Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1706 wrote:Dziewczyny urodziłam wczoraj w nocy mała Basię.
Jest cała zdrowa i cudowna😍❤
Porod ciężki🙈 zakończył się vakum i operacyjnym usunięciem lozyska. Straciłam dużo krwi i mam przetaczana i jestem bardzo slaba, ale widok mojej malutkiej wszystko mi wynagradza🥰
Dziękuję wam za wszystkie trzymane kciuki😘😘
Pozdrawiam i życzę wszystkim staraczkom powodzenia i trzymam za was kciuki🙂✊✊
Paula1706 gratulacje i nabieraj sił!Paula1706 lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Co do doktora i pracy w szpitalu to na chwilę obecną nie pracuje na żadnym oddziale, większość lekarzy z oddziału odeszła, ale jak byłam na obserwacji w szpitalu i pisałam sms o rozmowę to był
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 11:57
***Sikorka*** lubi tę wiadomość
-
Nadzieja88 wrote:Co do doktora i pracy w szpitalu to na chwilę obecną nie pracuje na żadnym oddziale, większość lekarzy z oddziału odeszła, ale jak byłam na obserwacji w szpitalu i pisałam sms o rozmowę to był
Dokładnie tak. Tak jak pisałam, np. na onier został tylko ordynator. Jak potrzebowałam pilnie wieczornej konsultacji to ściągali kogoś z ginekologii28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Dokładnie tak. Tak jak pisałam, np. na onier został tylko ordynator. Jak potrzebowałam pilnie wieczornej konsultacji to ściągali kogoś z ginekologii
Ale tak akurat jest zawsze na oddziałach lekarze oddziałowi są tak max do 14 potem jak coś się dzieje to położne wołają lekarzy z porodówki najczęściej, Ci którzy mają dyżur, na Polnej ostatnio jakieś zmiany szerokie, jlchyba w tamtym roku Profesor Szymanowski zrezygnował z bycia ordynatorem porodówki***Sikorka*** lubi tę wiadomość
-
Karina89 wrote:Dziewczyny czy któraś z Was miała atosiban przed transferem? Dr kieruję na podanie na oddział czy robią w centrum niepłodności?
Tam gdzie całe ivf 🙂1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
Nadzieja88 wrote:Ale tak akurat jest zawsze na oddziałach lekarze oddziałowi są tak max do 14 potem jak coś się dzieje to położne wołają lekarzy z porodówki najczęściej, Ci którzy mają dyżur, na Polnej ostatnio jakieś zmiany szerokie, jlchyba w tamtym roku Profesor Szymanowski zrezygnował z bycia ordynatorem porodówki
Tak to prawda z reszta onier miał byc zamknięty lub przeniesiony z końcem grudnia a teraz z końcem lutego a w miejsce onier maja przenieść poradnie niepłodności i tam maja wykonywać in vitro. Ale wychodziłam w marcu ze szpitala to jeszcze normalnie był onier i nikt tam nic nie wie28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Tak to prawda z reszta onier miał byc zamknięty lub przeniesiony z końcem grudnia a teraz z końcem lutego a w miejsce onier maja przenieść poradnie niepłodności i tam maja wykonywać in vitro. Ale wychodziłam w marcu ze szpitala to jeszcze normalnie był onier i nikt tam nic nie wie
Z czasem się okaże co tam mają w planach. -
Nadzieja88 wrote:Co do doktora i pracy w szpitalu to na chwilę obecną nie pracuje na żadnym oddziale, większość lekarzy z oddziału odeszła, ale jak byłam na obserwacji w szpitalu i pisałam sms o rozmowę to był
Mam nadzieję, że to chwilowa sytuacja. Jednak zawsze lepiej mieć lekarza, który pracuje w szpitalu wg mnie 🙂.
Jak przychodził do Ciebie, a niby nie pracuje to gdzieś tam musiał być jednak w pobliżu 🙃. Może byl w klinice niepłodności, ale tam pracuje chyba tylko 1 tydzień w miesiącu. Wiem, że lekarze tam mają dyżury tygodniowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 15:44
-
PozytywnaAna wrote:Mam nadzieję, że to chwilowa sytuacja. Jednak zawsze lepiej mieć lekarza, który pracuje w szpitalu wg mnie 🙂.
Jak przychodził do Ciebie, a niby nie pracuje to gdzieś tam musiał być jednak w pobliżu 🙃. Może byl w klinice niepłodności, ale tam pracuje chyba tylko 1 tydzień w miesiącu. Wiem, że lekarze tam mają dyżury tygodniowe.
Szczegółów nie znam nie dopytywałam 🙂, ale myślę, że dr wróci do szpitala prędzej czy późniejPozytywnaAna lubi tę wiadomość
-
Widzę, że jest temat dr i szpitala, teraz znajoma miała planowe CC, była na oddziale u Prof B i robił jej jeden z lekarzy który pracuje na Ulańskiej, tam w sumie chyba każdy jest na Polnej i to głównie z oddziału Profesora.06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
P. M. wrote:A czy któraś z Was zaszła w ciążę podczas inseminacji u docenta B.? Ja jestem po pierwszej i chyba niestety się nie udało, dziś w 13 dniu po test negatywny .
Gratuluję wszystkim mamom
Hej, nam się udalo. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 07:37
-
PozytywnaAna wrote:Hej, nam się udalo, ale dopiero za trzecim razem. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊
Super gratulacje 🙂PozytywnaAna lubi tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
P. M. wrote:A czy któraś z Was zaszła w ciążę podczas inseminacji u docenta B.? Ja jestem po pierwszej i chyba niestety się nie udało, dziś w 13 dniu po test negatywny .
Gratuluję wszystkim mamom
Tak u nas druga udana, niestety poronienie, trzecia inseminacja też udana bliźniaki, prawdopodobnie synek i córeczka 😍
Trzymam kciuki 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 15:16
MuminkAa, PozytywnaAna, Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
MuminkAa wrote:Paula jesteście z Basia już w domku? Jak się czujesz?
Tak jesteśmy w domku😊, szybko mnie wypuścili, już w dzień kobiet. Sama byłam zdziwiona i nie przygotowana na to. Ale w domu to jednak w domu, po tych dwóch tygodniach już chcialam choć jeszcze tyle siły nie miałam. Pierwsze kilka dni było najgorszych, teraz już w miarę ok. Jakieś dolegliwości po ciazowe są i po porodowe wiadomo.
A przy małej w domu panuje istny armagedon chyba jak u każdego🤣 Jakoś się uczymy wspólnego funkcjonowania. Ale i tak jest cudownie😍
MuminkAa, Dżoni lubią tę wiadomość
06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:Tak jesteśmy w domku😊, szybko mnie wypuścili, już w dzień kobiet. Sama byłam zdziwiona i nie przygotowana na to. Ale w domu to jednak w domu, po tych dwóch tygodniach już chcialam choć jeszcze tyle siły nie miałam. Pierwsze kilka dni było najgorszych, teraz już w miarę ok. Jakieś dolegliwości po ciazowe są i po porodowe wiadomo.
A przy małej w domu panuje istny armagedon chyba jak u każdego🤣 Jakoś się uczymy wspólnego funkcjonowania. Ale i tak jest cudownie😍
Z jednej strony dobrze, nie ma to jak domek i swoje łóżeczko, ja dochodziłam do siebie z
dwa tygodnie też miałam przetaczana krew, ale był krwotok podczas CC przez to łożysko centralnie przodujące
Trzymajcie się w zdrowiu, uściski 🙂Paula1706 lubi tę wiadomość