X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, nam się udalo, ale dopiero za trzecim razem. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
    Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊

Gratulacje ✊

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Tak u nas druga udana, niestety poronienie, trzecia inseminacja też udana bliźniaki, prawdopodobnie synek i córeczka 😍

Trzymam kciuki 🙂

❤️

• P. M. Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2022, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, nam się udalo, ale dopiero za trzecim razem. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
    Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊

❤️

• P. M. Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2022, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Tak u nas druga udana, niestety poronienie, trzecia inseminacja też udana bliźniaki, prawdopodobnie synek i córeczka 😍

Trzymam kciuki 🙂

❤️

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Dokładnie tak. Tak jak pisałam, np. na onier został tylko ordynator. Jak potrzebowałam pilnie wieczornej konsultacji to ściągali kogoś z ginekologii

Nie wierzę, co tam się dzieje w tym szpitalu. Jestem pewna obaw o istnienie onieru i trochę nie wyobrażam sobie jak to jest bez dr I innych lekarzy w szpitalu. Musiało być grubo że takie czystki. Ale powiedzcie w budynku D gdzie ivf dr działa czy jak? I jeszcze mam pytanie, ile teraz kosztuje wizyta u dr B, bo moja mama właśnie wróciła ze szpitala na Polnej po zabiegu i mówiła mi że krążą plotki o dramatycznej kwocie za wizytę 🙄

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    Tak jesteśmy w domku😊, szybko mnie wypuścili, już w dzień kobiet. Sama byłam zdziwiona i nie przygotowana na to. Ale w domu to jednak w domu, po tych dwóch tygodniach już chcialam choć jeszcze tyle siły nie miałam. Pierwsze kilka dni było najgorszych, teraz już w miarę ok. Jakieś dolegliwości po ciazowe są i po porodowe wiadomo.

A przy małej w domu panuje istny armagedon chyba jak u każdego🤣 Jakoś się uczymy wspólnego funkcjonowania. Ale i tak jest cudownie😍

Duuzo zdrówka, wytrwałości i cierpliwości. Wszystko będzie dobrze ❤️

Paula1706 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Nie wierzę, co tam się dzieje w tym szpitalu. Jestem pewna obaw o istnienie onieru i trochę nie wyobrażam sobie jak to jest bez dr I innych lekarzy w szpitalu. Musiało być grubo że takie czystki. Ale powiedzcie w budynku D gdzie ivf dr działa czy jak? I jeszcze mam pytanie, ile teraz kosztuje wizyta u dr B, bo moja mama właśnie wróciła ze szpitala na Polnej po zabiegu i mówiła mi że krążą plotki o dramatycznej kwocie za wizytę 🙄

Też się zastanawiam co ta się podziało jak prawie wszyscy odeszli,dziś dzwonię aby się wbić na wizytę do doktora o jednak tego profesjonalizmu i spokoju nie ma żaden inny lekarz jak dla mnie, a myślałam o rezydencie co Ci pisałam, ale u nas po wizycie wszystko ok umawiam prenatalne 🙂

I tak u mnie cud naturalna ciąża, wpadka 🙈 wierzcie dziewczyny do samego końca i trzymam kciuki ✊

Kolorowanki, PozytywnaAna, Dżoni, Karina89, Starajaca28, Paula1706 lubią tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • ZuzaMaruda Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2022, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Ja miesiąc temu płaciłam 300 zł.

Dżoni lubi tę wiadomość

• Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2022, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Wizyta 300, chyba pierwsza wizyta teraz 400 ale to mogę się mylić, dokładnie nie wiem.

Dżoni lubi tę wiadomość

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2022, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Przynajmniej od września wizyta kosztuje 300 zł. Byłam w tym tygodniu i cena była taka sama.

Dżoni lubi tę wiadomość

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa czyli to plotki. Pytanie kto i po co je rozsiewa. Za moich czasów ciążowych też było 300zl I widzę że nic się nie zmieniło. Moja mama usłyszała w szpitalu wersje że 550zl, więc lekko mnie zamurowało.

@ANIA0692 nie wiem co napisać, tak bardzo się cieszę ze wszystko ok, ogrimne gratulacje I oby bezproblemowo do końca ❤️ ta wpadka to na Cerazette czy odstawiłaś anty? 😎

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta 300 zł.

Właśnie bardzo przykre, onier miał świetną ekipę, Profesor Pawelczyk, Prof. Jędrzejczak, Prof. Spaczyński, docent Brazert i inni, ile oni ciąż uratowali, ciężkich przypadków doprowadzili do szczęśliwego rozwiązania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 19:03

Dżoni lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Dr Brazert jest w centrum ivf

Dżoni lubi tę wiadomość

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie byłam na oddziale onier, ale słyszałam o nim same pozytywne opinie. Z ciekawości przeszukałam 'internety' i rzeczywiście nie ma doktora B. na oddziale Onier, ale jest wpisany na oddziale Położniczo-Ginekologicznym I. Są więc szanse, że jest dalej na miejscu, w szpitalu 🙃.

Nie wiem na ile jest to aktualna lista ( https://placowki.mp.pl/unit/index.html?id=501615 )

Dżoni lubi tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Aaa czyli to plotki. Pytanie kto i po co je rozsiewa. Za moich czasów ciążowych też było 300zl I widzę że nic się nie zmieniło. Moja mama usłyszała w szpitalu wersje że 550zl, więc lekko mnie zamurowało.

@ANIA0692 nie wiem co napisać, tak bardzo się cieszę ze wszystko ok, ogrimne gratulacje I oby bezproblemowo do końca ❤️ ta wpadka to na Cerazette czy odstawiłaś anty? 😎

Moze chodziło o profesora Pawelczyka a ktoś przekręcił 🤷🏻‍♀️bo u niego od stycznia wizyta 450 zł. Lub u dr Macieja ale np z ktg? Ogólnie wszystko idzie w gore 😞 nas wizyta z ktg plus benzyna na dojazd do Poznania kosztuje 550 zł co 2 tygodnie. Teraz jeszcze muszę robić ktg 2 razy w tygodniu, na szczęście w moim mieście kosztuje to 50 zł. No ale nikt nie mówił, ze finansowo będzie lekko 😁 nie liczę leków i prywatnych badań krwi 😆

Dżoni lubi tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Nigdy nie byłam na oddziale onier, ale słyszałam o nim same pozytywne opinie. Z ciekawości przeszukałam 'internety' i rzeczywiście nie ma doktora B. na oddziale Onier, ale jest wpisany na oddziale Położniczo-Ginekologicznym I. Są więc szanse, że jest dalej na miejscu, w szpitalu 🙃.

Nie wiem na ile jest to aktualna lista ( https://placowki.mp.pl/unit/index.html?id=501615 )

Jak leżałam 2 tygodnie temu na onier i Wam tu napisałam, ze dr już nie pracuje to informacja od poloznej była taka, ze w ogóle w tym szpitalu na żadnym oddziale nie pracuje. Ale nie pytałam o to doktora czy na PG1 pracuje czy nie.

Dżoni, PozytywnaAna lubią tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:

A nie, ja nie wiem kto to pisał 🙈, ale dużo się nie zgadza i nie aktualne

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

• aśka Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja rodziłam na Polnej w zeszłym tygodniu i powiem wam że drugi raz bym się nie zdecydowała. Byłam na oddziale prof. B. i rzeczywiście są lekarze z ulanskiej ale opieka nie jest ta, po porodzie nikt nas nie badał, ani po ceserkach ani po porodach zabiegowych. Cały obchód to pytanie: wszystko ok?
    Położna była zszokowana ze nikt nie sprawdzał jak obkurcza się macica, jak się goją szwy itp.
    Ja rodziłam z p. Blanką i ona była rewelacyjna, uratowała sytuację bo chcieli zrobić mi vacum. Ale poza tym to opieki na oddziale praktycznie nie ma, problem jak brać leki po porodzie- nikt nic nie wie, w końcu powiedzieli mi dawkowanie dokładnie odwrotne niż mówił dr B. na wizycie...

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aśka wrote:
    Hej dziewczyny, ja rodziłam na Polnej w zeszłym tygodniu i powiem wam że drugi raz bym się nie zdecydowała. Byłam na oddziale prof. B. i rzeczywiście są lekarze z ulanskiej ale opieka nie jest ta, po porodzie nikt nas nie badał, ani po ceserkach ani po porodach zabiegowych. Cały obchód to pytanie: wszystko ok?
    Położna była zszokowana ze nikt nie sprawdzał jak obkurcza się macica, jak się goją szwy itp.
    Ja rodziłam z p. Blanką i ona była rewelacyjna, uratowała sytuację bo chcieli zrobić mi vacum. Ale poza tym to opieki na oddziale praktycznie nie ma, problem jak brać leki po porodzie- nikt nic nie wie, w końcu powiedzieli mi dawkowanie dokładnie odwrotne niż mówił dr B. na wizycie...

To niestety jest przykre😔, mi dziewczyny mówiły jak leżałam jeszcze za czasów dr Brazerta jak pracował, że zostawał po godzinach i ratował poród bo jednej rezydenci zepsuli akcje innej też coś nie tak i pisały do doktora.

I gratulacje 🙂

aśka lubi tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:

Kiedyś słyszałam opinię, że onier to takie ukochane dziecko profesora Pawelczyka.... A co do tej listy to również potwierdzam.... baaardzo nieaktualne informacj, chyba sprzed 10 czy może i więcej lat temu 🙈

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ