Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Mmk wrote:Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę ja już byłam pod koniec stymulacji i zachorowałam na covid wiec wszystko poszło na marne muszę zaczekać i ponownie będziemy zaczynać od stymulacji… już bym miała właśnie punkcję 😓
Głowa do góry! Zobaczysz uda się!!
Ja dzisiaj jestem strasznie zmęczona psychicznie, widzę ile mnie to kosztuje nerwów ...
Ale dzisiaj stwierdziłam,że stres nam szkodzi i źle wpływa na Nas ... na skórę .. no starzejemy się
A my przecież Piękne i młode wszystkie 😁
Uda się 😘
Trzymam kciuki ✊🏻🍀
-
Paula1706 ciąża z ivf nie jest wskazaniem co cc
Ja bardzo chciałam urodzić SN, ale los zdecydował inaczej i było cc w znieczuleniu ogólnym, wczoraj i dziś ledwo żyję, jeszcze mam przetaczaną krew ale najważniejsze, że już jesteśmy razem zostałam mamą ❤️ZuzaMaruda, ***Sikorka***, Zaba90, Ciri86, Paula1706, Dżoni, Zoska-mt, Malina1991, Olivia27, Ania0692, Asmrt, Ja123, Nadzieja88, Pszczolaaa, PaulinaP lubią tę wiadomość
-
MuminkAa wrote:Paula1706 ciąża z ivf nie jest wskazaniem co cc
Ja bardzo chciałam urodzić SN, ale los zdecydował inaczej i było cc w znieczuleniu ogólnym, wczoraj i dziś ledwo żyję, jeszcze mam przetaczaną krew ale najważniejsze, że już jesteśmy razem zostałam mamą ❤️ -
Ja bardzo chciałam urodzić SN, ale los zdecydował inaczej i było cc w znieczuleniu ogólnym, wczoraj i dziś ledwo żyję, jeszcze mam przetaczaną krew ale najważniejsze, że już jesteśmy razem zostałam mamą ❤️
Gratuluję ♥️😍 Dużo zdrówka dla Was 🧡
-
Ja bardzo chciałam urodzić SN, ale los zdecydował inaczej i było cc w znieczuleniu ogólnym, wczoraj i dziś ledwo żyję, jeszcze mam przetaczaną krew ale najważniejsze, że już jesteśmy razem zostałam mamą ❤️
Gratulacje 💓💓1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Wiem, ale u mnie są jakieś inne praktyki.
Ja jestem za SN i nie dam się namówić i mam nadzieję że nie trafię do szpitala w moim mieście.
A Tobie i maleństwu życzę dużo zdrówka i spokoju😘 Po tych trudach w końcu masz już swojego bąbelka przy sobie i cieszcie się sobą 🥰Dżoni lubi tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Dziewczyny, wiem że to topic dr Macieja, ale czy któraś z Was miała styczność z dr Rejewskim? Nie wiem czy pracuje na tym samym oddziale co dr, ale widzę że też na Polnej.
Coś mi świta że pojawiło się tutaj to nazwisko, jak coś to priv.Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Dziewczyny, wiem że to topic dr Macieja, ale czy któraś z Was miała styczność z dr Rejewskim? Nie wiem czy pracuje na tym samym oddziale co dr, ale widzę że też na Polnej.
Coś mi świta że pojawiło się tutaj to nazwisko, jak coś to priv.
Rajewski. często polecany na grupach, dobre opinie na znanym lekarzu. Byłam u niego przed staraniami. Ogólnie sympatyczny i rzeczowy lekarz, zna się ma rzeczy. Odwiedza pacjentki na oddziale. Koleżanka prowadzi u niego ciąże i zadowolona.
Jeden ogromny jak dla mnie minus- wielkie opóźnienia w wizytach. Po 2 h nawet. Zapisuje za dużo pacjentek na jeden dzień.Dżoni lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Dziewczyny, wiem że to topic dr Macieja, ale czy któraś z Was miała styczność z dr Rejewskim? Nie wiem czy pracuje na tym samym oddziale co dr, ale widzę że też na Polnej.
Mi osobiście nie przypadł do gustu, i tak u niego są mega opóźnienia bo zapisuję kilka pacjentek na tą samą godzinię, i jak dla mnie trochę czasami chaotyczny.Dżoni lubi tę wiadomość
-
Ogromne gratulacje ❤️❤️ -
Chodziłam przed dr Brazertem, prowadził mi początek pierwszej ciąży, do zwykłych kontroli ginekologicznych myślę, że jak najbardziej , ja natmiast nie czułam się do końca bezpiecznie, czasem wizyty były trochę w pośpiechu,ale ja też wolę lekarzy konkretnych z twardą ręką.Dżoni lubi tę wiadomość
-
Super dziewczyny, dziękuję bardzo za informacje, właśnie o to mi chodziło żeby zasięgnąć co nieco opinii, ostatnio jakiś szał na tego lekarza, ale rozwialyscie wątpliwości.
Dobrego dnia i weekendu 😍Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Super dziewczyny, dziękuję bardzo za informacje, właśnie o to mi chodziło żeby zasięgnąć co nieco opinii, ostatnio jakiś szał na tego lekarza, ale rozwialyscie wątpliwości.
Dobrego dnia i weekendu 😍
Tez zauważyłam szał na tego lekarza na grupach na fb.
Uważam, że są lepsi którzy nie lecą tak taśmowo.
Miłego również 😍Dżoni lubi tę wiadomość
-
Gratulacje ❤️
-
Gratulacje!! -
Mmk wrote:Dziewczyny, ale Wam zazdroszczę ja już byłam pod koniec stymulacji i zachorowałam na covid wiec wszystko poszło na marne muszę zaczekać i ponownie będziemy zaczynać od stymulacji… już bym miała właśnie punkcję 😓
Oby następnym razem obyło się bez przeszkód ✊ -
Krysia89 wrote:Głowa do góry! Zobaczysz uda się!!
Ja dzisiaj jestem strasznie zmęczona psychicznie, widzę ile mnie to kosztuje nerwów ...
Ale dzisiaj stwierdziłam,że stres nam szkodzi i źle wpływa na Nas ... na skórę .. no starzejemy się
A my przecież Piękne i młode wszystkie 😁
Uda się 😘
Trzymam kciuki ✊🏻🍀
Krysia 89 to czekamy do poniedziałku 🙂
Niestety najpierw starania stres, potem ciąża stres aby wszystko było dobrzeć, po porodzie jak już jest maluszek kolejne stresy 🙈 ja miałam taki czas, że w ciągu każdego dnia musiałam sobie znaleźć czas tylko dla siebie na odstresowanie, relaks, aby nie zwariować. -
nick nieaktualny