Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nana84 wrote:Dziękuję, jakoś tak podchodzę do tego spokojnie. Stymulacja była bardziej stresująca, teraz zdaje się już tylko na szczęście i sprawne ręce doktora 😊
Powodzenia i ✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo -
nick nieaktualny
-
Karina89 wrote:To "przyjemnego" pobytu 🙂, zostajesz do końca?
Dzięki 😏, jest miło, prawie cały czas pod ktg, jeszcze nie wiem, doktor mówił, że jak będzie to porozmawiamy co i jak, Dam znać.
NADZIEJA super 😁, też czekam na wieści od Miedziany .Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 21:20
kinga25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCarolajn wrote:Czyli kupić bym mogła bez konsultacji puki co z lekarzem i zażywać zgodnie z instrukcja na opakowaniu ?
Tak 🙂, przy PCOS często jest mowa o Inofemie albo Ovarin - w składzie też mają inozytol, takie dwa popularne suplementu, ale zbiorowe maja gorsza wchlanialnosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 21:40
-
kinga25 wrote:Tak 🙂, przy PCOS często jest mowa o Inofemie albo Ovarin - w składzie też mają inozytol, takie dwa popularne suplementu, ale zbiorowe maja gorsza wchlanialnosc.
Dziękuje za radę 👍🏻 Na dniach zamówię 🙂 nie zaszkodzi a pomoc może 🙂
Trzymam kciuki dziewczyny ! 👍🏻 -
Dziewczyny kochane,
wczoraj byłam w gabinecie, jest pęcherzyk ciążowy w macicy!!!!
Mój pierwszy w życiu!!Nigdy nigdy nie byłam w ciąży...
Ucieszyłam się bardzo,że nie gdzieś poza macicą, u mnie naprawdę były oba niedrożne jajowody! więc wyzyko spore.
Jest pęcherzyk również żółtkowy ale na razie się nie cieszę za bardzo bo zarodka nie jeszcze widać. Betę z wczoraj mam 23383,33. Doktor powiedział,że może być tak,że gdzieś tam drugi jest poza macicą, generalnie jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe.Że nie można ani panikować ani jeszcze się specjalnie cieszyć.
Teraz czekam na tel od doktora.
Następna wizyta w środę.
Nadzieja!! Wspaniały wynik!!niech rośnie wysoko!
Mówię Wam nie chce już mi się chodzić do pracy, jestem zmęczona, rano mam mdłości straszne. Dr pytał wczoraj czy chcę jakieś zwolnienie ale powiedziałąm,że jeszcze nie.
Ale dosłownie marzę o tym,żeby móc spokojnie się wyspać bez budzika i zjeść na spokojnie a nie w pośpiechu,wiecie jak to w pracy.
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, nie wiem jeszcze jak będzie z moją ciążą, czy się rozwinie czy nie. Ale jak widać cuda się zdarzają... sama nie mogę w to uwierzyć,siła modlitwy robi swoje wierzę w to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 09:11
JustynaFrog, Starajaca28, AgnieszkaB lubią tę wiadomość
IVF #1 10/19 Kriobank
12 pęcherzyków, zapłodniony 1
brak mrozaków.
06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ -
Miedzianna to dobre info, beta faktycznie bardzo wysoka - może bliźniaki będą? Bądź dobrej myśli, wspieramy i trzymamy kciuki za Was!
Nadzieja - ✊ kiedy usg?miedzianna lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnymiedzianna wrote:Dziewczyny kochane,
Ucieszyłam się bardzo,że nie gdzieś poza macicą, u mnie naprawdę były oba niedrożne jajowody! więc wyzyko spore.
Jest pęcherzyk również żółtkowy ale na razie się nie cieszę za bardzo bo zarodka nie jeszcze widać. Betę z wczoraj mam 23383,33. Doktor powiedział,że może być tak,że gdzieś tam drugi jest poza macicą, generalnie jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe.Że nie można ani panikować ani jeszcze się specjalnie cieszyć.
Następna wizyta w środę.
Mówię Wam nie chce już mi się chodzić do pracy, jestem zmęczona, rano mam mdłości straszne. Dr pytał wczoraj czy chcę jakieś zwolnienie ale powiedziałąm,że jeszcze nie.
Ale dosłownie marzę o tym,żeby móc spokojnie się wyspać bez budzika i zjeść na spokojnie a nie w pośpiechu,wiecie jak to w pracy.
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, nie wiem jeszcze jak będzie z moją ciążą, czy się rozwinie czy nie. Ale jak widać cuda się zdarzają... sama nie mogę w to uwierzyć,siła modlitwy robi swoje wierzę w to...miedzianna lubi tę wiadomość
-
Dżoni wrote:Miedzianna to dobre info, beta faktycznie bardzo wysoka - może bliźniaki będą? Bądź dobrej myśli, wspieramy i trzymamy kciuki za Was!
Nadzieja - ✊ kiedy usg?
W poniedziałek 🙄, doktor wie, że będę panikowac na początku, więc powiedział, że mogę przyjść🙂 -
miedzianna wrote:Dziewczyny kochane,
Następna wizyta w środę.
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, nie wiem jeszcze jak będzie z moją ciążą, czy się rozwinie czy nie. Ale jak widać cuda się zdarzają... sama nie mogę w to uwierzyć,siła modlitwy robi swoje wierzę w to...
Az nie wiem co napisać, ✊🙂miedzianna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny