙂
Anka, też miałam taka sytuację, był cykl stymulowany 3 pęcherzyki i zrobiła się niedomoga fazy lutealnej, owulacja była, wcześniej progesteron w granicach 17 🤷♀️, czasem tak jest, a dwa dr kiedyś mówił, że każdy cykl jest inny, w kolejnym progesteron już miałam dobry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2021, 10:57
-
Malina1991 wrote:Tatosya już po punkcji? Czy jeszcze nie? Jak się czujesz?
Karina 89 jak tam? Już masz wyniki?
Ania0692, AgnieszkaB, Maleszczescie Maleszczescie, Malina1991, Alicjaaa, MuminkAa lubią tę wiadomość
-
Tatosya wrote:Jeszcze nie, dopiero w niedziele albo w pn, dziś miałam kolejny podgląd. Czuję się dobrze, tylko już ostro odczuwam jajnik (mam jeden), bo mam 12 pęcherzyków, i niewiem jak wytrzymam do punkcji.
Tak mam bhcg 602!
To Ci jajnik turbo pracuje 😁, powodzenia na punkcji***Sikorka***, Ciri86, Tatosya, Paula1706, Ania0692, Maleszczescie Maleszczescie, Malina1991, Gosia9305, Alicjaaa, Maja87 lubią tę wiadomość
-
Tatosya wrote:Jeszcze nie, dopiero w niedziele albo w pn, dziś miałam kolejny podgląd. Czuję się dobrze, tylko już ostro odczuwam jajnik (mam jeden), bo mam 12 pęcherzyków, i niewiem jak wytrzymam do punkcji.
Jeszcze kilka dni💪, ja miałam 11 pęcherzyków, ale rozłożone na dwa jajniki to pamiętam, że juz było ciężko 🙈
Karina89 bardzo się cieszę 😘