Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
PaulinaP wrote:Teraz mam wyjątkowo po tygodniu, tak to miałam co trzy tygodnie, ostatnie dwie co dwa dwa, co do wagi to jak chcesz to na priv aby tutaj nie stresować bo każdy przypadek jest inny, ja też mam już ktg, ale myślę, że dr Ci już zlecił ze względu na te kamienie co masz tak jak wszystko ok to dopiero pid koniec ciąży zleca, moja znajoma miała już przed 30 tc u doktora ktg ale miała skurcze i żeby mieć wszystko pod kontrolą
Mi o ktg od 30 tyg doktor wcale nie mówił tylko panie w recepcji 🤔 ze trzeba od 30 tyg byc pół godziny wcześniej żeby już robić ktg🤔
Ok napisz na priv 🤗Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2022, 16:03
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Krysia89 wrote:Witam Was Staraczki ☺️
No i rano był ból brzucha i... brązowe plamienia ... także czekam,aż rozbuja się miesiączka ...
Chyba już nie ma sensu żebym jechała jutro na Betę...
No cóż przygotowujemy się kolejny miesiąc do IUI... ☺️
Moze to implantacyjne28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Mi o ktg od 30 tyg doktor wcale nie mówił tylko panie w recepcji 🤔 ze trzeba od 30 tyg byc pół godziny wcześniej żeby już robić ktg🤔
Ok napisz na priv 🤗
To może się dopytaj doktora, mi ostatnio mówił na wizycie, że też ma być ktg na kolejnej, one są położnymi to może teraz tego pilnują 🤔***Sikorka*** lubi tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
No i rano był ból brzucha i... brązowe plamienia ... także czekam,aż rozbuja się miesiączka ...
Ja bym pojechała jak się nie rozkręci miesiączka, i trzymam kciuki za kolejne podejście ✊🍀☘️ kiedyś musi się udać, tak sobie powtarzałam. -
***Sikorka*** wrote:Mi o ktg od 30 tyg doktor wcale nie mówił tylko panie w recepcji 🤔 ze trzeba od 30 tyg byc pół godziny wcześniej żeby już robić ktg🤔
Ok napisz na priv 🤗
Ja też miałam od 30 tygodnia i to Agata mówiła żeby być teraz wcześniej bo ktg przed wizytą -
Hej, rzadko tu zaglądam, mega ciężko znoszę te ostatnie tygodnie. Mam skoki ciśnienia, już zwiększyliśmy leki z internistą, w środę mam wizytę, aktualnie 35 tc. Szczerze - każdy dzień to już dla mnie męka, stres, nerwy, masakra ogólnie. Także z tych do porodu - jestem też ja...
Pozdrawiam Was wszystkie i za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki, cały czas...Karina89, Nadzieja88, Paula1706, Asmrt, Pszczolaaa, Malina1991, Ania0692 lubią tę wiadomość
PCO, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, nadciśnienie, cukrzyca typu 2, nadwaga
3 lata starań
2012 - resekcja jajników, hsg
2013 - 3 x IUI, 6 m-cy stymulacji Gonal F, Menopur, Ovitrelle
czerwiec 2013 - rezygnacja z leczenia
10.2013 - ciąża naturalna
05.2014 - CC, córka 10pkt
05.2020 - polip endometrialny
01.2021 - histeroskopia diagnostyczna, brak polipa
03.2021 - przyznane dofinansowanie do IVF
AMH - 4,19 ng/ml
05.2021 - scratching endometrium
06.2921 - planowana stymulacja do IVF
26.07.2021 - mamy ..., ciąża nat.
luty 2022 - ur. kwiatuszka -
Ja123 wrote:Ja też miałam od 30 tygodnia i to Agata mówiła żeby być teraz wcześniej bo ktg przed wizytą
A masz jakieś wskazania tak jak dziewczyny? Ja nie mam 🤔28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
Calineczka2106 wrote:Hej, rzadko tu zaglądam, mega ciężko znoszę te ostatnie tygodnie. Mam skoki ciśnienia, już zwiększyliśmy leki z internistą, w środę mam wizytę, aktualnie 35 tc. Szczerze - każdy dzień to już dla mnie męka, stres, nerwy, masakra ogólnie. Także z tych do porodu - jestem też ja...
Pozdrawiam Was wszystkie i za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki, cały czas...
Jak dobrze przeczytać, że u Was wszystko dobrze i to już końcówka ❤️❤️ szczęśliwego rozwiązania.Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
Calineczka2106 wrote:Hej, rzadko tu zaglądam, mega ciężko znoszę te ostatnie tygodnie. Mam skoki ciśnienia, już zwiększyliśmy leki z internistą, w środę mam wizytę, aktualnie 35 tc. Szczerze - każdy dzień to już dla mnie męka, stres, nerwy, masakra ogólnie. Także z tych do porodu - jestem też ja...
Pozdrawiam Was wszystkie i za wszystkie staraczki trzymam mocno kciuki, cały czas...
Calineczka2106 ❤️ szczęśliwego rozwiązania.Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
Jak będziesz chciała to daj jutro znać jaki wynik. -
A tak sobie ostatnio myślałam o Tobie, byłam ciekawa co u Ciebie i jak się czujesz. Ja tydzień dalej od Ciebie jestem, ale pewnie ty prędzej się rozpakujesz ze względu na cisnienie.
Trzymam kciuki za spokojna końcoweczke i szczęśliwe rozwiązanie 😊✊✊Calineczka2106 lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:A tak sobie ostatnio myślałam o Tobie, byłam ciekawa co u Ciebie i jak się czujesz. Ja tydzień dalej od Ciebie jestem, ale pewnie ty prędzej się rozpakujesz ze względu na cisnienie.
Trzymam kciuki za spokojna końcoweczke i szczęśliwe rozwiązanie 😊✊✊
Nawet przy tym nadciśnieniu jest różnie, ja z dr różne warianty omawiałam jak mi się pojawiło białko w moczu i ogólnie przy nadciśnieniu jak sytuacja stabilna, ciśnienia w normie to planowa cesarka w 39, tak ogólnie to indukcja po 38 tc, cały czas pisze jak sytuacja stabilna, przy stanie przedrzucawkowy to zależy od wyników indukcja albo w 37 jak gorzej jak wymaga stan to i wcześniej, jak lepiej to w 38, tak mi doktor mówil, skomplikowane jest to nadciśnienie, i wszystko zależy od przypadku 🙈🙈Calineczka2106 lubi tę wiadomość
-
***Sikorka*** wrote:A masz jakieś wskazania tak jak dziewczyny? Ja nie mam 🤔
Ciężko stwierdzić... najogólniej mówiąc to jestem po rozległych złamaniach w obrębie miednicy i kręgosłupa i przez to też niewiele czułam 🙈 A skurcze miesni to znowu u mnie norma po niedowładzie czterokończynowy, więc to chyba jedyne logiczne uzasadnienie i najprawdopodobniej było to po prostu dmuchanie na zimne -
Przykro mi 😔