Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
***Sikorka*** wrote:Po dwóch silnych atakach kolki wylądowałam wczoraj w szpitalu. Wykryli u mnie kamienie w woreczku żółciowym 😣 bol niesamowity. Czekam na obchód lekarzy o 20:00 żeby powiedzieli co dalej.
Wiem co to za ból, sama miałam jestem trzy lata po lsparskopi, może dieta wątrobowa pomoże na początek u mnie zmniejszała ataki, też zależy jak próby wątrobowe.2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
***Sikorka*** wrote:Po dwóch silnych atakach kolki wylądowałam wczoraj w szpitalu. Wykryli u mnie kamienie w woreczku żółciowym 😣 bol niesamowity. Czekam na obchód lekarzy o 20:00 żeby powiedzieli co dalej.
Ojej, trzymajcie się tam z Mulchem i zdrówka 😚06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
****Sikorka **** jak będziesz chciała to daj znać jak się czujesz, jak coś to priv.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
nick nieaktualny
-
ZuzaMaruda wrote:Hejka. Pytanie do dziewczyny które robiły badanie kariotypu w Poznaniu, lepjej wybrać Genesis czy testDNA? Albo który ośrodek/placówkę preferuję Dr?
Obojętnie, ja robiłam w GenesisZuzaMaruda lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Ola_koniczynka wrote:Pszczolaaa wrote:Ja się jeszcze staram 🙂[/QUO
ja czekam na wizytę (doktor ma pobrać wymazy) i w następnym cyku iui - już się martwię żeby coś nie powychodziło w tych wymazach i będzie trzeba odłożyć iui ;-(
To kciuki aby były prawidłowe ✊
Ja czekam na wynik biopsji i potem przygotowania to transferu,tylko jeszcze dr musi przemyśleć jaki cykl -
anka wrote:Podchodzilas do iui ?
Jeszcze nie, teraz miałam chwile, żeby porobić badania do iui i jeszcze doktor po niedzieli ma pobrać wymaz na biocenozę i chlamydie... żeby w kolejnym cyklu zrobić iui
A co u Ciebie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:31
-
Ola_koniczynka wrote:Jeszcze nie, teraz miałam chwile, żeby porobić badania do iui i jeszcze doktor po niedzieli ma pobrać wymaz na biocenozę i chlamydie...
Wy tez mieliście podchodzić do iui?
Jeśli można spytać : doktor zaproponował wizytę u immunologa ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2022, 10:32
-
nick nieaktualnyOla_koniczynka wrote:Jeszcze nie, teraz miałam chwile, żeby porobić badania do iui i jeszcze doktor po niedzieli ma pobrać wymaz na biocenozę i chlamydie... żeby w kolejnym cyklu zrobić iui (jak już się oswoiłam z myślą o iui to teraz się martwię czy te wymazy wyjdą prawidłowo co by znowu nie stracić kilku miesięcy😒)
A co u Ciebie ? Jeśli można spytać to dlaczego nie podchodziliście do iui ?
Trzymam kciuki za iiui w takim razie,ue! ✊✊ -
anka wrote:Nie podeszliśmy bo ogólnie przerwę mamy a podridze wyszla ureplasma z którą nadal walczę, teraz się cieszę że z tym zaczekalismy bo mogło się różnie skończyć...
Trzymam kciuki za iiui w takim razie,ue! ✊✊
O kurczę, a ta ureplasma wyszła podczas jakiś badań do iui ? -
nick nieaktualny