X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • ZosiaM Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś

Jest ❤️, wszystko dobrze, kolejna wizyta za 3 tygodnie.

Co do komfortu psychicznego zgadzam się, ale czasem wiedzieć, że jest się niepłodnym nie znaczy akceptować, to przychodzi z czasem, anka u nas nie było do końca wiadomo co będzie po operacji, czy zostanie tylko ivf, gdzie aby podejsc do procedury to nie byłam gotowa psychicznie na to,w pewnym momencie już sama nie wiedziałam chce się leczyć czy nie, po co to wszystko, ale każda stymulacja, jakiś zabieg w moim przypadku operacja były małymi krokami do sukcesu, nam się udało naturalnie ze stymulacja owulacji, kolejny krok miały być inseminacja, potem ivf, czasem odpoczynek też dobrze robi☺️

Olivia27, Dżoni, Paula1706, Alicjaaa, Malina1991, Karina89, MuminkAa, Ciri86, AgnieszkaB, Moli27, Ania0692, Pszczolaaa, Gosia9305, Nadzieja88 lubią tę wiadomość

10dp bhcg 49
    12dp bhcg 110
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2021, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaM wrote:

Co do komfortu psychicznego zgadzam się, ale czasem wiedzieć, że jest się niepłodnym nie znaczy akceptować, to przychodzi z czasem, anka u nas nie było do końca wiadomo co będzie po operacji, czy zostanie tylko ivf, gdzie aby podejsc do procedury to nie byłam gotowa psychicznie na to,w pewnym momencie już sama nie wiedziałam chce się leczyć czy nie, po co to wszystko, ale każda stymulacja, jakiś zabieg w moim przypadku operacja były małymi krokami do sukcesu, nam się udało naturalnie ze stymulacja owulacji, kolejny krok miały być inseminacja, potem ivf, czasem odpoczynek też dobrze robi☺️
    Super :) 🥰
    Ja miałam odpoczynek ostatnio dwa cykle. Nie chce znowu stać w miejscu to dla mnie jeszcze gorsze, wolę działać ☺️

• ZosiaM Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Super :) 🥰
    Ja miałam odpoczynek ostatnio dwa cykle. Nie chce znowu stać w miejscu to dla mnie jeszcze gorsze, wolę działać ☺️

No to działaj 💪💪💪

anka lubi tę wiadomość

10dp bhcg 49
    12dp bhcg 110
  • ZosiaM Ekspertka

Wysłany: 21 maja 2021, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dziewczyny już nie piszemy dr Brazert tylko doc, albo dr habilitowany czy nie wiem jak to poprawnie 🙈🙈

10dp bhcg 49
    12dp bhcg 110
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaM wrote:
    A i dziewczyny już nie piszemy dr Brazert tylko doc, albo dr habilitowany czy nie wiem jak to poprawnie 🙈🙈

@ZosiaM super ❤️ to teraz trzymamy za piękny rozwój 😉

Aaa, się zastanawiałam ostatnio czy coś się zmieniło bo odczułam wzrost ceny za wizytę 🙈

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2021, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    @ZosiaM super ❤️ to teraz trzymamy za piękny rozwój 😉

Aaa, się zastanawiałam ostatnio czy coś się zmieniło bo odczułam wzrost ceny za wizytę 🙈
    Ja też się zastanawiałam bo za monitoring płaciłam 150

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaM wrote:

💗

Ps. Ja się wstrzymuje z testowaniem do poniedziałku, stwierdziłam, że dobrze mi tak jak jest 😅, dobrze się czuje.

Paula a jak u Ciebie?

Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    💗

Ps. Ja się wstrzymuje z testowaniem do poniedziałku, stwierdziłam, że dobrze mi tak jak jest 😅, dobrze się czuje.

Paula a jak u Ciebie?

Ale cierpliwa jesteś 🤪

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    💗

Paula a jak u Ciebie?

U mnie dobre wieści. Po torbieli nie ma śladu😄 aż jestem w szoku bo myślałam że to jeszcze kolejny cykl potrwa. Dr zrobił odrazu transfer próbny i scraching endometrium. Czekam na miesiączke w przyszłym tygodniu i zaczynam brać leki przygotowujące do transferu. Cieszę się że to już ale obawiam się trochę samopoczucia po tych wszystkich lekach.

MuminkAa, Karina89, Dżoni, Pszczolaaa lubią tę wiadomość

06.03.2022 Basia❤
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    U mnie dobre wieści. Po torbieli nie ma śladu😄 aż jestem w szoku bo myślałam że to jeszcze kolejny cykl potrwa. Dr zrobił odrazu transfer próbny i scraching endometrium. Czekam na miesiączke w przyszłym tygodniu i zaczynam brać leki przygotowujące do transferu. Cieszę się że to już ale obawiam się trochę samopoczucia po tych wszystkich lekach.

To dzisiaj dzień dobrych wieści 😁, ja właśnie dostałam miesiączkę po histeroskopii i zaczynam przygotowania

Paula1706, Karina89, Dżoni, Pszczolaaa lubią tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Ale cierpliwa jesteś 🤪

Dziś rano już nie miałam czasu bo córkę odwoziłam do żłobka, potem jechałam do pracy🙈, później stwierdziłam, że już robię na spokojnie w poniedziałek

***Sikorka*** lubi tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:

Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek bo chce napisać priv :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2021, 19:50

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2021, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Wysłałam zaproszenie do przyjaciółek bo chce napisać priv :)

Przyjęłam🙂

06.03.2022 Basia❤
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2021, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia ✊
    Dzoni oby szyjka się już zatrzymała 🙂

Ja ostatnio mam jakiś spadek formy, słabiej się czuje, podczytuje cały czas, z zebraniem myśli aby coś napisać gorzej 😒

Dżoni lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • Olivia27 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaa masz już wszystko gotowe? Jak się czujesz?

PCOS
  • Alicjaaa Autorytet

Wysłany: 22 maja 2021, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olivia27 wrote:
    Alicjaa masz już wszystko gotowe? Jak się czujesz?

Forma nawet dobra 😁, dzisiaj zaliczyłam kolejny spacer, dopięłam wszystko na ostatni guzik i czekam na rozwój sytuacji
    A u Ciebie jak?

Olivia27, Dominikaaa, Nadzieja88 lubią tę wiadomość

Czerwiec 2020 ivf
    18.09.2020- transfer

6.06.2021 Marcelinka 💕
  • Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2021, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina trzymam ✊

Ja właśnie jestem po transferze🙂, Paulina co do samopoczucia po lekach to czuje się w miarę dobrze, na początku po estrofemie miałam mdłości, bardziej się muszę skupić co kiedy brać aby niczego nie pominąć 🤭

***Sikorka***, Paula1706, MuminkAa, Pszczolaaa, Nadzieja88, Alicjaaa lubią tę wiadomość

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2021, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malina1991 wrote:
    Karina trzymam ✊

Ja właśnie jestem po transferze🙂, Paulina co do samopoczucia po lekach to czuje się w miarę dobrze, na początku po estrofemie miałam mdłości, bardziej się muszę skupić co kiedy brać aby niczego nie pominąć 🤭

To trzymam kciuki za powodzenie🙂

06.03.2022 Basia❤
  • Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2021, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dominikaa wysłałam zaproszenie mam pytanie o świeży transfer🙂,czytałam, że miałaś.

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2021, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Dominikaa wysłałam zaproszenie mam pytanie o świeży transfer🙂,czytałam, że miałaś.

Przyjęte

2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
    2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️
‹‹ 210 211 212 213 214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ