Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Starajaca28 wrote:Co tam u Was? My się zastanawiamy czy za pół roku nie zacząć starać się o rodzeństwo, nie wiedomo jak będzie teraz
Wszystko dobrze, niedługo roczek 🙈, wróciłam do pracy, nie planujemy w najbliższym czasie rodzeństwa, jest mi dobrze tak jak jest teraz, potrzebowałam wyjść do ludzi, zrobić coś dla siebie, Franek był mega wymagającym dzieckiem.
To w takim razie ✊✊ -
Ola_koniczynka wrote:Dziewczyny miała która iui z pomocą lametty i gonal ? Jeśli tak to jak zakończyła się iui ?
Wcześniejsze miałam na letrozolu do ostatniej trzeciej doktor dołożył mi dodatkowo mensinorm, też miałam łączoną
Powodzenia ✊20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Paula1706 wrote:Na szczęście tak😊 Pokazała mi się moja malutka i się bardzo wzruszylam🤗
Mi nie było dane, ale niedługo ciąża donoszona, trochę nie wierzę, że to pisze, że się udało 😱😱
Masz już wszystko gotowe??
Zabaaa jak coś ja się zbliżam do porodu 🙂Malina1991, Paula1706, Zabaaa, Asmrt, PaulinaP, Karina89 lubią tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Mi nie było dane, ale niedługo ciąża donoszona, trochę nie wierzę, że to pisze, że się udało 😱😱
Zabaaa jak coś ja się zbliżam do porodu 🙂
Bardzo się cieszę ☺️ jak byłam raz kilka dni na obserwacji na oddziale, leżałam z dziewczyną do porodu, która od trzech miesięcy leżała na oddziale, były mega emocje, moment wzruszenia, chociaż krótko się "znałyśmy"MuminkAa, Paula1706, Asmrt lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Bardzo się cieszę ☺️ jak byłam raz kilka dni na obserwacji na oddziale, leżałam z dziewczyną do porodu, która od trzech miesięcy leżała na oddziale, były mega emocje, moment wzruszenia, chociaż krótko się "znałyśmy"
Oj tak ☺️ ale już marzę, aby wyjść do domu na powietrze. -
MuminkAa wrote:Mi nie było dane, ale niedługo ciąża donoszona, trochę nie wierzę, że to pisze, że się udało 😱😱
Zabaaa jak coś ja się zbliżam do porodu 🙂
Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie 😊
A ja jestem w tyle z przygotowaniami🙈i jestem przerażona, że niedługo kolej na mnie🙉 Przedemna chyba jest jeszcze Asmrt w kolejce🤔
Mam mały remont w domu, znaczy malujemy mieszkanie i nic nie idzie zgodnie z planem, w związku z tym mam dodatkowa robotę. Wyprawkę w zasadzie mam skompletowana, ale dopiero zaczęłam pranie i prasowanie ubranek, no i jeszcze spakowanie torby ale jakoś muszę to ogarnąć chociaż samopoczucie jest znacznie gorsze, normalnie wszystko mnie boli i czuje się jak staruszka. Nie wiem czy tylko ja tak mam?Malina1991 lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie 😊
A ja jestem w tyle z przygotowaniami🙈i jestem przerażona, że niedługo kolej na mnie🙉 Przedemna chyba jest jeszcze Asmrt w kolejce🤔
Mam mały remont w domu, znaczy malujemy mieszkanie i nic nie idzie zgodnie z planem, w związku z tym mam dodatkowa robotę. Wyprawkę w zasadzie mam skompletowana, ale dopiero zaczęłam pranie i prasowanie ubranek, no i jeszcze spakowanie torby ale jakoś muszę to ogarnąć chociaż samopoczucie jest znacznie gorsze, normalnie wszystko mnie boli i czuje się jak staruszka. Nie wiem czy tylko ja tak mam?
Tak, zaczęłam już 35 tc 😱.
My właśnie wróciliśmy z krótkich wakacji i dopinam wszystko na tip top.
Samopoczucie ostatnio u mnie dobre, ale kręgosłup mi siada nie wiem jak spać, chodzę do fizjo na ćwiczeniaPaula1706, PaulinaP, Malina1991 lubią tę wiadomość
-
Dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia 😘. W niedziele po południu wyszłam za szpitala. Póki co do końca ciąży i połogu muszę byc na diecie wątrobowej. Chyba będę żyła o chlebie i wodzie 😳😅Po połogu wizyta u chirurga, który powie co dalej. Kamienie w woreczku nie zagrażają ciąży, ciaza rozwija się prawidłowo, za tydzień zaczynamy 3 trymestr 🙈🙈🥰
Paula1706, ZuzaMaruda, MuminkAa lubią tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia 😘. W niedziele po południu wyszłam za szpitala. Póki co do końca ciąży i połogu muszę byc na diecie wątrobowej. Chyba będę żyła o chlebie i wodzie 😳😅Po połogu wizyta u chirurga, który powie co dalej. Kamienie w woreczku nie zagrażają ciąży, ciaza rozwija się prawidłowo, za tydzień zaczynamy 3 trymestr 🙈🙈🥰
To super☺️***Sikorka*** lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
Paula1706 wrote:Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie 😊
Mam mały remont w domu, znaczy malujemy mieszkanie i nic nie idzie zgodnie z planem, w związku z tym mam dodatkowa robotę. Wyprawkę w zasadzie mam skompletowana, ale dopiero zaczęłam pranie i prasowanie ubranek, no i jeszcze spakowanie torby ale jakoś muszę to ogarnąć chociaż samopoczucie jest znacznie gorsze, normalnie wszystko mnie boli i czuje się jak staruszka. Nie wiem czy tylko ja tak mam?
My przerabialiśmy trochę swoją sypialnie, po stwierdzam, że nie lubię remontów 😑, ja większość ogarnęłam jak byłam przed świętami i na święta w domu, wiedziałam, że w każdej chwili mogę trafić ponownie na oddział, teraz już czekam na spokojnie, teraz jak mam pozwolenie na więcej ruchu to serio nawet się ostatnio śmiałam, że brakuje mi balkonika jak dla dziadków ale mocno fizycznie padłam więc rozumiem
Paula1706 lubi tę wiadomość
-
***Sikorka*** wrote:Dziękuje wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia 😘. W niedziele po południu wyszłam za szpitala. Póki co do końca ciąży i połogu muszę byc na diecie wątrobowej. Chyba będę żyła o chlebie i wodzie 😳😅Po połogu wizyta u chirurga, który powie co dalej. Kamienie w woreczku nie zagrażają ciąży, ciaza rozwija się prawidłowo, za tydzień zaczynamy 3 trymestr 🙈🙈🥰
Powodzenia z dietą ✊ jak musiałam przejść na mało soli przy nadciśnieniu a nie ukrywam zawsze lubiłam mocno doprawione potrawy to też się zastanawiałam co ja będę jeść, po czasie nawet nie mam na chwilę obecną potrzeby wracać do soli tak się przyzwyczaiłam 😅1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Powodzenia z dietą ✊ jak musiałam przejść na mało soli przy nadciśnieniu a nie ukrywam zawsze lubiłam mocno doprawione potrawy to też się zastanawiałam co ja będę jeść, po czasie nawet nie mam na chwilę obecną potrzeby wracać do soli tak się przyzwyczaiłam 😅
Js tez nie mogę soli. Ani pieprzu ani ostrych przypraw. Wielu warzyw i owoców, smażonych potraw żadnych, tylko gotowane w wodzie lub na parze. Słodyczy, ciast, lodów, ciasta francuskiego, wieprzowiny, z pieczywa tylko pszenne. Zero naleśników, krokietów, bigosu itp. Nie mogę śmietany powyżej 12%, majonezu, musztardy, kawy, kakao, mocnej herbaty, gazowanego, alkoholu, sera żółtego itd itd 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2022, 08:32
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍