Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Malina1991 wrote:Karina trzymam ✊
Ja właśnie jestem po transferze🙂, Paulina co do samopoczucia po lekach to czuje się w miarę dobrze, na początku po estrofemie miałam mdłości, bardziej się muszę skupić co kiedy brać aby niczego nie pominąć 🤭
Dzięki, również trzymam ✊
Ps: zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny zjak jutro bhcg się potwierdzi i zobaczyny jak będzie dalej to będę całemu światu ogłaszać, że trzeba wierzyć w każdy jeden swój zarodek, nawet ten najsłabszy.Paula1706, ***Sikorka***, Alicjaaa, Ciri86, MuminkAa, Dżoni, Gosia9305, Nadzieja88, ZosiaM, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Dzięki, również trzymam ✊
Ps: zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny zjak jutro bhcg się potwierdzi i zobaczyny jak będzie dalej to będę całemu światu ogłaszać, że trzeba wierzyć w każdy jeden swój zarodek, nawet ten najsłabszy.
✊✊✊06.03.2022 Basia❤ -
Ps: zrobiłam test ciążowy wyszedł pozytywny zjak jutro bhcg się potwierdzi i zobaczyny jak będzie dalej to będę całemu światu ogłaszać, że trzeba wierzyć w każdy jeden swój zarodek, nawet ten najsłabszy.
O maj gad 🙏🙏🙏✊✊✊❤️Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
To zaciskam kciuki za jutro ✊
Gosia9305 ja miałam dwa razy cyclo, raz dostałam po 3 dniach, kolejnym razem dopiero po 5.Gosia9305 lubi tę wiadomość
-
Alicjaaa wrote:Forma nawet dobra 😁, dzisiaj zaliczyłam kolejny spacer, dopięłam wszystko na ostatni guzik i czekam na rozwój sytuacji
A u Ciebie jak?
Ja mam słabsza końcówkę, ale nie chce tu narzekać , jeszcze trochę, u mnie będzie planowe CC, ja jeszcze muszę apteczne rzeczy zamówić.
Ania łączę się w złym samopoczuciu, ale będzie lepiej 💪Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2021, 21:13
Ania0692 lubi tę wiadomość
PCOS -
Dżoni wrote:O maj gad 🙏🙏🙏✊✊✊❤️
Kochane jesteście, mój mąż to mnie dzisiaj rozłożył na łopatki , ogólnie szacun, że to pamięta, kiedyś jak robilam testy jeszcze za czasów inseminacji to miałam ovitrelle i raz wyszedł fałszywie dodatni test ciążowy bo jeszcze się utrzymywał zastrzyk, ja dziś taka wiecie szczęśliwa, że test a ten do mnie, że może jeszcze ovitrele się utrzymuje 🙈, a ja u na to, że nie miałam 😂, to go zamurowało , ci faceci 🙈***Sikorka***, Dżoni, Paula1706, Calineczka2106 lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Kochane jesteście, mój mąż to mnie dzisiaj rozłożył na łopatki , ogólnie szacun, że to pamięta, kiedyś jak robilam testy jeszcze za czasów inseminacji to miałam ovitrelle i raz wyszedł fałszywie dodatni test ciążowy bo jeszcze się utrzymywał zastrzyk, ja dziś taka wiecie szczęśliwa, że test a ten do mnie, że może jeszcze ovitrele się utrzymuje 🙈, a ja u na to, że nie miałam 😂, to go zamurowało , ci faceci 🙈
😂😂😂😂
Ja mojego męża kiedyś też edukowałam, na początku robił mi zastrzyki, musiałam się przełamać aby samej sobie podać, komuś bez problemu zrobię ale sobie nie 🤷♀️Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Dziewczyny, nie jestem z Poznania, które labolatorium jest czynne wieczorem, późniejszym popołudniem 🤔, dr mi mówił, że w razie w hormony mogę zrobić na Ułańskiej, u mnie w miescie nie pobierają codziennie krwi,czekam na miesiączke i mamy ruszyć, że stymulacja.
-
Nadzieja88 wrote:✊✊✊ za przyrosty
Dzoni a Ty jak się czujesz? To już coraz bliżej 😁
@karina89 jaram się max ❤️
@Nadzieja88 a dzięki, jakoś do przodu. W tym tyg 2 prenatalne 😳 no i po nich mam w planach wziąć się ostro za wyprawkę, bo poza ciuchami to bardzo słabo te przygotowania mi idą 😂Nadzieja88, Karina89 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️