Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Ile mogłam tak się przygotowywalam, ale nie czuje jakiegoś leki przed porodem, jeszcze piję herbatę z liści malin, czytałam o daktylach, jeny to jest tak słodkie, że nie mogłam 😅, i czekamy z Zosia 💪
***Sikorka*** lubi tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
AgnieszkaB wrote:Ile mogłam tak się przygotowywalam, ale nie czuje jakiegoś leki przed porodem, jeszcze piję herbatę z liści malin, czytałam o daktylach, jeny to jest tak słodkie, że nie mogłam 😅, i czekamy z Zosia 💪
To najważniejsze 😁 nie ma się czego bać.... taki wewnętrzny spokoj to podstawa 🙈 już tak niewiele zostało 😍 ostatnia prosta 😊 -
Karina89 wrote:Ja miałam CC więc na temat SN się nie wypowiem.
Paula1706 ustały plamienia?🙂
Któraś w najbliższym czasie ma transfer?✊
Anka to kciuki za plan 🤞
Ja za 2 tygodnieMaraga32, Kolorowanki, Nadzieja88, Paula1706, Karina89, Tatosya lubią tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Dziewczyny a na jaki oddział się trafia? I jak to teraz wygląda jak dr nie ma na dyżurach i na porodówce?Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dziewczyny a na jaki oddział się trafia? I jak to teraz wygląda jak dr nie ma na dyżurach i na porodówce?
Zależy gdzie jest miejsce tzn po porodzie przed na ONIER, co do porodu ja byłam z dr w kontakcie i po przyszedł do nas na chwilę na oddział na którym leżałam. Wszystko było ok 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2021, 12:22
Dżoni lubi tę wiadomość
PCOS -
Anka to kciuki za plan 🤞 -
Maraga32 wrote:Ja miałam mieć, ale okazalo się, że torbiel się powiększyła po estrofemie, generalnie mam dola na maksa
Teraz próbujemy na cyklu naturalnym, u mnie na sztucznym też ciągle jest coś nie tak, dr jeszcze wspomniał coś o stymulowanym, w każdym razie jest jeszcze trochę możliwości, zapewne u Ciebie też tak będzie, ale wiem sama miałam dola jak trzeba było odwołać 😔Karina89, Maraga32 lubią tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Anka to kciuki za plan 🤞
Jeszcze minimalnie są, mam nadzieję że do wizyty będzie już czysto.Karina89 lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Maraga32 wrote:Ja miałam mieć, ale okazalo się, że torbiel się powiększyła po estrofemie, generalnie mam dola na maksa
Ja jeszcze mam w poniedziałek kolejne usg bo endonetrium cienkie i będzie decyzja odnośnie transferu u mnie też jeszcze nie wiadomo, jak nie ten cykl to może kolejny, albo jeszcze kolejny co zrobić..
Sikorka i kolorowanki w Was siła ✊Paula1706, ***Sikorka***, Tatosya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, my po urlopie wracamy do boju. Jutro mam wizytę, rozumiem ze jak endometrium ok, to włącamy proga i transfer, boję się na maxa, tej jutrzejszej wizyty.
Mocno trymam kciuki za jutrzejsze wizyty, i czekam tylko na dobre wiadomości.anka lubi tę wiadomość
-
Pszczolaaa wrote:Ja jeszcze mam w poniedziałek kolejne usg bo endonetrium cienkie i będzie decyzja odnośnie transferu u mnie też jeszcze nie wiadomo, jak nie ten cykl to może kolejny, albo jeszcze kolejny co zrobić..
Sikorka i kolorowanki w Was siła ✊