Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Olivia27 wrote:ZuzaMaruda przykro mi, ale tak jak napisała Maraga jeszcze będzie dobrze, czasem ta nasza droga jest wyboista i momentami niezrozumiała ale prowadzi do upragnionego celu 😘
Ps : w piątek poprzez planowe CC przyszła na świat moja córeczka Liliana, za każdą z Was trzymam kciuki. -
Dżoni wrote:Dziewczyny czy któraś bierze jeszcze Luttagen? I czy ma sposób na zdobycie go w Poznaniu? Bo juz w żadnej hurtowni nie mają i nie można zamówić do apteki, gdziepolek i ktomalek sprawdzony - też nie ma.. Jak nie zdobędę to będę pisać do dra czym zastąpić 🤷♂️
Zamawiam droga internetową, apteka melissa coś koło 40 zł.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 21:53
Dżoni lubi tę wiadomość
-
Mam pytanie do dziewczyn, które przygotowują się lub już miały kriotransfer. Też mialyscie tak, że jak na złość w cyklu poprzedzającym transfer, miesiączka się spóźniała, A Wy czekałyście i czekałyście żeby zacząć się przygotowywać? Człowiek czeka i jak na złość, wszystko się przedłuża, no po prostu tylko strzelic sobie w łeb 🤦♀️
-
Pianino-piano wrote:Cześć dziewczyny, podczytuje was od dłuższego czasu, również leczę się u doktora, w lipcu mamy zacząć nasza pierwsza procedurę ivf, podchodzimy ze względu ma moje bardzo niskie AMH niecałe 0,4, zaczynam się lekko stresować, ale historia Dżoni i Alicji dodaje mi wiary. Pozdrawiam.
Niskie AMH to nie wyrok, a medycyna to 99% wiedzy i 1% cudów (nawet jeśli się w nie nie wierzy wszystko będzie dobrze, nie stresuj się, najważniejszą decyzję już podjęłaś. Będziemy trzymać kciuki 🤞Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Nowa szansa 93 wrote:Zamawiam droga internetową, apteka melissa coś koło 40 zł.
Bardzo dziękuję za info 😀
@Maraga32 norma niestety u mnie zdarzały się wszystkie rzeczy które wcześniej nie miały msca (bezowulacyjne cykle, torbiele, brak reakcji na leki, opóźnienie miesiączki) i to zawsze przed ważnym, wyczekanym cyklem. Dr mówił że to stres i hormony i choć bardzo czekasz i myślisz że się nie denerwujesz to niestety podświadomie nakręcasz organizm i dzieją się dziwne rzeczy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2021, 23:46
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Maraga32 wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które przygotowują się lub już miały kriotransfer. Też mialyscie tak, że jak na złość w cyklu poprzedzającym transfer, miesiączka się spóźniała, A Wy czekałyście i czekałyście żeby zacząć się przygotowywać? Człowiek czeka i jak na złość, wszystko się przedłuża, no po prostu tylko strzelic sobie w łeb 🤦♀️
U mnie miesiączka się nie spóźniała, ale albo była torbiel /zły posiew😅, wiesz nie ma tak łatwo.Maraga32 lubi tę wiadomość
-
Olivia27 wrote:ZuzaMaruda przykro mi, ale tak jak napisała Maraga jeszcze będzie dobrze, czasem ta nasza droga jest wyboista i momentami niezrozumiała ale prowadzi do upragnionego celu 😘
Ps : w piątek poprzez planowe CC przyszła na świat moja córeczka Liliana, za każdą z Was trzymam kciuki.
Gratulacje 💕
Dominikaaa bo teraz widzę, ustępuje miejsca w kolejce do porodu🙂, ja sierpniowa, co do burzy też dziś miałam "przyjemność" 🙈2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:Gratulacje 💕
Dominikaaa bo teraz widzę, ustępuje miejsca w kolejce do porodu🙂, ja sierpniowa, co do burzy też dziś miałam "przyjemność" 🙈
Jeszcze dwa tygodnie 😍🙈 (mama nadciśnienie) się zastanawiam czy samo się coś rozkręci, albo indukcja.Karina89, Dżoni, MuminkAa lubią tę wiadomość
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Ps : w piątek poprzez planowe CC przyszła na świat moja córeczka Liliana, za każdą z Was trzymam kciuki.
Gratulacje ❤️❤️❤️❤️28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Dżoni wrote:Bardzo dziękuję za info 😀
@Maraga32 norma niestety u mnie zdarzały się wszystkie rzeczy które wcześniej nie miały msca (bezowulacyjne cykle, torbiele, brak reakcji na leki, opóźnienie miesiączki) i to zawsze przed ważnym, wyczekanym cyklem. Dr mówił że to stres i hormony i choć bardzo czekasz i myślisz że się nie denerwujesz to niestety podświadomie nakręcasz organizm i dzieją się dziwne rzeczy... -
A ja Dziewczyny dzisiaj z małą reklamą....
www.furkot.com.pl
Koleżanka prowadzi fajny sklep stacjonarny po prostu z pięknymi rzeczami dla dzieci. Teraz rusza jeszcze sklep internetowy i jest kodzik rabatowy 😜 rzeczy są naprawdę ręcznie szyte, oryginalne, bezpieczne dla dzieci i moim zdaniem niedrogie jeśli chodzi o ich jakość i wykonanie. Może komuś coś wpadnie w oko 😉 my z Różą polecamy 😁AgnieszkaB, Dominikaaa lubią tę wiadomość
-
Ja123 wrote:A ja Dziewczyny dzisiaj z małą reklamą....
www.furkot.com.pl
Koleżanka prowadzi fajny sklep stacjonarny po prostu z pięknymi rzeczami dla dzieci. Teraz rusza jeszcze sklep internetowy i jest kodzik rabatowy 😜 rzeczy są naprawdę ręcznie szyte, oryginalne, bezpieczne dla dzieci i moim zdaniem niedrogie jeśli chodzi o ich jakość i wykonanie. Może komuś coś wpadnie w oko 😉 my z Różą polecamy 😁
Bardzo ładne 🙂 ja mam bzika na punkcie otulaczy i kocyków😅2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:To faktycznie już niedługo 💪🤗
Jak się czujesz?2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
AgnieszkaB wrote:N
Bardzo dobrze 🙂, jedynie zgaga mnie zaczęła męczyć, w przyszłym tygodniu mam wizytę
To najważniejsze, ja mam jeszcze w piątek ktg, bo teraz bez wizyty to 2 x w tygodniu i chyba zacznę robić jakieś dłuższe spacery, może coś się samo ruszy, tym bardziej, że temperatura na dworze przyzwoita 🤗2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
Dominikaaa wrote:To najważniejsze, ja mam jeszcze w piątek ktg, bo teraz bez wizyty to 2 x w tygodniu i chyba zacznę robić jakieś dłuższe spacery, może coś się samo ruszy, tym bardziej, że temperatura na dworze przyzwoita 🤗
Z domowych sposobów to podobno herbata z liści malin albo same maliny, to mi moja położna mówiła no i podobno kawa też powoduje pojawienie się skurczów 😉 i morze cierpliwości bo są takie kwiatki, które siedzą w brzuszku koniec kropka i żadne chodzenie, żadne schody nie pomagają 😂 -
Ja123 wrote:Z domowych sposobów to podobno herbata z liści malin albo same maliny, to mi moja położna mówiła no i podobno kawa też powoduje pojawienie się skurczów 😉 i morze cierpliwości bo są takie kwiatki, które siedzą w brzuszku koniec kropka i żadne chodzenie, żadne schody nie pomagają 😂
Wiem wiem, jak raz byłam na obserwacji z ciśnieniem, to akurat leżałam z pacjentka co była na wywołanie już po terminie, chodziła po tych schodach i nic, dwa razy miała zakładany balonik i nic, nagle w nocy, pękł pęcherz i poszła rodzic 😊2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️