X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    U mnie w 3 DC koniec już okresu a podczas krwawienia muszę jeszcze mieć USG żeby sprawdzić czy torbiel znikła.

To jutro usg?

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatek 12 wrote:
    To jutro usg?
    Właśnie jeszcze nie dzwoniłam, mam nadzieję że da radę umówić na jutro bo w pon już chyba będzie po i nwm czy to coś by dało .

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2020, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy 10 dojrzałych komórek, 6 zapłodnili 🙂

Dżoni, Starajaca28, miedzianna, Kwiatek 12, Gabrysia89 lubią tę wiadomość

2021. Zosia 💛
    2023 Ignacy 💙
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się jutro USG 😊

miedzianna lubi tę wiadomość

• Agata93 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustynaFrog wrote:
    Cześć, czy może ktoś wie jak długo teraz czeka się na wizytę do Pana Doktora? Czy przyjmuje nowe pacjentki? Jestem w 17 tyg. Ciąży bliźniaczej i i zastanawiam się nad przeniesieniem. O Panu Dr słyszałam same dobre opinie. Czy ktoś może podzielić się swoim doświadczeniem z prowadzenia u niego ciąży?
    Pozdrawiam wszystkie staraczki i trzymam kciuki;)

Niebieska gwiazda napisała większość , ja tylko dodam, że doktor często ratuje ciążę, albo wyratuje z ciężkiej sytuacji,dla nie był takim "aniołem" w czasie trudnej ciąży 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 13:09

• Nana84 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Gratuluję! Też miałam 6 zarodków, dzisiaj został podany jeden i mam nadzieję, że zostanie ze mną na 9 miesięcy 😊

miedzianna, Dżoni, Kwiatek 12, Gabrysia89, AgnieszkaB, Niebieska gwiazdka lubią tę wiadomość

• miedzianna Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:

Kciuki! oby pięknie się zapłodniły!

IVF #1 10/19 Kriobank
    12 pęcherzyków, zapłodniony 1 :(
    brak mrozaków.
    06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ p19udqk34m90fk7z.png
  • miedzianna Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Gratuluję! Też miałam 6 zarodków, dzisiaj został podany jeden i mam nadzieję, że zostanie ze mną na 9 miesięcy 😊

Kciuki za szczęsliwy transfer!!!

IVF #1 10/19 Kriobank
    12 pęcherzyków, zapłodniony 1 :(
    brak mrozaków.
    06/2020 Ciąża - Naturalny Cud !!!❤️❤️❤️ p19udqk34m90fk7z.png
  • Starajaca28 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj zapomniałam, po wizycie wszystko jest ok mamy pęcherzyk ciążowy 🤗, za dwa tygodnie kolejna wizyta, trochę tarczyca zaszalala więc muszę zrobić badania aby dobrać dawkę leku 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 14:48

Kwiatek 12, Gabrysia89, AgnieszkaB, Niebieska gwiazdka lubią tę wiadomość

Starania od 2016
    AMH - 1,92
    01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza)
  • Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miedzianna wrote:
    Dziewczyny kochane,
    wczoraj byłam w gabinecie, jest pęcherzyk ciążowy w macicy!!!!
    Mój pierwszy w życiu!!Nigdy nigdy nie byłam w ciąży...
    Ucieszyłam się bardzo,że nie gdzieś poza macicą, u mnie naprawdę były oba niedrożne jajowody! więc wyzyko spore.
    Jest pęcherzyk również żółtkowy ale na razie się nie cieszę za bardzo bo zarodka nie jeszcze widać. Betę z wczoraj mam 23383,33. Doktor powiedział,że może być tak,że gdzieś tam drugi jest poza macicą, generalnie jeszcze wszystkie scenariusze są możliwe.Że nie można ani panikować ani jeszcze się specjalnie cieszyć.
    Teraz czekam na tel od doktora.
    Następna wizyta w środę.

Trzymam kciuki 🍀🍀🍀🍀🍀

Nadzieja!! Wspaniały wynik!!niech rośnie wysoko!

Mówię Wam nie chce już mi się chodzić do pracy, jestem zmęczona, rano mam mdłości straszne. Dr pytał wczoraj czy chcę jakieś zwolnienie ale powiedziałąm,że jeszcze nie.
    Ale dosłownie marzę o tym,żeby móc spokojnie się wyspać bez budzika i zjeść na spokojnie a nie w pośpiechu,wiecie jak to w pracy.

Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki, nie wiem jeszcze jak będzie z moją ciążą, czy się rozwinie czy nie. Ale jak widać cuda się zdarzają... sama nie mogę w to uwierzyć,siła modlitwy robi swoje wierzę w to...

• Carolajn Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Wszystkie 🍀🍀🍀🍀

Ja aktualnie pod duphostonie czekam na miesiączkę 🙈
    Od 5 dnia cyklu zaczynam lek, 31 lipca wizyta i zaczynamy stymulację 🙈

• Kwiatek 12 Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starajaca28 wrote:
    Wczoraj zapomniałam, po wizycie wszystko jest ok mamy pęcherzyk ciążowy 🤗, za dwa tygodnie kolejna wizyta, trochę tarczyca zaszalala więc muszę zrobić badania aby dobrać dawkę leku 🙂

Super 🙂

Miedzianna jak przeczytałam Twoją historie to nie może być innego zakończenia niż happy end i tego Ci życzę 🤗

UIU - bhcg 16dpo 290🙂
  • Gabrysia89 Koleżanka

Wysłany: 9 lipca 2020, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miedzianna też mam niedrozne jajowody, obecnie jestem po histeroskopii hsg, doktorowi udało się jeden u drożność więc zobaczymy jaki dalszy plan. Trzymam mocno kciuki 🙂

Anka - wysłałam wiadomość na priv.

18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gabrysia89 wrote:
    Miedzianna też mam niedrozne jajowody, obecnie jestem po histeroskopii hsg, doktorowi udało się jeden u drożność więc zobaczymy jaki dalszy plan. Trzymam mocno kciuki 🙂

Anka - wysłałam wiadomość na priv.
    Dziękuję :) i odpisalam 😊

• AgnieszkaB Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2020, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:

Dziekuje.Oby jak najwięcej zostało 🙂

Dziewczyny czy Wy też miałyście taki wzdety brzuch po punkcji i ewentualnie ile dni??? 🙈, dokgor napisał, że to normalne, ale kazał mierzyć obwód brzucha

2021. Zosia 💛
    2023 Ignacy 💙
  • Nana84 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca 2020, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgnieszkaB wrote:
    Dziekuje.Oby jak najwięcej zostało 🙂

Dziewczyny czy Wy też miałyście taki wzdety brzuch po punkcji i ewentualnie ile dni??? 🙈, dokgor napisał, że to normalne, ale kazał mierzyć obwód brzucha
    Tak też miałam duży brzuch, to niestety od hormonów, po trzech daniach minęło, więc bądź spokojna. Aha i ważna jest dieta wysokobiałkowa.

AgnieszkaB lubi tę wiadomość

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Udało się jutro USG 😊

Zgadza się lepiej dzwonić w godzinach popołudniowych aby umówić się na badanie , do południa badania, położne są zabiegane, przyjęcia itd.

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    Zgadza się lepiej dzwonić w godzinach popołudniowych aby umówić się na badanie , do południa badania, położne są zabiegane, przyjęcia itd.
    Podobno do 14 tylko można wuec dziś nie dałam rady. Jutro zadzwonię 😌

• Niebieska gwiazdka Przyjaciółka

Wysłany: 9 lipca 2020, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anka wrote:
    Podobno do 14 tylko można wuec dziś nie dałam rady. Jutro zadzwonię 😌

To może jak trzeba się zapisać na badanie, ja jak dzwoniłam o wynik histopatologiczny, też miałam zadzwonić na oddział czy jest już do odbioru to odebrały koło 16. W każdym razie te godziny między 12 a 14 są najlepsze 😁

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2020, 22:07

zem3anliof578i0f.png

Ivf
    ❄️❄️❄️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2020, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska gwiazdka wrote:
    To może jak trzeba się zapisać na badanie, ja jak dzwoniłam o wynik histopatologiczny, też miałam zadzwonić na oddział czy jest już do odbioru to odebrały koło 16. W każdym razie te godziny między 12 a 14 są najlepsze 😁
    Mam takie pytanie czy jak okażą się nie drożne do doktor kieruje od razu na udrożnienie? Kurde tak się boje że będą nie drożne już bym chciała mieć to za sobą 😣
    Liczę że jutro się dodzwonie sxybko , a o 12;40 USG u doktora.

‹‹ 37 38 39 40 41 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ