Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Anka podczytuje i trzymam cały czas ✊, przeciwciał plemnikowych nie robiłam, ale kiedyś kiedyś, kiedyś przeciwciała przeciw osłonce jajnika, wyszły podwyższone później o tym wyniku zapomniałam, w ciążę zaszłam naturalnie więc nie wiem jakie to ma odzwierciedlenie, masz plan na zrobienie krzywych, jeszcze, raz badanie nasienia i zobaczycie co dalej.
-
anka wrote:Dziękuję bardzo to miłe 🥰
Każdy miesiąc z negatywnym testem boli taka prawda, macie w planach inseminacje, my też tak mieliśmy, ja w pewnym momencie przestałam myśleć, że jak się nie uda naturalnie to już koniec świata, też takie miałam okresy 🤷♀️🤷♀️, nasz plan na najbliższy miesiąc, trzymam kciuki za wyniki krzywej.anka lubi tę wiadomość
10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
Paula1706 wrote:Dziewczyny potrzebuje wsparcia. We wtorek 7 dt zrobiłam betę wyszła 74😊, wczoraj powtórzyłam 9 dt była 402 i się zmartwilam czy nie za duzo🤔 Dr napisał że jest ok. Kolejna zrobie w poniedziałek bo jutro nie mam możliwości, ale do tego czasu chyba zejdę na zawal🤯 To takie stresujące, nikt jeszcze nie wie, nawet mężowi jeszcze nic nie mówiłam. A do tego jeszcze samopoczucie kiepskie. Nie wiem czy to wina lekow. Dopadło mnie straszne oslabienie. Musialam to wam napisać bo chociaż trochę mi ulży, skoro nikomu jeszcze nie chce mówić. Zwyczajnie boję się czy wszystko będzie dobrze, tak jak nie jedna z was też to przeżywała. Pewnie pomyślcie że jakas wariatka ze mnie.
Brzmi to baaaardzo dobrze ❤️❤️❤️✊Paula1706 lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
MuminkAa wrote:Piękna beta😊, ja się jeszcze nie chwaliłam 16 czerwca robiłam pierwsza weryfikacja po transferze bhcg wyszła 9, więc się nastawiałam na koniec, ale rośnie, dziś dr kazał zrobić kolejny raz, jeszcze czekam na wynik, nie stresuj się za wysokimi wzrostami, zawsze zarodek może się podzielić 🙂, trzymam kciuki ✊
Dziękuję za słowa otuchy. Za Ciebie też trzymam mocne kciuki ✊✊✊✊😘06.03.2022 Basia❤ -
Starajaca28 wrote:Olivka27 gratulacje 🌹🌹🌹🌹, jak się czujesz po CC,? też miałam.
Dziękuję, teraz po tygodniu już dobrze, pierwsze dwa dni były najgorsze 🙄🙄
Widzę, że zwolniony brzuszek po Lili został już przejęty i to podwójnie, super dziewczyny i trzymam 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2021, 09:18
Dżoni, MuminkAa, Paula1706 lubią tę wiadomość
PCOS -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Każdy miesiąc z negatywnym testem boli taka prawda, macie w planach inseminacje, my też tak mieliśmy, ja w pewnym momencie przestałam myśleć, że jak się nie uda naturalnie to już koniec świata, też takie miałam okresy 🤷♀️🤷♀️, nasz plan na najbliższy miesiąc, trzymam kciuki za wyniki krzywej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula1706, MuminkAa kciuki dziewczyny za ładne przyrosty ✊
My od około 3 tygodni walczymy z krwiakami, pierwszy pękł, opróżnia, ostatnio na wizycie dr zobaczył, że jest drugi inaczej umiejscowiony, na szczęście mniejszy, ale pomału do przodu.MuminkAa, Paula1706 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy.
W środę miałam łyżeczkowanie po obmarlej ciąży. Od piątku nie miałam juz żadnych plamien.
Dzie pijawilo się krwawienie jakby początek okresu.
Zaraz zwariuje, w wypisie mam napisane że jak pojawi się krwawienie mam zgłosić się do szpitala nie wiem czy pisać do Dr.
Nie wiem co mam robić. -
ZuzaMaruda wrote:Dziewczyny potrzebuje Waszej pomocy.
W środę miałam łyżeczkowanie po obmarlej ciąży. Od piątku nie miałam juz żadnych plamien.
Zaraz zwariuje, w wypisie mam napisane że jak pojawi się krwawienie mam zgłosić się do szpitala nie wiem czy pisać do Dr.
Nie wiem co mam robić.
Ja bym podjechała na IP, ale z tego co pamiętam to sama miałam jakieś plamienia po łyżeczkowanie, jeżeli to nie jest jakieś silne krwawienie to najpierw bym napisał do dr SMS.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2021, 11:03
-
Karina89 wrote:Paula1706, MuminkAa kciuki dziewczyny za ładne przyrosty ✊
My od około 3 tygodni walczymy z krwiakami, pierwszy pękł, opróżnia, ostatnio na wizycie dr zobaczył, że jest drugi inaczej umiejscowiony, na szczęście mniejszy, ale pomału do przodu.
Oby krwiaki szybko zniknęły i było już tylko spokojnie ✊😘06.03.2022 Basia❤ -
Nie wiem co mam robić.
Jedz do szpitala. Będzie dobrze ✊🏻28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Nie wiem co mam robić.
Bym spokojnie napisała do Dr, ja miałam krwawienia po łyżeczkowaniu kilka dniWiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2021, 11:12
2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
Dżoni wrote:Bardzo dziękuję za info 😀
@Maraga32 norma niestety u mnie zdarzały się wszystkie rzeczy które wcześniej nie miały msca (bezowulacyjne cykle, torbiele, brak reakcji na leki, opóźnienie miesiączki) i to zawsze przed ważnym, wyczekanym cyklem. Dr mówił że to stres i hormony i choć bardzo czekasz i myślisz że się nie denerwujesz to niestety podświadomie nakręcasz organizm i dzieją się dziwne rzeczy... -
Maraga32 wrote:Hej, chciałam się zapytać, czy jak spoznial się Tobie okres przed transferem, to sam w końcu przyszedł, czy wywolywalas go lekami? Bo ja ciągle czekam... Od kilku dni boli mnie brzuch jak w pierwszym dniu a ani śladu po nim 😵
Miałaś owulacje?