X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2020, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata93 wrote:
    Ja miałam dwa razy, za pierwszym na Polnej, drugi raz u doktora w gabinecie, ogólnie da się przeżyć, a co byś chciała wiedzieć? Co do badania na covid nie jestem pewna czy szpital nie refundację, jeżeli zabieg jest u nich, najlepiej dopytać 😏
    Jak wygląda ogólnie przyjęcie czy jakieś znieczulenie? Czy po zabiegu się przy w szpitalu czy jak to wyglada?

• Agata93 Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Jak wygląda ogólnie przyjęcie czy jakieś znieczulenie? Czy po zabiegu się przy w szpitalu czy jak to wyglada?

Miałam w 2016 roku, kierował były lekarz, musiałam się przyjąć do szpitala, dalej położne wszystko mówią co i jak, gdzie pójść, dostałam znieczulenie dozylne,(chyba ketonal), po zabiegu zostajesz jeszcze trochę w szpitalu i wychodzisz do domu, ja wzięłam l4 na jeden dzień, trochę podbrzusze pobolewalo.

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 29 czerwca 2020, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, miała któraś z Was plamienia 5 dpt??? 😕Napisałam do doktora, ogólnie były dwa epizody

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 czerwca 2020, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata93 wrote:
    Miałam w 2016 roku, kierował były lekarz, musiałam się przyjąć do szpitala, dalej położne wszystko mówią co i jak, gdzie pójść, dostałam znieczulenie dozylne,(chyba ketonal), po zabiegu zostajesz jeszcze trochę w szpitalu i wychodzisz do domu, ja wzięłam l4 na jeden dzień, trochę podbrzusze pobolewalo.
    dziękuje za informacje! a to podczas okresu sie dzwoni ?
    kurde jeszcze musze sie dowiedzieć co z tym testem na covid

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 29 czerwca 2020, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Dziewczyny, miała któraś z Was plamienia 5 dpt??? 😕Napisałam do doktora, ogólnie były dwa epizody

Akurat nie miałam 5dpt, ale sporadycznie po pozytywnej becie, kilka dni, doktor mówił, że może jakieś małe naczynko puścić, lekkie zawirowania hormonalne, ale też od implantacji.

Rany jeszcze dwa tygodnie i mogę rodzic 😱😁 jak ten czas zleciał 😯

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 22:28

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • ZosiaM Ekspertka

Wysłany: 29 czerwca 2020, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Ja już po wizycie wyniki partnera lekarzowi się podobały więc działamy że mną. Na USG torbiel po niepeknietym pęcherzyku . Dostałam duphaston żeby zniknęła i skierowanie na hsg. Ktoś może coś więcej o tym zabiegu powiedzieć? A przed tym badanie na covid ktoś się orientuje jaki koszt na Polnej?

Tez mam zrobić HSG, najlepiej dzwonić na początku cyklu aby się umówić, test na covid też mam, tylko u mnie problem z miesiączka i, więc pewnie trzeba będzie wywoływać 🙄

10dp bhcg 49
    12dp bhcg 110
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2020, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaM wrote:
    Tez mam zrobić HSG, najlepiej dzwonić na początku cyklu aby się umówić, test na covid też mam, tylko u mnie problem z miesiączka i, więc pewnie trzeba będzie wywoływać 🙄
    Ja dostałam duphaston żeby torbiel zniknęła .a co do covid to podobno szpital refunduje 😊

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2020, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Akurat nie miałam 5dpt, ale sporadycznie po pozytywnej becie, kilka dni, doktor mówił, że może jakieś małe naczynko puścić, lekkie zawirowania hormonalne, ale też od implantacji.

Rany jeszcze dwa tygodnie i mogę rodzic 😱😁 jak ten czas zleciał 😯

Dzięki 😏, doktor też odpisał, że to chyba nic niepokojącego i obserwować, razem z beta oznacze progesteron.

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2020, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Dzięki 😏, doktor też odpisał, że to chyba nic niepokojącego i obserwować, razem z beta oznacze progesteron.

Moim zdaniem implantacyjne :) tylko się cieszyć! ✊

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Zaba90 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2020, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzoni - witaj w klubie walczących za jakiś czas, u mnie cykl bezowulacyjny, więc czekamy i kolejny będzie stymulowany.

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2020, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaba90 wrote:
    Dzoni - witaj w klubie walczących za jakiś czas, u mnie cykl bezowulacyjny, więc czekamy i kolejny będzie stymulowany.

Uuu, jednak owulacja odmówiła współpracy :/ kurcze ja chciałam podejść w sierpniu, ale wczoraj się dowiedziałam że dr ma urlop od 3 do 9.08. Od pani z rejestracji.. Nie wiecie nic, czy na Polnej tak samo dr nie będzie?

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2020, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Uuu, jednak owulacja odmówiła współpracy :/ kurcze ja chciałam podejść w sierpniu, ale wczoraj się dowiedziałam że dr ma urlop od 3 do 9.08. Od pani z rejestracji.. Nie wiecie nic, czy na Polnej tak samo dr nie będzie?

Najlepiej dopytać u źródła 😏, kiedyś była taka sytuacja, że doktor miał urlop w gabinecie, ale w szpitalu na obchodzie był, i niektórych badaniach, może robił coś naukowo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 10:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2020, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matlida19-jak Ci idzie leżakowanie? 😏

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 30 czerwca 2020, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:

Ja miałam delikatne plamienia kilka dni przed zrobieniem bety, wyszła dodatnia, mam nadzieję, że u Ciebie to też dobry znak 🤗, potem mi zaczął lecieć progesteron, ale plamien już nie było.

Nadzieja88 lubi tę wiadomość

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2020, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Moim zdaniem implantacyjne :) tylko się cieszyć! ✊

Tak zrobię betę piątek, sabota, aczkolwiek korci 😏 jutro już 7 dpt

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W czasie okresu muszę zrobić USG żeby sprawdzić czy ta torbiel zniknęła czy na Polnej zrobią mi takie USG prywatnie i gdzie trzeba się udać? I na jaki nr zadzwonić żeby się umowic

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2020, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    W czasie okresu muszę zrobić USG żeby sprawdzić czy ta torbiel zniknęła czy na Polnej? zrobią mi takie USG prywatnie i gdzie trzeba się udać? I na jaki nr zadzwonić żeby się umowic

Doktor Ci tak powiedział, że masz zrobić na Polnej,? czy u Niego w gabinecie?, (mi się, zdaje, że to byś musiała zadzwonić do Pan w rejestracji i powiedzieć, że doktor mówił, abyś przyszła na USG kontrolne i Ciebie wpisz), na skierowanie masz napisane, że kieruje na oddział?? Jak tak to zapewne tam trzeba dzwonić . A jak coś to dopytać doktora .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2020, 15:21

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2020, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek 12 wrote:
    Doktor Ci tak powiedział, że masz zrobić na Polnej, czy u Niego w gabinecie?, na skierowanie masz napisane, że kieruje na oddział?? Jak tak to zapewne tam trzeba dzwonić . A jak coś to dopytać doktora .
    Pow że mam u siebie zrobić jak da radę. I mam zrobić podczas okresu . A chce same USG po co mam jeszcze za wizytę płacić bo jak będzie torbiel to podobno nie może być hsg i teraz nwm co zrobić . Bo jak przed badaniem hsg jednak ta torbiel będzie to mnie mogą odesłać.. skomplikowane to ..

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 30 czerwca 2020, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Pow że mam u siebie zrobić jak da radę. I mam zrobić podczas okresu . A chce same USG po co mam jeszcze za wizytę płacić bo jak będzie torbiel to podobno nie może być hsg i teraz nwm co zrobić . Bo jak przed badaniem hsg jednak ta torbiel będzie to mnie mogą odesłać.. skomplikowane to ..

A, no to byś musiała poczekać na miesiączkę i albo się dostaniesz u siebie w mieście albo zapisać się na samo usg u doktora

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2020, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek 12 wrote:
    A, no to byś musiała poczekać na miesiączkę i albo się dostaniesz u siebie w mieście albo zapisać się na samo usg u doktora
    Właśnie tak zrobię u mnie raczej się nie uda bo tylko na całą wizytę a bez sensu wydawać 200 zł jak tylko USG mnie interesuje.. a czy umówią mnie na tak szybkie USG? I w jakiej cenie ?

‹‹ 26 27 28 29 30 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ