Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
anka wrote:Mam takie pytanie czy jak okażą się nie drożne do doktor kieruje od razu na udrożnienie? Kurde tak się boje że będą nie drożne już bym chciała mieć to za sobą 😣
Liczę że jutro się dodzwonie sxybko , a o 12;40 USG u doktora.
To wszystko wychodzi na bieżąco, ja akurat miałam HSG na, Ulanskiej i u mnie przez jeden jajowod kompletnie kontrast nie przechodził natomiast przez drugi z oporem ale przechodził , doktor dłużej podawał i później całkowicie swobodnie przechodził, ale mówił, że mogła to być lekka niedroznosc, wszystko zależy jak to tam wygląda jak ten płyn przepływa.anka lubi tę wiadomość
18. 04.2021 Antoni 💚Julian 💚 -
nick nieaktualnyGabrysia89 wrote:To wszystko wychodzi na bieżąco, ja akurat miałam HSG na, Ulanskiej i u mnie przez jeden jajowod kompletnie kontrast nie przechodził natomiast przez drugi z oporem ale przechodził , doktor dłużej podawał i później całkowicie swobodnie przechodził, ale mówił, że mogła to być lekka niedroznosc, wszystko zależy jak to tam wygląda jak ten płyn przepływa.
-
nick nieaktualny
-
AgnieszkaB wrote:Dziekuje.Oby jak najwięcej zostało 🙂
Dziewczyny czy Wy też miałyście taki wzdety brzuch po punkcji i ewentualnie ile dni??? 🙈, dokgor napisał, że to normalne, ale kazał mierzyć obwód brzucha
Tak, też tak miałam, dokładnie dieta białkowa, ja kupowałam białko w aptece, piłam izotoniki 🙂Będzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2020, 00:24
AgnieszkaB lubi tę wiadomość
-
Lenaa91 wrote:I jak sytuacja?
Dziękuję, że pytasz, dokyor powiedział, że zobaczyny jak się sytuacja rozwinie jak ściągniemy szew i będziemy podejmować decyzje 🙂, więc grzecznie słucham i czekam 🤗, a Ty jak się czujesz?kinga25, Moli27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Do mnie dzwonili dzisiaj, że zwolnił się termin 15.07 więc mam wizytę o 5dni szybciej! Dobrze, bo juz chce ustalić z dr jakiś plan działań. W którym dniu cyklu mialyscie robiony scratching endometrium?
miedzianna lubi tę wiadomość
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Dżoni wrote:Do mnie dzwonili dzisiaj, że zwolnił się termin 15.07 więc mam wizytę o 5dni szybciej! Dobrze, bo juz chce ustalić z dr jakiś plan działań. W którym dniu cyklu mialyscie robiony scratching endometrium?
-
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła sobie zastrzyki z prolutexu? Też miałyście taki wrażliwy i obolały brzuch? Ja po pierwszym zastrzyku myślałam że dostałam jakiejś reakcji alergicznej, nie mogłam założyć spodni, tak mnie brzuch bolał
A nic mi nie mów, ja dostaje choler..... od tych zastrzyków, u mnie ciąża po UIU, ale coś z progesteronem i doktor mówi aby jeszcze brać, ja masuje te miejsca, przykładami lodem 🙈Starania od 2016
AMH - 1,92
01.2020 - laparoskopia, histetoskopia(endometrioza) -
Starajaca28 wrote:A nic mi nie mów, ja dostaje choler..... od tych zastrzyków, u mnie ciąża po UIU, ale coś z progesteronem i doktor mówi aby jeszcze brać, ja masuje te miejsca, przykładami lodem 🙈
Pytałam wczoraj doktora czy mozna go czymś zastąpić, ale niestety nie 😑 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNana84 wrote:Z tym lodem to nie jest głupi pomysł 😁 masować nie mogę, bo tak mnie boli że nawet następnego dnia nie mogę balsamu na brzuch nałożyć. Wolę nie wyobrażać sobie ile dni albo tygodni czeka mnie z tym prolutexem.
Pytałam wczoraj doktora czy mozna go czymś zastąpić, ale niestety nie 😑
Uwielbiam te zastrzyki, ja brałam do około 20 Tc, ale to ze względów medycznych 🙈, powodzenia🙂Kasia 1987 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, trochę Was podczytuje, jeszcze nie jestem pacjentka doktora, pierwsza wizytę mam na 2 września, takie terminy oczekiwania na pierwszą wizytę, ale to nic, czytając forum i opinie koleżanek wiem, że warto, trzymam za Was kciuki i jak już będę miała plan działania to z chęcią do Was dołączę 🙂
Nadzieja88, Dżoni, Moli27, Lenaa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dżoni wrote:Do mnie dzwonili dzisiaj, że zwolnił się termin 15.07 więc mam wizytę o 5dni szybciej! Dobrze, bo juz chce ustalić z dr jakiś plan działań. W którym dniu cyklu mialyscie robiony scratching endometrium?
Coś koło 20 dnia cyklu, muszę dokładnie sprawdzić, boju nie pamiętam 😎
Anka - dlaczego?