Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Karina89 wrote:ZosiaM powodzenia jutro na wizycie ✊
Ja chyba pójdę jutro na bhcg, mam małego stresa bo to był ostatni zarodek,ale jestem dobrej myśli 🙂
Karina89 trzymam z całej siły ✊✊✊
Tylko pamiętaj że jutro to będzie tydzień po jeśli dobrze pamiętam, więc nawet jeśli wyjdzie zero to serio jeszcze nic nie znaczy (mówię z własnego doświadczenia 😎)Paula1706 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Karina89 trzymam z całej siły ✊✊✊
Tylko pamiętaj że jutro to będzie tydzień po jeśli dobrze pamiętam, więc nawet jeśli wyjdzie zero to serio jeszcze nic nie znaczy (mówię z własnego doświadczenia 😎)
Wiem wiem, znajoma ostatnio zrobiła bhcg w 7 dpt wyszła negatywna napisała do dr czy może odstawić leki, kazał brać dalej bez zmian i powtórzyć bhcg, zrobiła w 9 dpt wyszła dodatnia,jechała po najniższych wartościach, zaraz zaczyna 2 trymest, więc się jeszcze zastanawiam czy sobie dokładać ewentualnego stresu 🙈🙈Dżoni lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Wiem wiem, znajoma ostatnio zrobiła bhcg w 7 dpt wyszła negatywna napisała do dr czy może odstawić leki, kazał brać dalej bez zmian i powtórzyć bhcg, zrobiła w 9 dpt wyszła dodatnia,jechała po najniższych wartościach, zaraz zaczyna 2 trymest, więc się jeszcze zastanawiam czy sobie dokładać ewentualnego stresu 🙈🙈
Koleżanki kuzynka po ivf, też robiła bhcg, już nie pamiętam czy 6 dpt /7dpt ujemna, no ale miała powtórzyć jeszcze raz a tu szok zaczęła rosnac, 9 /10 dpt to już taki bezpieczny czas na testowanie ja tych 14 nie dawałam rady 🙈Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Karina89 wrote:ZosiaM powodzenia jutro na wizycie ✊
Ja chyba pójdę jutro na bhcg, mam małego stresa bo to był ostatni zarodek,ale jestem dobrej myśli 🙂
Mocno trzymam kciuki!!PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy ..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
nick nieaktualny
-
anka wrote:ZosiaM powodzenia jutro! 🤞🤞
Dziękuje 🙂
Co do stymulacji, ogólnie się nie znam, ale możliwości jest dużo i chyba na każdą podziała co innego, na mnie tabletki nie działają nic, dopiero zastrzyki, jedna z koleżanek zaszła a clo, inna dopiero na lameta plus zastrzyk nie pamiętam dokładnie jaki. Trzymam ✊✊za testowanie.anka lubi tę wiadomość
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualny
-
anka wrote:U mnie raczej nie było tej owulacji... M już dosyc tych starań a zaraz minie już 3 rok....
Anka nie poddawaj się, albo może poddaj i odpocznij chwilę. Wiem co mówię, przeżywałam to samo, miesiąc w miesiąc. Masz jeszcze kilka możliwości, jeszcze wszystko się może wydarzyć 🍀
@ZosiaM @paula1706 kciuki 🤞Paula1706 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Anka nie poddawaj się, albo może poddaj i odpocznij chwilę. Wiem co mówię, przeżywałam to samo, miesiąc w miesiąc. Masz jeszcze kilka możliwości, jeszcze wszystko się może wydarzyć 🍀
@ZosiaM @paula1706 kciuki 🤞 -
anka wrote:Jak się nie uda do końca roku to insrmiacja... Ale nwm czy to ma sens ..nie wierzę w cuda...jestem jakimś pechowcem
Ja też nie wierzyłam. I myślałam, że wszystkim się udaje tylko nie mi. Jak już nawet in vitro nie wyszło to byłam już w nastawieniu, że to koniec. Nie namawiam cię do wiary w cuda, bo jak mi tak mówiono to myślałam "taaa jasne". Tylko zadbaj o swój komfort psychiczny, bo nawet jak się nigdy nie uda to wiesz że robiłaś wszystko i nadal może być fajnie 😉
Cholernie Wam wszystkim kibicuje ✊anka lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyDżoni wrote:Ja też nie wierzyłam. I myślałam, że wszystkim się udaje tylko nie mi. Jak już nawet in vitro nie wyszło to byłam już w nastawieniu, że to koniec. Nie namawiam cię do wiary w cuda, bo jak mi tak mówiono to myślałam "taaa jasne". Tylko zadbaj o swój komfort psychiczny, bo nawet jak się nigdy nie uda to wiesz że robiłaś wszystko i nadal może być fajnie 😉
Cholernie Wam wszystkim kibicuje ✊ -
Dżoni wrote:Ja też nie wierzyłam. I myślałam, że wszystkim się udaje tylko nie mi. Jak już nawet in vitro nie wyszło to byłam już w nastawieniu, że to koniec. Nie namawiam cię do wiary w cuda, bo jak mi tak mówiono to myślałam "taaa jasne". Tylko zadbaj o swój komfort psychiczny, bo nawet jak się nigdy nie uda to wiesz że robiłaś wszystko i nadal może być fajnie 😉
Cholernie Wam wszystkim kibicuje ✊
O to to komfort psychiczny, bardzo dobrze powiedziane 😉 czasami trzeba zaakceptować to co się dzieje i pyk zdarzają się małe cuda 😉Dżoni lubi tę wiadomość