Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
LilianaBa wrote:Cześć dziewczyny 🙂
Widzę, że powstał wątek pacjentek Pana doktora 😀
Rozumiem Ciebie doskonale, ja choruje na cukrzycę, przed ciąża insulina, w ciąży, nie była to łatwa droga, urodziłam silnego zdrowego synka w 37+1 😊, skończył dwa latka , w styczniu planujemy wrócić do doktora po rodzeństwo
Trzymam kciuki i duży dużo dużo sił 🙂
A za staraczki mocne kciuki 🙂
Cześć 🙂, do porodu jeszcze trochę, alqe jestem ciekawa jak kończą się porody przy cukrzycy, u Ciebie było SN czy CC? -
nick nieaktualny
-
miedzianna wrote:Dżoni, Alicjaaa
Dzięki dziewczyny!! spróbuję zbadać na czczo
Ja jeszcze nie rozpoczęłam stymulacji bo cały czas czekam na @
(
Powodzenia 🙂
To oczekiwanie jest najgorsze 🙄, ja byłam tak "podjarana" że zaczynamy, też nie mogłam się doczekać i wyczekiwalam tego pierwszego dnia 😏
miedzianna lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Powodzenia 🙂
To oczekiwanie jest najgorsze 🙄, ja byłam tak "podjarana" że zaczynamy, też nie mogłam się doczekać i wyczekiwalam tego pierwszego dnia 😏
Dziękuję!
dokładnie, to oczekiwanie wykańcza..
Widzę,że miałaś endometriozę po laparoskopii, czy biopsję endometrium zaproponował lekarz?czy to było tzw badanie ERA?IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już po wizycie wyniki partnera lekarzowi się podobały więc działamy że mną. Na USG torbiel po niepeknietym pęcherzyku . Dostałam duphaston żeby zniknęła i skierowanie na hsg. Ktoś może coś więcej o tym zabiegu powiedzieć? A przed tym badanie na covid ktoś się orientuje jaki koszt na Polnej?
-
anka wrote:Ja już po wizycie wyniki partnera lekarzowi się podobały więc działamy że mną. Na USG torbiel po niepeknietym pęcherzyku . Dostałam duphaston żeby zniknęła i skierowanie na hsg. Ktoś może coś więcej o tym zabiegu powiedzieć? A przed tym badanie na covid ktoś się orientuje jaki koszt na Polnej?
Ja miałam dwa razy, za pierwszym na Polnej, drugi raz u doktora w gabinecie, ogólnie da się przeżyć, a co byś chciała wiedzieć? Co do badania na covid nie jestem pewna czy szpital nie refundację, jeżeli zabieg jest u nich, najlepiej dopytać 😏 -
miedzianna wrote:Dziękuję!
dokładnie, to oczekiwanie wykańcza..
Widzę,że miałaś endometriozę po laparoskopii, czy biopsję endometrium zaproponował lekarz?czy to było tzw badanie ERA?
Nie to była biopsja endo, ja miałam częste stany zapalne w miednicy, ale to było od endometriozy, i doktor chciał sprawdzić czy nie ma procesu zapalnego w obrębie endometrium albo nawrotu endometriozy,polipow niewidocznych na usg, bo czasem może zrobić się przewlekły stan zapalny, który nie daje widocznych objawów.
miedzianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak wygląda ogólnie przyjęcie czy jakieś znieczulenie? Czy po zabiegu się przy w szpitalu czy jak to wyglada?Agata93 wrote:Ja miałam dwa razy, za pierwszym na Polnej, drugi raz u doktora w gabinecie, ogólnie da się przeżyć, a co byś chciała wiedzieć? Co do badania na covid nie jestem pewna czy szpital nie refundację, jeżeli zabieg jest u nich, najlepiej dopytać 😏
-
anka wrote:Jak wygląda ogólnie przyjęcie czy jakieś znieczulenie? Czy po zabiegu się przy w szpitalu czy jak to wyglada?
Miałam w 2016 roku, kierował były lekarz, musiałam się przyjąć do szpitala, dalej położne wszystko mówią co i jak, gdzie pójść, dostałam znieczulenie dozylne,(chyba ketonal), po zabiegu zostajesz jeszcze trochę w szpitalu i wychodzisz do domu, ja wzięłam l4 na jeden dzień, trochę podbrzusze pobolewalo. -
nick nieaktualnydziękuje za informacje! a to podczas okresu sie dzwoni ?Agata93 wrote:Miałam w 2016 roku, kierował były lekarz, musiałam się przyjąć do szpitala, dalej położne wszystko mówią co i jak, gdzie pójść, dostałam znieczulenie dozylne,(chyba ketonal), po zabiegu zostajesz jeszcze trochę w szpitalu i wychodzisz do domu, ja wzięłam l4 na jeden dzień, trochę podbrzusze pobolewalo.
kurde jeszcze musze sie dowiedzieć co z tym testem na covid -
Nadzieja88 wrote:Dziewczyny, miała któraś z Was plamienia 5 dpt??? 😕Napisałam do doktora, ogólnie były dwa epizody
Akurat nie miałam 5dpt, ale sporadycznie po pozytywnej becie, kilka dni, doktor mówił, że może jakieś małe naczynko puścić, lekkie zawirowania hormonalne, ale też od implantacji.
Rany jeszcze dwa tygodnie i mogę rodzic 😱😁 jak ten czas zleciał 😯Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2020, 22:28
-
anka wrote:Ja już po wizycie wyniki partnera lekarzowi się podobały więc działamy że mną. Na USG torbiel po niepeknietym pęcherzyku . Dostałam duphaston żeby zniknęła i skierowanie na hsg. Ktoś może coś więcej o tym zabiegu powiedzieć? A przed tym badanie na covid ktoś się orientuje jaki koszt na Polnej?
Tez mam zrobić HSG, najlepiej dzwonić na początku cyklu aby się umówić, test na covid też mam, tylko u mnie problem z miesiączka i, więc pewnie trzeba będzie wywoływać 🙄10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyJa dostałam duphaston żeby torbiel zniknęła .a co do covid to podobno szpital refunduje 😊ZosiaM wrote:Tez mam zrobić HSG, najlepiej dzwonić na początku cyklu aby się umówić, test na covid też mam, tylko u mnie problem z miesiączka i, więc pewnie trzeba będzie wywoływać 🙄
-
Niebieska gwiazdka wrote:Akurat nie miałam 5dpt, ale sporadycznie po pozytywnej becie, kilka dni, doktor mówił, że może jakieś małe naczynko puścić, lekkie zawirowania hormonalne, ale też od implantacji.
Rany jeszcze dwa tygodnie i mogę rodzic 😱😁 jak ten czas zleciał 😯
Dzięki 😏, doktor też odpisał, że to chyba nic niepokojącego i obserwować, razem z beta oznacze progesteron.