X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, nam się udalo, ale dopiero za trzecim razem. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
    Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊

Gratulacje ✊

• MuminkAa Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Tak u nas druga udana, niestety poronienie, trzecia inseminacja też udana bliźniaki, prawdopodobnie synek i córeczka 😍

Trzymam kciuki 🙂

❤️

• P. M. Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2022, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, nam się udalo, ale dopiero za trzecim razem. Ja przestałam wierzyć w sikance. Mi nawet przy wysokiej becie wychodziła mega blada druga kreska. Lepiej poczekac, albo zbadać betę z krwi.
    Trzymam mocno kciuki za Was !!✊✊

❤️

• P. M. Debiutantka

Wysłany: 16 marca 2022, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Tak u nas druga udana, niestety poronienie, trzecia inseminacja też udana bliźniaki, prawdopodobnie synek i córeczka 😍

Trzymam kciuki 🙂

❤️

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Dokładnie tak. Tak jak pisałam, np. na onier został tylko ordynator. Jak potrzebowałam pilnie wieczornej konsultacji to ściągali kogoś z ginekologii

Nie wierzę, co tam się dzieje w tym szpitalu. Jestem pewna obaw o istnienie onieru i trochę nie wyobrażam sobie jak to jest bez dr I innych lekarzy w szpitalu. Musiało być grubo że takie czystki. Ale powiedzcie w budynku D gdzie ivf dr działa czy jak? I jeszcze mam pytanie, ile teraz kosztuje wizyta u dr B, bo moja mama właśnie wróciła ze szpitala na Polnej po zabiegu i mówiła mi że krążą plotki o dramatycznej kwocie za wizytę 🙄

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    Tak jesteśmy w domku😊, szybko mnie wypuścili, już w dzień kobiet. Sama byłam zdziwiona i nie przygotowana na to. Ale w domu to jednak w domu, po tych dwóch tygodniach już chcialam choć jeszcze tyle siły nie miałam. Pierwsze kilka dni było najgorszych, teraz już w miarę ok. Jakieś dolegliwości po ciazowe są i po porodowe wiadomo.

A przy małej w domu panuje istny armagedon chyba jak u każdego🤣 Jakoś się uczymy wspólnego funkcjonowania. Ale i tak jest cudownie😍

Duuzo zdrówka, wytrwałości i cierpliwości. Wszystko będzie dobrze ❤️

Paula1706 lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Ania0692 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Nie wierzę, co tam się dzieje w tym szpitalu. Jestem pewna obaw o istnienie onieru i trochę nie wyobrażam sobie jak to jest bez dr I innych lekarzy w szpitalu. Musiało być grubo że takie czystki. Ale powiedzcie w budynku D gdzie ivf dr działa czy jak? I jeszcze mam pytanie, ile teraz kosztuje wizyta u dr B, bo moja mama właśnie wróciła ze szpitala na Polnej po zabiegu i mówiła mi że krążą plotki o dramatycznej kwocie za wizytę 🙄

Też się zastanawiam co ta się podziało jak prawie wszyscy odeszli,dziś dzwonię aby się wbić na wizytę do doktora o jednak tego profesjonalizmu i spokoju nie ma żaden inny lekarz jak dla mnie, a myślałam o rezydencie co Ci pisałam, ale u nas po wizycie wszystko ok umawiam prenatalne 🙂

I tak u mnie cud naturalna ciąża, wpadka 🙈 wierzcie dziewczyny do samego końca i trzymam kciuki ✊

Kolorowanki, PozytywnaAna, Dżoni, Karina89, Starajaca28, Paula1706 lubią tę wiadomość

oar89jcgjrl99ac5.png
  • ZuzaMaruda Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Ja miesiąc temu płaciłam 300 zł.

Dżoni lubi tę wiadomość

• Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2022, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Wizyta 300, chyba pierwsza wizyta teraz 400 ale to mogę się mylić, dokładnie nie wiem.

Dżoni lubi tę wiadomość

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2022, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Przynajmniej od września wizyta kosztuje 300 zł. Byłam w tym tygodniu i cena była taka sama.

Dżoni lubi tę wiadomość

• Dżoni Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa czyli to plotki. Pytanie kto i po co je rozsiewa. Za moich czasów ciążowych też było 300zl I widzę że nic się nie zmieniło. Moja mama usłyszała w szpitalu wersje że 550zl, więc lekko mnie zamurowało.

@ANIA0692 nie wiem co napisać, tak bardzo się cieszę ze wszystko ok, ogrimne gratulacje I oby bezproblemowo do końca ❤️ ta wpadka to na Cerazette czy odstawiłaś anty? 😎

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wizyta 300 zł.

Właśnie bardzo przykre, onier miał świetną ekipę, Profesor Pawelczyk, Prof. Jędrzejczak, Prof. Spaczyński, docent Brazert i inni, ile oni ciąż uratowali, ciężkich przypadków doprowadzili do szczęśliwego rozwiązania.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2022, 19:03

Dżoni lubi tę wiadomość

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:

Dr Brazert jest w centrum ivf

Dżoni lubi tę wiadomość

• PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 16 marca 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigdy nie byłam na oddziale onier, ale słyszałam o nim same pozytywne opinie. Z ciekawości przeszukałam 'internety' i rzeczywiście nie ma doktora B. na oddziale Onier, ale jest wpisany na oddziale Położniczo-Ginekologicznym I. Są więc szanse, że jest dalej na miejscu, w szpitalu 🙃.

Nie wiem na ile jest to aktualna lista ( https://placowki.mp.pl/unit/index.html?id=501615 )

Dżoni lubi tę wiadomość

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Aaa czyli to plotki. Pytanie kto i po co je rozsiewa. Za moich czasów ciążowych też było 300zl I widzę że nic się nie zmieniło. Moja mama usłyszała w szpitalu wersje że 550zl, więc lekko mnie zamurowało.

@ANIA0692 nie wiem co napisać, tak bardzo się cieszę ze wszystko ok, ogrimne gratulacje I oby bezproblemowo do końca ❤️ ta wpadka to na Cerazette czy odstawiłaś anty? 😎

Moze chodziło o profesora Pawelczyka a ktoś przekręcił 🤷🏻‍♀️bo u niego od stycznia wizyta 450 zł. Lub u dr Macieja ale np z ktg? Ogólnie wszystko idzie w gore 😞 nas wizyta z ktg plus benzyna na dojazd do Poznania kosztuje 550 zł co 2 tygodnie. Teraz jeszcze muszę robić ktg 2 razy w tygodniu, na szczęście w moim mieście kosztuje to 50 zł. No ale nikt nie mówił, ze finansowo będzie lekko 😁 nie liczę leków i prywatnych badań krwi 😆

Dżoni lubi tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Nigdy nie byłam na oddziale onier, ale słyszałam o nim same pozytywne opinie. Z ciekawości przeszukałam 'internety' i rzeczywiście nie ma doktora B. na oddziale Onier, ale jest wpisany na oddziale Położniczo-Ginekologicznym I. Są więc szanse, że jest dalej na miejscu, w szpitalu 🙃.

Nie wiem na ile jest to aktualna lista ( https://placowki.mp.pl/unit/index.html?id=501615 )

Jak leżałam 2 tygodnie temu na onier i Wam tu napisałam, ze dr już nie pracuje to informacja od poloznej była taka, ze w ogóle w tym szpitalu na żadnym oddziale nie pracuje. Ale nie pytałam o to doktora czy na PG1 pracuje czy nie.

Dżoni, PozytywnaAna lubią tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:

A nie, ja nie wiem kto to pisał 🙈, ale dużo się nie zgadza i nie aktualne

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

• aśka Koleżanka

Wysłany: 16 marca 2022, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja rodziłam na Polnej w zeszłym tygodniu i powiem wam że drugi raz bym się nie zdecydowała. Byłam na oddziale prof. B. i rzeczywiście są lekarze z ulanskiej ale opieka nie jest ta, po porodzie nikt nas nie badał, ani po ceserkach ani po porodach zabiegowych. Cały obchód to pytanie: wszystko ok?
    Położna była zszokowana ze nikt nie sprawdzał jak obkurcza się macica, jak się goją szwy itp.
    Ja rodziłam z p. Blanką i ona była rewelacyjna, uratowała sytuację bo chcieli zrobić mi vacum. Ale poza tym to opieki na oddziale praktycznie nie ma, problem jak brać leki po porodzie- nikt nic nie wie, w końcu powiedzieli mi dawkowanie dokładnie odwrotne niż mówił dr B. na wizycie...

• Karina89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aśka wrote:
    Hej dziewczyny, ja rodziłam na Polnej w zeszłym tygodniu i powiem wam że drugi raz bym się nie zdecydowała. Byłam na oddziale prof. B. i rzeczywiście są lekarze z ulanskiej ale opieka nie jest ta, po porodzie nikt nas nie badał, ani po ceserkach ani po porodach zabiegowych. Cały obchód to pytanie: wszystko ok?
    Położna była zszokowana ze nikt nie sprawdzał jak obkurcza się macica, jak się goją szwy itp.
    Ja rodziłam z p. Blanką i ona była rewelacyjna, uratowała sytuację bo chcieli zrobić mi vacum. Ale poza tym to opieki na oddziale praktycznie nie ma, problem jak brać leki po porodzie- nikt nic nie wie, w końcu powiedzieli mi dawkowanie dokładnie odwrotne niż mówił dr B. na wizycie...

To niestety jest przykre😔, mi dziewczyny mówiły jak leżałam jeszcze za czasów dr Brazerta jak pracował, że zostawał po godzinach i ratował poród bo jednej rezydenci zepsuli akcje innej też coś nie tak i pisały do doktora.

I gratulacje 🙂

aśka lubi tę wiadomość

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2022, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:

Kiedyś słyszałam opinię, że onier to takie ukochane dziecko profesora Pawelczyka.... A co do tej listy to również potwierdzam.... baaardzo nieaktualne informacj, chyba sprzed 10 czy może i więcej lat temu 🙈

‹‹ 375 376 377 378 379 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ