Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny mam pytanie, czy u doktora są kolejki czy raczej wchodzi się na tą godzinę na która było się umówionym ?
Zależy też na która masz godzinie, ostatnio miałam koło 21, trochę się zrobił poślizg czasowy, jak mam na godziny wieczorne to dzwonie na rejestrację i pytam czy są jakieś opóźnienia i mniej więcej ile.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2021, 15:56
-
Tatosya wrote:Cześć dziewczyny, my po urlopie wracamy do boju. Jutro mam wizytę, rozumiem ze jak endometrium ok, to włącamy proga i transfer, boję się na maxa, tej jutrzejszej wizyty.
Mocno trymam kciuki za jutrzejsze wizyty, i czekam tylko na dobre wiadomości.
Jeśli jesteś na cyklu sztycznym i bierzesz estrofem to tak jeśli będzie odpowiednie endometrium. Trzymam✊😊Tatosya lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
nick nieaktualny
-
To jutro jakiś masowy atak przypuszczamy na Ułańskiej, bo ja też jutro na kontrolę
Powodzenia laseczki ❤️Tatosya lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Dżoni wrote:To jutro jakiś masowy atak przypuszczamy na Ułańskiej, bo ja też jutro na kontrolę
Powodzenia laseczki ❤️
Dr też zaczyna wcześniej gabinet niż w poniedziałki bo już przed południem🙈, znajoma też na wizytę.
Powodzenia jutro ✊anka lubi tę wiadomość
-
Gosia9305 wrote:Powodzenia 🤞 ja miałam w środę druga UIU 🙂
🤞🤞 u nas się udała trzecia UIU i ostatnia 🙂
Tak czytałam, że pisałyście o progesteronie, wiecie jak to jest dla mojego spokoju oznaczyłam sobie dodatkowo bhcg i mówię a oznaczę też, progesteron chociaż dwa dni wcześniej miałam ponad 20, byłam około godziny 18 bo po pracy i jak odebrałam wynik to aż nie wiedziałam co mam zrobić już nie pamiętam dokładnie wyniku ale wynik był dużo niżej, także faktycznie z tym progesteronem to najlepiej rano i mniej więcej o tej samej porze, jak poszłam następnego dnia to wynik był zbliżony do tego sprzed 2 dni z rana, jak są jakieś kluczowe oznaczenia. Dr też mówił, że progesteron jest bardzo zmienny w ciągu dnia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2021, 23:09
Moli27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Przy braniu estrofemu piliście wino na endometrium? Ja zrezygnowałam całkowicie z alkoholu i się zastanawiam jak to jest z tym alkoholem w trakcie przygotowań i zażywaniu leków. Czy nie jest tak, ze na jedno pomaga a na resztę szkodzi 🤔 a jeśli pijecie wino to czy pozwalacie sobie również na inny alkohol?28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Przy braniu estrofemu piliście wino na endometrium? Ja zrezygnowałam całkowicie z alkoholu i się zastanawiam jak to jest z tym alkoholem w trakcie przygotowań i zażywaniu leków. Czy nie jest tak, ze na jedno pomaga a na resztę szkodzi 🤔 a jeśli pijecie wino to czy pozwalacie sobie również na inny alkohol?
Tak, ja piłam przy transferze z córką i teraz też , tutaj nie tyle chodzi o sam alkohol co ten składnik resweratrol, można też kupić same kapsułki z tym składnikiem, wino też pomaga na ukrwienie. Inne alkoholu nie piłam, osobiście nie jestem fanką i też zauważyłam reakcje z metformia jak wypiła np piwowiec zrezygnowałam. -
***Sikorka*** wrote:Przy braniu estrofemu piliście wino na endometrium? Ja zrezygnowałam całkowicie z alkoholu i się zastanawiam jak to jest z tym alkoholem w trakcie przygotowań i zażywaniu leków. Czy nie jest tak, ze na jedno pomaga a na resztę szkodzi 🤔 a jeśli pijecie wino to czy pozwalacie sobie również na inny alkohol?
Wino piłam🙂 co do innego alkoto ja akurat piję okazjonalnie na jakiś uroczystościach itd.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2021, 12:28
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Kiedy masz wizytę?Karina89 lubi tę wiadomość
-
U mnie tez w porządku 😀 szyjka się trzyma, córka przybiera (madka niestety też
) dziwnie mi się dzisiaj zrobiło jak Agata powiedziała że umawiamy pewnie ostatnia wizytę na wrzesień... Miesiąc bez Ułańskiej miesiącem straconym 🙈
Tatosya, anka, Karina89, Paula1706 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnySuper ze same dobre wiadomości:)
U mnie sprawa wygląda tak ze doktor pow ze juz ide w stronę cukrzycy... wiec przepisal glucophage 750 trzeba unormować te cukry i insuline. Dal nr do kolegi xe studiów do diabetologa w Przeźmierowie:) żeby mi dobral odpowiednia dawkę.
Zapisałam się już na 6 października na kontrolę po tym diabetologu .
A z innych spraw to mamy piękne ciałko żółte i endo tez ładne ☺Tatosya, Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość