Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivia27 wrote:ZuzaMaruda przykro mi, ale tak jak napisała Maraga jeszcze będzie dobrze, czasem ta nasza droga jest wyboista i momentami niezrozumiała ale prowadzi do upragnionego celu 😘
Ps : w piątek poprzez planowe CC przyszła na świat moja córeczka Liliana, za każdą z Was trzymam kciuki.
Gratulacje❤06.03.2022 Basia❤ -
Olivia27 wrote:ZuzaMaruda przykro mi, ale tak jak napisała Maraga jeszcze będzie dobrze, czasem ta nasza droga jest wyboista i momentami niezrozumiała ale prowadzi do upragnionego celu 😘
Ps : w piątek poprzez planowe CC przyszła na świat moja córeczka Liliana, za każdą z Was trzymam kciuki.
Olivia27 ❤️❤️❤️ gratulacje i wszystkiego dobrego dla Was 😍Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dziewczyny czy któraś bierze jeszcze Luttagen? I czy ma sposób na zdobycie go w Poznaniu? Bo juz w żadnej hurtowni nie mają i nie można zamówić do apteki, gdziepolek i ktomalek sprawdzony - też nie ma.. Jak nie zdobędę to będę pisać do dra czym zastąpić 🤷♂️Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dziewczyny czy któraś bierze jeszcze Luttagen? I czy ma sposób na zdobycie go w Poznaniu? Bo juz w żadnej hurtowni nie mają i nie można zamówić do apteki, gdziepolek i ktomalek sprawdzony - też nie ma.. Jak nie zdobędę to będę pisać do dra czym zastąpić 🤷♂️
Moze zadzwoń do apteki Botaniqa na Grunwaldzkiej , ostatnio nigdzie w Poznaniu nie mogła dostać ovitrelle na ktomalek nie pokazywało tej apteki, tam właśnie dostałam, ogólnie mają bardzo dużo leków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 08:42
Dżoni lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Gosia9305 wrote:Moze zadzwoń do apteki Botaniqa na Grunwaldzkiej , ostatnio nigdzie w Poznaniu nie mogła dostać ovitrelle na ktomalek nie pokazywało tej apteki, tam właśnie dostałam, ogólnie mają bardzo dużo leków.
Dzięki, spróbujęStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Gratulacje 💐💐
Ciężaróweczki jak radzicie sobie w te upały? Ja już wymiękam 🤪Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 09:33
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
nick nieaktualny
-
anka wrote:olivia gratulacje !
ja dzisiaj chciałam zatestować ale odpuscilam bo boje sie jednej kreski a czuje ze sie nie udalo i czuje sie okresowo
Ile jesteś dni po? U mnie 12 dni po inseminacji, ale czekałam jeszcze te dwa dni, może jutro zrobię sikanca.20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
nick nieaktualny
-
Dominikaaa wrote:Gratulacje 💐💐
Ciężaróweczki jak radzicie sobie w te upały? Ja już wymiękam 🤪
Ja się rozpływam, u nas na dole jest do zniesienia na górze jest sauna, ogólnie to leżę w samej bieliźnie 🤷♀️, wezmę lekki prysznic, ogólnie też mam dość, jeszcze dr do następnej wizyty zalecił głównie leżenie, pościel zmieniałam dwa razy dziennie 🙈, ale na szczęście ma być już chłodniej.Dominikaaa lubi tę wiadomość
-
Dominikaaa wrote:Gratulacje 💐💐
Ciężaróweczki jak radzicie sobie w te upały? Ja już wymiękam 🤪
Już się ochłodziło, ja tam po dzisiejszej burzy i ulewie wolę chyba te gorące dni 😁 akurat wychodziłam od stomatoga jak przyszła fala, samochód zostawiłam dalej i trochę sobie czekałam aż przejdzie.Dominikaaa lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Dziewczyny czy któraś bierze jeszcze Luttagen? I czy ma sposób na zdobycie go w Poznaniu? Bo juz w żadnej hurtowni nie mają i nie można zamówić do apteki, gdziepolek i ktomalek sprawdzony - też nie ma.. Jak nie zdobędę to będę pisać do dra czym zastąpić 🤷♂️
Dżoni bierzesz jeszcze duphaston? Chyba z doustnymi lekami z progesteronem jest średnio, progesteron Besins ewentualnie, -
anka wrote:olivia gratulacje !
ja dzisiaj chciałam zatestować ale odpuscilam bo boje sie jednej kreski a czuje ze sie nie udalo i czuje sie okresowo
anka jak to mówią wóz albo przewóz, jakąś decyzję musisz podjąć, ja bym jeszcze poczekała dzień, dwa i zrobiła test 🙂 -
nick nieaktualny
-
ZuzaMaruda wrote:Dziękuję za wsparcie.
Chodź przyznam że dobilo mnie to bardziej niż 3letnie statania. Chwilowo jestem wrakiem człowieka. Zastnawiam się czy nie iść do psychologa bo jest źle. Mam duze wsparcie od męża ale mi to nie pomaga.Dostałam też bardzo dużo wsparcia od Dr Macieja co mnie utwierdza w przekonaniu że to wspaniały człowiek. Nikomu oprócz Was (na forum) i mężowi o tym nie powiedziałem/napisałam. Nie wiem jak mam sobie pomóc.
Wiem co czujesz, nie będę za dużo pisać, czasem lepiej pomilczeć, dobrze, że masz wsparcie w mężu to bardzo ważne, dajcie sobie tyle czasu ile potrzebujecie aby stanąć na nogi i zawalczyć dalej, wiem💪💪ZuzaMaruda lubi tę wiadomość
-
Ania0692 wrote:Dżoni bierzesz jeszcze duphaston? Chyba z doustnymi lekami z progesteronem jest średnio, progesteron Besins ewentualnie,
Nie, duphaston mi dr odstawił. Besins jeszcze mam po stymulacjach do ivf, to jak będzie kryzys z luttagenem to podpytam czy mogę nim zastąpić.
Mam nadzieję że wszystkie całe i zdrowe po burzy 😉Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Całe, ale mokre od stóp do głów 🙈, dziś miałam ktg na Ułańskiej i mąż mnie podwiózł pod sam gabinet, ale tak i tak była masakra.2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Cześć dziewczyny, podczytuje was od dłuższego czasu, również leczę się u doktora, w lipcu mamy zacząć nasza pierwsza procedurę ivf, podchodzimy ze względu ma moje bardzo niskie AMH niecałe 0,4, zaczynam się lekko stresować, ale historia Dżoni i Alicji dodaje mi wiary. Pozdrawiam.
Paula1706, Dżoni, Karina89, MuminkAa, Starajaca28 lubią tę wiadomość