Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:Dopadło mnie straszne choróbsko, jakieś rady? 🤒🤧
Ja stosuje te preparaty z prenalen co pisała chyba Karina, jak byłam u internisty to na gardło pozwolił tantum verde ale w dawkach dla dzieci, na katar woda morska, paracetamol w razie gorączki,nasivin do nosa, ale też ten dla dzieci, leżenie w łóżkuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2021, 21:59
***Sikorka*** lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Lenaa91 wrote:Wysłałam zaproszenie, napisze Ci na priv, nie wiem czy już coś masz.
Możesz również do mnie napisać?😁07.18 IUI
09.18 I procedura krótki protokół , mamy 2 zarodki
Zmiana kliniki
01.19 II procedura długi protokół mamy 1 zarodek prawidlowo genetyczny
03.19 (9 tc) 💔
06.19 III procedura, badania NGS
07.19 transfer-złe przyrosty bety. Zbyt mały pęcherzyk (7tc).
12.19 transferciąża biochemiczna
05.20 transferciąża biochemiczna
10.20 transferciąża biochemiczna
01.21 4dc rysa endometrium
03.21 histeroskopia
04.21 transferciąża biochemiczna
-
***Sikorka*** wrote:Tak. Ostatnią wizytę miałam przed transferem 🤷🏻♀️ Czekam na wizytę i decyzje.
Już nie pamiętam jak to było dokładnie w moim przypadku zalechyna między 8 a 9 tc schodziliśmy na jeden z dziennie.
Jak to mówią koniec tego dobrego 🤣, powodzenia na wizytach w tygodniu, sama mam 🙂 -
Ania0692 wrote:Już nie pamiętam jak to było dokładnie w moim przypadku zalechyna między 8 a 9 tc schodziliśmy na jeden z dziennie.
Jak to mówią koniec tego dobrego 🤣, powodzenia na wizytach w tygodniu, sama mam 🙂
Wizytę będę mieć w 10 tyg bo wcześniej nie mogłam się dostać 🤷🏻♀️ Dziś idę znowu do ginekologa w swoim mieście, bo znowu mam plamienia przez bardzo silny kaszel. Małe bo małe, ale wole sprawdzić…28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Wizytę będę mieć w 10 tyg bo wcześniej nie mogłam się dostać 🤷🏻♀️ Dziś idę znowu do ginekologa w swoim mieście, bo znowu mam plamienia przez bardzo silny kaszel. Małe bo małe, ale wole sprawdzić…
To kciuki za wizytę ✊, jak ostatnio byłam na ktg to Panie z rejestracji mówiły, że ten tydzień dr jest, potem ma kolejny urlop tygodniowy i później już jest. -
***Sikorka*** wrote:Wizytę będę mieć w 10 tyg bo wcześniej nie mogłam się dostać 🤷🏻♀️ Dziś idę znowu do ginekologa w swoim mieście, bo znowu mam plamienia przez bardzo silny kaszel. Małe bo małe, ale wole sprawdzić…
Powodzenia na wizycie 🤞🙂***Sikorka*** lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Powodzenia na wizytach! 🤞
Ja też wizytuje 1.09, ale z tego co czytam to dr ma znów tydzień urlopu od 6 do 10.09 - tak???? Ja kolejna wizytę mam wpisana na 15. 09 ale podobno ostatnie tygodnie chodzi się co tydzień, więc zobaczymy co dr powie w środę.
Na bank zacznie się coś dziać jak go nie będzie 🙈
U mnie póki co spokojnie... Raz miałam fale skurczy ale szybko przeszło więc nie panikowałam. Zobaczymy co się okaże 1.09 🤷♂️Alicjaaa lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Powodzenia na wizytach! 🤞
Ja też wizytuje 1.09, ale z tego co czytam to dr ma znów tydzień urlopu od 6 do 10.09 - tak???? Ja kolejna wizytę mam wpisana na 15. 09 ale podobno ostatnie tygodnie chodzi się co tydzień, więc zobaczymy co dr powie w środę.
Na bank zacznie się coś dziać jak go nie będzie 🙈
U mnie póki co spokojnie... Raz miałam fale skurczy ale szybko przeszło więc nie panikowałam. Zobaczymy co się okaże 1.09 🤷♂️
Tak od 6 cały tydzień, teraz mam wizyty co dwa tygodnie, dziś mam wizytę, kolejna rozpisana na 13 września, ale doszło to nadciśnienie, też jestem ciekawa co dziś powie 🙂 -
Ania0692 wrote:Tak od 6 cały tydzień, teraz mam wizyty co dwa tygodnie, dziś mam wizytę, kolejna rozpisana na 13 września, ale doszło to nadciśnienie, też jestem ciekawa co dziś powie 🙂
O to daj znać czy musisz przyjść na zastępstwo do kogoś czy zostaje ten 13. 09.
Ania a ty sn czy cc?
Powodzenia dzisiajStarania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:O to daj znać czy musisz przyjść na zastępstwo do kogoś czy zostaje ten 13. 09.
Ania a ty sn czy cc?
Powodzenia dzisiaj
Jeszcze nic nie wiem jak rodze🙈, ja mam być za tydzień bo jest problem z pępowina i do obserwacji dr mówił, ta 13 u dr też została i zobaczymy co dalej , przy nadciśnieniu to indukacja w 38 więc się na to nastawiam , dr koleżance mówił, że planowe CC robi się w 39 tc dopiero, jak nie ma wcześniejszych wskazań do szybszego zakończenia ciąży, ale ogólnie z bobo wszystko ok 😍😍, szyjka długa i zamknięta z chęcią bym Ci kawałek oddała 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2021, 19:08
PaulinaP, Asmrt, Udało się, Dżoni, Paula1706, Malina1991, Alicjaaa, Karina89 lubią tę wiadomość
-
Ania0692 wrote:Jeszcze nic nie wiem jak rodze🙈, ja mam być za tydzień bo jest problem z pępowina i do obserwacji dr mówił, ta 13 u dr też została i zobaczymy co dalej , przy nadciśnieniu to indukacja w 38 więc się na to nastawiam , dr koleżance mówił, że planowe CC robi się w 39 tc dopiero, jak nie ma wcześniejszych wskazań do szybszego zakończenia ciąży, ale ogólnie z bobo wszystko ok 😍😍, szyjka długa i zamknięta z chęcią bym Ci kawałek oddała 😅
Super, najważniejsze że z bobo wszystko dobrze ❤️ mam nadzieję że i Ty nie najgorzej się miewasz mimo tego ciśnienia. Ogólnie z tym ciśnieniem, to już słyszałam wiele historii co do rodzaju porodu, dwie znajome urodziły sn w 38tc właśnie, lekarz nie widział wskazań do cc, ale nie wiem co Ty byś wolałaa bierzesz leki na zbicie?
Mi się wydaje że u mnie się nic nie zmieniło z rozwarciem, zobaczymy jak szyjka 🤷♂️ ale nie czuję jakiś spektakularnych zmian czy obniżenia brzucha 😅Starania od 2015
3 nieudane IUI
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Super, najważniejsze że z bobo wszystko dobrze ❤️ mam nadzieję że i Ty nie najgorzej się miewasz mimo tego ciśnienia. Ogólnie z tym ciśnieniem, to już słyszałam wiele historii co do rodzaju porodu, dwie znajome urodziły sn w 38tc właśnie, lekarz nie widział wskazań do cc, ale nie wiem co Ty byś wolała
a bierzesz leki na zbicie?
Mi się wydaje że u mnie się nic nie zmieniło z rozwarciem, zobaczymy jak szyjka 🤷♂️ ale nie czuję jakiś spektakularnych zmian czy obniżenia brzucha 😅
No właśnie nadciśnienie samo w sobie nie jest wskazaniem do zakończenia ciąży CC, zależy jak to wszystko dalej się toczy, tak leki mam, nawet dr dziś mi zwiększył dawki, ogólnie oprócz zasapania 😅 to miewam się bardzo dobrze, ale wejście zejście po schodach, dłuższy prysznic to nie lada wyczyn dla mnie 🙉, także już się boję tego kryzysu w 36 tc jak pisałyśmy 🙉Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2021, 20:41
Dżoni lubi tę wiadomość