X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2022, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    Dziewczyny urodziłam wczoraj w nocy mała Basię.
    Jest cała zdrowa i cudowna😍❤

Porod ciężki🙈 zakończył się vakum i operacyjnym usunięciem lozyska. Straciłam dużo krwi i mam przetaczana i jestem bardzo slaba, ale widok mojej malutkiej wszystko mi wynagradza🥰

Dziękuję wam za wszystkie trzymane kciuki😘😘

Pozdrawiam i życzę wszystkim staraczkom powodzenia i trzymam za was kciuki🙂✊✊

Paula1706 gratulacje i nabieraj sił!

Paula1706 lubi tę wiadomość

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do doktora i pracy w szpitalu to na chwilę obecną nie pracuje na żadnym oddziale, większość lekarzy z oddziału odeszła, ale jak byłam na obserwacji w szpitalu i pisałam sms o rozmowę to był

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 11:57

***Sikorka*** lubi tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Co do doktora i pracy w szpitalu to na chwilę obecną nie pracuje na żadnym oddziale, większość lekarzy z oddziału odeszła, ale jak byłam na obserwacji w szpitalu i pisałam sms o rozmowę to był

Dokładnie tak. Tak jak pisałam, np. na onier został tylko ordynator. Jak potrzebowałam pilnie wieczornej konsultacji to ściągali kogoś z ginekologii

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Dokładnie tak. Tak jak pisałam, np. na onier został tylko ordynator. Jak potrzebowałam pilnie wieczornej konsultacji to ściągali kogoś z ginekologii

Ale tak akurat jest zawsze na oddziałach lekarze oddziałowi są tak max do 14 potem jak coś się dzieje to położne wołają lekarzy z porodówki najczęściej, Ci którzy mają dyżur, na Polnej ostatnio jakieś zmiany szerokie, jlchyba w tamtym roku Profesor Szymanowski zrezygnował z bycia ordynatorem porodówki

***Sikorka*** lubi tę wiadomość

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    Dziewczyny czy któraś z Was miała atosiban przed transferem? Dr kieruję na podanie na oddział czy robią w centrum niepłodności?

Tam gdzie całe ivf 🙂

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Ale tak akurat jest zawsze na oddziałach lekarze oddziałowi są tak max do 14 potem jak coś się dzieje to położne wołają lekarzy z porodówki najczęściej, Ci którzy mają dyżur, na Polnej ostatnio jakieś zmiany szerokie, jlchyba w tamtym roku Profesor Szymanowski zrezygnował z bycia ordynatorem porodówki

Tak to prawda :) z reszta onier miał byc zamknięty lub przeniesiony z końcem grudnia a teraz z końcem lutego a w miejsce onier maja przenieść poradnie niepłodności i tam maja wykonywać in vitro. Ale wychodziłam w marcu ze szpitala to jeszcze normalnie był onier i nikt tam nic nie wie :)

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Tak to prawda :) z reszta onier miał byc zamknięty lub przeniesiony z końcem grudnia a teraz z końcem lutego a w miejsce onier maja przenieść poradnie niepłodności i tam maja wykonywać in vitro. Ale wychodziłam w marcu ze szpitala to jeszcze normalnie był onier i nikt tam nic nie wie :)

Z czasem się okaże co tam mają w planach.

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczolaaa wrote:
    Po wizycie wszystko dobrze jak na ten moment 🤗

missi-m mocne kciukasy za Ciebie 🙂🙂

Oby było tak dalej, kciuki ✊

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 11 marca 2022, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:

Mam nadzieję, że to chwilowa sytuacja. Jednak zawsze lepiej mieć lekarza, który pracuje w szpitalu wg mnie 🙂.

Jak przychodził do Ciebie, a niby nie pracuje to gdzieś tam musiał być jednak w pobliżu 🙃. Może byl w klinice niepłodności, ale tam pracuje chyba tylko 1 tydzień w miesiącu. Wiem, że lekarze tam mają dyżury tygodniowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2022, 15:44

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Mam nadzieję, że to chwilowa sytuacja. Jednak zawsze lepiej mieć lekarza, który pracuje w szpitalu wg mnie 🙂.

Jak przychodził do Ciebie, a niby nie pracuje to gdzieś tam musiał być jednak w pobliżu 🙃. Może byl w klinice niepłodności, ale tam pracuje chyba tylko 1 tydzień w miesiącu. Wiem, że lekarze tam mają dyżury tygodniowe.

Szczegółów nie znam nie dopytywałam 🙂, ale myślę, że dr wróci do szpitala prędzej czy później

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

• Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 11 marca 2022, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek12 zaglądasz na forum?

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni widzę, że zaglądasz🙂, odezwę się w wiadomości prywatnej 🤗

Dżoni lubi tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • PaulinaP Autorytet

Wysłany: 11 marca 2022, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę, że jest temat dr i szpitala, teraz znajoma miała planowe CC, była na oddziale u Prof B i robił jej jeden z lekarzy który pracuje na Ulańskiej, tam w sumie chyba każdy jest na Polnej i to głównie z oddziału Profesora.

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 15 marca 2022, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jesteście z Basia już w domku? Jak się czujesz?

• P. M. Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2022, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z Was zaszła w ciążę podczas inseminacji u docenta B.? Ja jestem po pierwszej i chyba niestety się nie udało, dziś w 13 dniu po test negatywny :(.
    Gratuluję wszystkim mamom :)

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2022, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P. M. wrote:
    A czy któraś z Was zaszła w ciążę podczas inseminacji u docenta B.? Ja jestem po pierwszej i chyba niestety się nie udało, dziś w 13 dniu po test negatywny :(.

Hej, nam się udalo. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
    Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2022, 07:37

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, nam się udalo, ale dopiero za trzecim razem. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
    Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊

Super gratulacje 🙂

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P. M. wrote:

Tak u nas druga udana, niestety poronienie, trzecia inseminacja też udana bliźniaki, prawdopodobnie synek i córeczka 😍

Trzymam kciuki 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 15:16

MuminkAa, PozytywnaAna, Dżoni, Paula1706 lubią tę wiadomość

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Paula jesteście z Basia już w domku? Jak się czujesz?

Tak jesteśmy w domku😊, szybko mnie wypuścili, już w dzień kobiet. Sama byłam zdziwiona i nie przygotowana na to. Ale w domu to jednak w domu, po tych dwóch tygodniach już chcialam choć jeszcze tyle siły nie miałam. Pierwsze kilka dni było najgorszych, teraz już w miarę ok. Jakieś dolegliwości po ciazowe są i po porodowe wiadomo.

A przy małej w domu panuje istny armagedon chyba jak u każdego🤣 Jakoś się uczymy wspólnego funkcjonowania. Ale i tak jest cudownie😍

MuminkAa, Dżoni lubią tę wiadomość

06.03.2022 Basia❤
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    Tak jesteśmy w domku😊, szybko mnie wypuścili, już w dzień kobiet. Sama byłam zdziwiona i nie przygotowana na to. Ale w domu to jednak w domu, po tych dwóch tygodniach już chcialam choć jeszcze tyle siły nie miałam. Pierwsze kilka dni było najgorszych, teraz już w miarę ok. Jakieś dolegliwości po ciazowe są i po porodowe wiadomo.

A przy małej w domu panuje istny armagedon chyba jak u każdego🤣 Jakoś się uczymy wspólnego funkcjonowania. Ale i tak jest cudownie😍

Z jednej strony dobrze, nie ma to jak domek i swoje łóżeczko, ja dochodziłam do siebie z
    dwa tygodnie też miałam przetaczana krew, ale był krwotok podczas CC przez to łożysko centralnie przodujące

Trzymajcie się w zdrowiu, uściski 🙂

Paula1706 lubi tę wiadomość

‹‹ 374 375 376 377 378 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ