X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Karina89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2020, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    A ja po dzisiejszym ktg, prosto do szpitala, Małemu spadalo dość często tętno i zapisały się skurcze.

Nana84-powodzenia 🙂

To "przyjemnego" pobytu 🙂, zostajesz do końca?

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2020, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeny dziewczyny moja beta z dziś 648!!!,dokyor napisał, że się bardzo cieszy i teraz dopiero za 5 dni zbadać 🙂

Miedzianna jak u Ciebie????

Dżoni, Niebieska gwiazdka, kinga25, Starajaca28 lubią tę wiadomość

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2020, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja po dzisiejszym ktg, prosto do szpitala, Małemu spadalo dość często tętno i zapisały się skurcze.

Nana84-powodzenia 🙂

Trzymaj się tam i czekamy na relacje 🙂

• Zaba90 Autorytet

Wysłany: 8 lipca 2020, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Dziękuję, jakoś tak podchodzę do tego spokojnie. Stymulacja była bardziej stresująca, teraz zdaje się już tylko na szczęście i sprawne ręce doktora 😊

Powodzenia i ✊

1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
    transfer - 07.2020
    9 dpt bhcg-93🍀

31.03.2021 - Antoni 💙
    2023 powrót po rodzeństwo
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2020, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:
    Jeny dziewczyny moja beta z dziś 648!!!,dokyor napisał, że się bardzo cieszy i teraz dopiero za 5 dni zbadać 🙂

super! niech rośnie!

• Nana84 Ekspertka

Wysłany: 8 lipca 2020, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 wrote:

Gratuluję! Takie dobre wiadomości naprawdę podbudowują i dają nadzieję

• Agata93 Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2020, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nana84-powodzenia 🙂

Kciuki ✊, pozdrowionka dla mojego ulubione ONIER 🙂

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2020, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karina89 wrote:
    To "przyjemnego" pobytu 🙂, zostajesz do końca?

Dzięki 😏, jest miło, prawie cały czas pod ktg, jeszcze nie wiem, doktor mówił, że jak będzie to porozmawiamy co i jak, Dam znać.

NADZIEJA super 😁, też czekam na wieści od Miedziany .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 21:20

kinga25 lubi tę wiadomość

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lipca 2020, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carolajn wrote:
    Czyli kupić bym mogła bez konsultacji puki co z lekarzem i zażywać zgodnie z instrukcja na opakowaniu ?

Tak 🙂, przy PCOS często jest mowa o Inofemie albo Ovarin - w składzie też mają inozytol, takie dwa popularne suplementu, ale zbiorowe maja gorsza wchlanialnosc.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2020, 21:40

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 8 lipca 2020, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga25 wrote:
    Tak 🙂, przy PCOS często jest mowa o Inofemie albo Ovarin - w składzie też mają inozytol, takie dwa popularne suplementu, ale zbiorowe maja gorsza wchlanialnosc.

Dziękuje za radę 👍🏻 Na dniach zamówię 🙂 nie zaszkodzi a pomoc może 🙂

Trzymam kciuki dziewczyny ! 👍🏻

• miedzianna Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kochane,
    wczoraj byłam w gabinecie, jest pęcherzyk ciążowy w macicy!!!!
    Mój pierwszy w życiu!!Nigdy nigdy nie byłam w ciąży...
    Ucieszyłam się bardzo,że nie gdzieś poza macicą, u mnie naprawdę były oba niedrożne jajowody! więc wyzyko spore.
    Jest pęcherzyk również żółtkowy ale na razie się nie cieszę za bardzo bo zarodka nie jeszcze widać. Betę z wczoraj mam 23383,33. Doktor powiedział,że może być tak,że gdzieś tam drugi jest poza macicą, generalnie jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe.Że nie można ani panikować ani jeszcze się specjalnie cieszyć.
    Teraz czekam na tel od doktora.
    Następna wizyta w środę.

Nadzieja!! Wspaniały wynik!!niech rośnie wysoko!

Mówię Wam nie chce już mi się chodzić do pracy, jestem zmęczona, rano mam mdłości straszne. Dr pytał wczoraj czy chcę jakieś zwolnienie ale powiedziałąm,że jeszcze nie.
    Ale dosłownie marzę o tym,żeby móc spokojnie się wyspać bez budzika i zjeść na spokojnie a nie w pośpiechu,wiecie jak to w pracy.

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, nie wiem jeszcze jak będzie z moją ciążą, czy się rozwinie czy nie. Ale jak widać cuda się zdarzają... sama nie mogę w to uwierzyć,siła modlitwy robi swoje wierzę w to...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 09:11

JustynaFrog, Starajaca28, AgnieszkaB lubią tę wiadomość

IVF #1 10/19 Kriobank
    12 pęcherzyków, zapłodniony 1 :(
    brak mrozaków.
    06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ p19udqk34m90fk7z.png
  • Dżoni Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2020, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzianna to dobre info, beta faktycznie bardzo wysoka - może bliźniaki będą? Bądź dobrej myśli, wspieramy i trzymamy kciuki za Was!

Nadzieja - ✊ kiedy usg?

miedzianna lubi tę wiadomość

Starania od 2015
    3 nieudane IUI
    Amh:0,77 09.2019
    Ivf: zostały 2❄️
    I transfer 12.2019❌
    II transfer 06.2020 ❌
    III transfer 09.2020 ❌
    MTHFR hetero
    PAI hetero
    Nadczynność tarczycy
    14.01 bhcg 348
    5.02 mamy ❤️
    27.09 Jagódka 🐻
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miedzianna wrote:
    Dziewczyny kochane,
    Ucieszyłam się bardzo,że nie gdzieś poza macicą, u mnie naprawdę były oba niedrożne jajowody! więc wyzyko spore.
    Jest pęcherzyk również żółtkowy ale na razie się nie cieszę za bardzo bo zarodka nie jeszcze widać. Betę z wczoraj mam 23383,33. Doktor powiedział,że może być tak,że gdzieś tam drugi jest poza macicą, generalnie jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe.Że nie można ani panikować ani jeszcze się specjalnie cieszyć.
    Następna wizyta w środę.

Mówię Wam nie chce już mi się chodzić do pracy, jestem zmęczona, rano mam mdłości straszne. Dr pytał wczoraj czy chcę jakieś zwolnienie ale powiedziałąm,że jeszcze nie.
    Ale dosłownie marzę o tym,żeby móc spokojnie się wyspać bez budzika i zjeść na spokojnie a nie w pośpiechu,wiecie jak to w pracy.

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, nie wiem jeszcze jak będzie z moją ciążą, czy się rozwinie czy nie. Ale jak widać cuda się zdarzają... sama nie mogę w to uwierzyć,siła modlitwy robi swoje wierzę w to...
    Cudownie! Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze 🥰

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2020, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżoni wrote:
    Miedzianna to dobre info, beta faktycznie bardzo wysoka - może bliźniaki będą? Bądź dobrej myśli, wspieramy i trzymamy kciuki za Was!

Nadzieja - ✊ kiedy usg?

W poniedziałek 🙄, doktor wie, że będę panikowac na początku, więc powiedział, że mogę przyjść🙂

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2020, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miedzianna wrote:
    Dziewczyny kochane,
    Następna wizyta w środę.

Az nie wiem co napisać, ✊🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie czy na oddziale na Polnej odbierają telefony do konkretnych godzin? Chodzi mi o zapisanie się na HSG. Bo narazie mam tylko plamienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 10:34

• Nana84 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Wiecie czy na oddziale na Polnej odbierają telefony do konkretnych godzin? Chodzi mi o zapisanie się na HSG. Bo narazie mam tylko plamienia.
    Najlepiej dzwonić około 12 wtedy jest już większy spokój na oddziale, bo od rana to wiadomo 😊

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Najlepiej dzwonić około 12 wtedy jest już większy spokój na oddziale, bo od rana to wiadomo 😊
    Chodzi mi o późniejsze godziny 15-16 . Czy lepiej jutro dzwonić już w drugim DC?

• Nana84 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Chodzi mi o późniejsze godziny 15-16 . Czy lepiej jutro dzwonić już w drugim DC?
    Myślę, że tak, pielęgniarki są cały czas. Ja się umawialam w 2 albo 3 dc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Myślę, że tak, pielęgniarki są cały czas. Ja się umawialam w 2 albo 3 dc.
    U mnie w 3 DC koniec już okresu a podczas krwawienia muszę jeszcze mieć USG żeby sprawdzić czy torbiel znikła.

‹‹ 36 37 38 39 40 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ