Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Jeszcze się nie zapisywałam a długo czekałaś na wizytę? ☺
A dostałaś numer bezpośredni do niego czy na jakąś recepcję? Mi Dr zawsze dawał numer bezpośredni do kolegów lekarzy i zaznaczał żebym na dzień dobry mówiła, że jestem od niego to może coś szybciej uda się załatwić 🙈 -
nick nieaktualnyJa123 wrote:A dostałaś numer bezpośredni do niego czy na jakąś recepcję? Mi Dr zawsze dawał numer bezpośredni do kolegów lekarzy i zaznaczał żebym na dzień dobry mówiła, że jestem od niego to może coś szybciej uda się załatwić 🙈
nie musze się spieszyć bo wizytę u doktora i tak dopiero w pazdzierniku 😊 jak widziałam na stronie na sierpień to chyba dużo wolnych terminów chyba ze jakos inaczej to działa.
Pszczolaaa, Karina89 lubią tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Po wczorajszej wizycie jest ❤️
Pszczołaaa kciuki za powodzenia w kolejnym cyklu.
Bardzo się cieszę ❤️
Tatosya mamy plan na następny cykl i zobaczymy, u mnie z tym endometrium to tak średnio właśnie, orzechy i wino było 🙂Tatosya lubi tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za rozjaśnienia z embrioglue. Dla mnie to była chyba opcja bardziej psychiczną. Żeby po prostu zrobić wszystko co jest możliwe.
I chętnie przyjmę porady co do prolutexu.
Co robicie żeby był jak najmniej bolesny?
Pszczolaa kciuki za ładniutkie endoDżoni lubi tę wiadomość
-
Tatosya wrote:Dziękuję dziewczyny za rozjaśnienia z embrioglue. Dla mnie to była chyba opcja bardziej psychiczną. Żeby po prostu zrobić wszystko co jest możliwe.
I chętnie przyjmę porady co do prolutexu.
Co robicie żeby był jak najmniej bolesny?
Pszczolaa kciuki za ładniutkie endo
Że tak napisze ała do dnia dzisiejszego 🙄, cieńsze igly, chyba to było 30 g, Nana84 kiedyś pisała, że Agata zrobiła jej zastrzyk w ramię i było lepiej, ślę to nie można podać domięśniowo, sprawdza się rozmasowanie miejsca i zimne okłady, u mnie głównie cieńsze igly.Tatosya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:Do mnie oddzwonili z tej biomedicy i na lipiec juz nie ma terminów a na sierpień doktor jeszcze nie podal, i podobno podaje takie wyrywkowe terminy cokolwiek to znaczy 🤔
Jak coś to napisz sms, albo zadzwoń, ja pisałam, że dostałam nr od doktora aby się umówić na konsultacje, ja akurat trafiłam na czas jak Go nie było miesiąc bo kiedyś opiekował się reprezentacja juniorów w piłce nożnej z cukrzycą i mieli jakieś mecze,najlepiej właśnie raz w tygodniu dzwonić i się pytac czy dr podał już terminyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 17:53
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:w sensie mu pisalaś?
wlasnie nwm czy nap0isać jeszcze temu doktorowi czy jednak czekać na telefon od nich z terminami , a terminy pewnie jakoś blizej sierpnia mogą być... teraz mam rozkmine a teraz też urlopy itp
Ja bym poczekała, sama się umawialam ostatnimi czasy przez rejestrację u Pan, wysłałam zaproszenie do przyjaciółek 🙂 -
nick nieaktualny
-
Tatosya wrote:Ja już po wizycie, transfer w poniedziałek.
Czekam na Wasze dobrze wieści
U mnie jak wszystko pójdzie zgodnie z planem to w poniedziałek będzie świeży transfer🙂
Macie jakieś rady przed transferem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 21:21
***Sikorka***, Tatosya, Karina89, Paula1706, Ciri86 lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Ola_koniczynka wrote:Troszkę się załamałam bo na kolejna wizytę będę czekała do końca września ... a z badaniami, które zalecił doktor wyrobie się do końca sierpnia i cały miesiąc nic nierobienia mnie przeraża ... są jakieś sposoby, żeby przyspieszyć wizytę ?
Powiem Ci, ze cała procedura to czekanieto na miesiączkę, to na odpowiedni dzień cyklu, to na wizytę to na owulacje, to na wyniki badań, to na punkcję to na dzień rozpoczęcia stymulacji
u mnie były 2 mies nic nie robienia bo ryzyko hiperki 🤷🏻♀️ 3 mies na sama pierwsza wizytę czekałam
mało pocieszające ale prawdziwe. Tez mnie to frustrowało..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2021, 22:22
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Cześć dziewczyny!!!!
Nie wiem czy któraś mnie jeszcze pamięta, wylogowało mnie z forum, nie mogłam sobie przypomnieć hasła, potem życie wywróciło się do góry nogami, 18 kwietnia urodziły się moje bliźniaki, Antos i Julek ❤️❤️
Za każdą z osobna trzymam kciuki✊***Sikorka***, Dżoni, Karina89, Kolorowanki, Paula1706, Drzewko90, Pszczolaaa, Ciri86 lubią tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚