Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest ❤️, wszystko dobrze, kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Co do komfortu psychicznego zgadzam się, ale czasem wiedzieć, że jest się niepłodnym nie znaczy akceptować, to przychodzi z czasem, anka u nas nie było do końca wiadomo co będzie po operacji, czy zostanie tylko ivf, gdzie aby podejsc do procedury to nie byłam gotowa psychicznie na to,w pewnym momencie już sama nie wiedziałam chce się leczyć czy nie, po co to wszystko, ale każda stymulacja, jakiś zabieg w moim przypadku operacja były małymi krokami do sukcesu, nam się udało naturalnie ze stymulacja owulacji, kolejny krok miały być inseminacja, potem ivf, czasem odpoczynek też dobrze robi☺️Olivia27, Dżoni, Paula1706, Alicjaaa, Malina1991, Karina89, MuminkAa, Ciri86, AgnieszkaB, Moli27, Ania0692, Pszczolaaa, Gosia9305, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Jest ❤️, wszystko dobrze, kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Co do komfortu psychicznego zgadzam się, ale czasem wiedzieć, że jest się niepłodnym nie znaczy akceptować, to przychodzi z czasem, anka u nas nie było do końca wiadomo co będzie po operacji, czy zostanie tylko ivf, gdzie aby podejsc do procedury to nie byłam gotowa psychicznie na to,w pewnym momencie już sama nie wiedziałam chce się leczyć czy nie, po co to wszystko, ale każda stymulacja, jakiś zabieg w moim przypadku operacja były małymi krokami do sukcesu, nam się udało naturalnie ze stymulacja owulacji, kolejny krok miały być inseminacja, potem ivf, czasem odpoczynek też dobrze robi☺️
Ja miałam odpoczynek ostatnio dwa cykle. Nie chce znowu stać w miejscu to dla mnie jeszcze gorsze, wolę działać ☺️ -
ZosiaM wrote:A i dziewczyny już nie piszemy dr Brazert tylko doc, albo dr habilitowany czy nie wiem jak to poprawnie 🙈🙈
@ZosiaM super ❤️ to teraz trzymamy za piękny rozwój 😉
Aaa, się zastanawiałam ostatnio czy coś się zmieniło bo odczułam wzrost ceny za wizytę 🙈Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
ZosiaM wrote:Jest ❤️, wszystko dobrze, kolejna wizyta za 3 tygodnie.
Co do komfortu psychicznego zgadzam się, ale czasem wiedzieć, że jest się niepłodnym nie znaczy akceptować, to przychodzi z czasem, anka u nas nie było do końca wiadomo co będzie po operacji, czy zostanie tylko ivf, gdzie aby podejsc do procedury to nie byłam gotowa psychicznie na to,w pewnym momencie już sama nie wiedziałam chce się leczyć czy nie, po co to wszystko, ale każda stymulacja, jakiś zabieg w moim przypadku operacja były małymi krokami do sukcesu, nam się udało naturalnie ze stymulacja owulacji, kolejny krok miały być inseminacja, potem ivf, czasem odpoczynek też dobrze robi☺️
💗
Ps. Ja się wstrzymuje z testowaniem do poniedziałku, stwierdziłam, że dobrze mi tak jak jest 😅, dobrze się czuje.
Paula a jak u Ciebie?Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
Karina89 wrote:💗
Ps. Ja się wstrzymuje z testowaniem do poniedziałku, stwierdziłam, że dobrze mi tak jak jest 😅, dobrze się czuje.
Paula a jak u Ciebie?
Ale cierpliwa jesteś 🤪28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Karina89 wrote:💗
Paula a jak u Ciebie?
U mnie dobre wieści. Po torbieli nie ma śladu😄 aż jestem w szoku bo myślałam że to jeszcze kolejny cykl potrwa. Dr zrobił odrazu transfer próbny i scraching endometrium. Czekam na miesiączke w przyszłym tygodniu i zaczynam brać leki przygotowujące do transferu. Cieszę się że to już ale obawiam się trochę samopoczucia po tych wszystkich lekach.MuminkAa, Karina89, Dżoni, Pszczolaaa lubią tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:U mnie dobre wieści. Po torbieli nie ma śladu😄 aż jestem w szoku bo myślałam że to jeszcze kolejny cykl potrwa. Dr zrobił odrazu transfer próbny i scraching endometrium. Czekam na miesiączke w przyszłym tygodniu i zaczynam brać leki przygotowujące do transferu. Cieszę się że to już ale obawiam się trochę samopoczucia po tych wszystkich lekach.
To dzisiaj dzień dobrych wieści 😁, ja właśnie dostałam miesiączkę po histeroskopii i zaczynam przygotowaniaPaula1706, Karina89, Dżoni, Pszczolaaa lubią tę wiadomość
-
Paula1706 wrote:U mnie dobre wieści. Po torbieli nie ma śladu😄 aż jestem w szoku bo myślałam że to jeszcze kolejny cykl potrwa. Dr zrobił odrazu transfer próbny i scraching endometrium. Czekam na miesiączke w przyszłym tygodniu i zaczynam brać leki przygotowujące do transferu. Cieszę się że to już ale obawiam się trochę samopoczucia po tych wszystkich lekach.
Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek bo chce napisać privWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 19:50
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Olivia27 wrote:Alicjaa masz już wszystko gotowe? Jak się czujesz?
Forma nawet dobra 😁, dzisiaj zaliczyłam kolejny spacer, dopięłam wszystko na ostatni guzik i czekam na rozwój sytuacji
A u Ciebie jak?Olivia27, Dominikaaa, Nadzieja88 lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
Karina trzymam ✊
Ja właśnie jestem po transferze🙂, Paulina co do samopoczucia po lekach to czuje się w miarę dobrze, na początku po estrofemie miałam mdłości, bardziej się muszę skupić co kiedy brać aby niczego nie pominąć 🤭***Sikorka***, Paula1706, MuminkAa, Pszczolaaa, Nadzieja88, Alicjaaa lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Karina trzymam ✊
Ja właśnie jestem po transferze🙂, Paulina co do samopoczucia po lekach to czuje się w miarę dobrze, na początku po estrofemie miałam mdłości, bardziej się muszę skupić co kiedy brać aby niczego nie pominąć 🤭
To trzymam kciuki za powodzenie🙂06.03.2022 Basia❤ -
Pszczolaaa wrote:Dominikaa wysłałam zaproszenie mam pytanie o świeży transfer🙂,czytałam, że miałaś.
Przyjęte2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️