Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabrysia89 wrote:Cześć dziewczyny!!!!
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta, wylogowało mnie z forum, nie mogłam sobie przypomnieć hasła, potem życie wywróciło się do góry nogami, 18 kwietnia urodziły się moje bliźniaki, Antos i Julek ❤️❤️
Za każdą z osobna trzymam kciuki✊
Gratulacje 😍😍
Maraga32 lubi tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Troszkę się załamałam bo na kolejna wizytę będę czekała do końca września ... a z badaniami, które zalecił doktor wyrobie się do końca sierpnia i cały miesiąc nic nierobienia mnie przeraża ... są jakieś sposoby, żeby przyspieszyć wizytę ?
-
Gabrysia89 wrote:Cześć dziewczyny!!!!
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta, wylogowało mnie z forum, nie mogłam sobie przypomnieć hasła, potem życie wywróciło się do góry nogami, 18 kwietnia urodziły się moje bliźniaki, Antos i Julek ❤️❤️
Za każdą z osobna trzymam kciuki✊
Gratulacje! ❤️ -
ZuzaMaruda wrote:Cześć dziewczyny!
W oczekiwaniu na pierwszy @ i wizytę kontrolna po łyżeczkowaniu po obmarlej ciąży . Zastanawiam sie czy mogę wprowadzić jakieś suplementy lub inne rzeczy aby sytuacja się nie powtórzyła. Stosowalyscie coś?
Ściągnęłysmy się myślami, ostatnio właśnie myślałam co tam u Ciebie 🙂 ja poszłam do dietetyczki, ale trochę się zaniedbałam z odżywianiem, zaczęłam brać kwasy Omega 3, byłam u dr na kontroli to zlecił dwa badania aby zrobić, tak biorę standardowy zestaw, niestety poronienie zdążają się bardzo często 😔 -
Maleszczescie Maleszczescie wrote:Ściągnęłysmy się myślami, ostatnio właśnie myślałam co tam u Ciebie 🙂 ja poszłam do dietetyczki, ale trochę się zaniedbałam z odżywianiem, zaczęłam brać kwasy Omega 3, byłam u dr na kontroli to zlecił dwa badania aby zrobić, tak biorę standardowy zestaw, niestety poronienie zdążają się bardzo często 😔
-
anka wrote:No niestety terminy są duże ja kolejna mam na początku października 🤨
Pozostaję w takim razie uzbroić się w cierpliwość ;/
a czy robicie tak, że umawiacie się na kilka wizyt od razu co by ten czas oczekiwania był krótszy?
Mam jeszcze jedno pytanko do hsg czy jeśli mam skierowanie od doktora Macieja to będzie wykonywane przez niego czy raczej nie ma co na to liczyć ? -
Ola_koniczynka wrote:Troszkę się załamałam bo na kolejna wizytę będę czekała do końca września ... a z badaniami, które zalecił doktor wyrobie się do końca sierpnia i cały miesiąc nic nierobienia mnie przeraża ... są jakieś sposoby, żeby przyspieszyć wizytę ?
Gabrysia89 gratuluje! Zdrówka dla mamy i dzieciaków.
PaulinaP trymam kciuki, może będziemy transferować razem, tylko ja dziś dostałam jakieś dziwne plamienia 😞 -
W oczekiwaniu na pierwszy @ i wizytę kontrolna po łyżeczkowaniu po obmarlej ciąży . Zastanawiam sie czy mogę wprowadzić jakieś suplementy lub inne rzeczy aby sytuacja się nie powtórzyła. Stosowalyscie coś?
Cieszę się że wracasz do walki. Ja z suplementów stosuje Femibion, Omega, Magnez, Wit C. Ale z zalecenia dra. Tylko femibion, reszta na własną rękę. -
Ola_koniczynka wrote:Pozostaję w takim razie uzbroić się w cierpliwość ;/
a czy robicie tak, że umawiacie się na kilka wizyt od razu co by ten czas oczekiwania był krótszy?
Mam jeszcze jedno pytanko do hsg czy jeśli mam skierowanie od doktora Macieja to będzie wykonywane przez niego czy raczej nie ma co na to liczyć ? -
Ogólnie ja nie lubię stosować ani suplementów ani leków nad wyrost i po to aby tylko brać, byłam u Pani dietety co zajmuje się płodnością /niepłodnością dostosowała mi dietę i suplementy do moich potrzeb, jak coś polecam taka opcje,mowila, też na co zwrócić szczególną uwagę podczas starań, i też mówiła, że np inne jest postępowanie przy PCOS w diecie a inne przy np endo.
Tatosya i co teraz?06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Pozostaję w takim razie uzbroić się w cierpliwość ;/
anka wrote:Z tego co wiem to panie tak umawiają ciężarne . Ja nigdy nie umawiałam kilka wizyt .a co do hsg to mi robil ktoś inny ale dr Maciej przyszedł na chwile przed 🙈
Tak ja mam rozpisanie wizyty co dwa tygodnie na dwa miesiące, kilka miałam co tydzień jak dr kazał to Panie zmieniały.
-
nick nieaktualny
-
Pszczolaaa wrote:U mnie niestety transferu nie będzie miał być sobota/niedziela, ale jednak nawet po zwiększeniu dawek endo" cofa się w rozwoju ", zaczniemy albo od następnego cyklu aby jeszcze zdążyć przed urlopem doktora, albo z początkiem września.
Sikorka trzymam ✊za piątek. -
anka wrote:A mialas badanie ginekologiczne? Bo ja nie i płaciłam tylko 200
Miałam USG, bo sprawdzaliśmy czy nie ma torbieli po tej przerwanej stymulacji, wszystko jest w porządku i możemy zaczynać nowa stymulację, ale pewnie z innymi dawakmi leków, byłam dzisiaj zrobić AMH, ciekawa jestem jaki będzie w marcu miałam 2.5, ale potem miałam covid, ta stymulacja nieudana , więc zobaczymy czy to miało jakiś wpływ.Karina89 lubi tę wiadomość
👱♀️38 lat, 🤵43 lata
AMH-2,55 (03.23)
KIR Bx, mutacja Leiden, Pai-I, MTHFR, niedoczynosc tarczycy,adenomioza
wysoki Cross match 32%,
Starania od maja 2016
2018 - 2xIUI ❌
2020 - CP-metotreksat
08.2021
1 IVF - 2 ❄️❄️ niezbadane, 2 transfery ❌
10.2022
2 IVF - 3 ❄️❄️❄️ - po PGT-A mamy 1 ❄️ (5.1.1)
10.22-05.23-stan zapalny endo(4 biopsje)
04.23-08.23 osocze
05.23- laparoskopia
06.23-leczenie immuno
06.23-11.23- aku
07.23- 5 biopsja 0/10
08.23-10.23- za cienkie endo
31.10.23 FET 5.1.1.
7dpt-56, 9dpt-125
13dpt-623,15dpt-1402
20dpt-4409, 24dpt-8616
29dpt (6+4) -jest ❤️
38+1 - poród SN, synek 2420g, 49 cm, 10/10