Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja _ dzięki kochana za info! ❤️
Kryzys to norma wpisana w te starania. Ja też mam często spadki formy, ostatnio nawet zastanawialam się czy nie jestem uzależniona od tego stanu, to trochę jak taki hazard emocjonalny 😂 cała ta sytuacja i lata starań pokazuje tylko jak bardzo jesteśmy silne kobiety! A jak czytam forum to wiem ze ten stres i kryzysy nie kończą się na pozytywnej becie...Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualnyJa też ostatnio mam takie deprechy jeśli można to tak nazwac ale cieszę się że jestem na tym forum bo jakoś tak mnie podbudowuje emocjonalnie. Koleżanki z bliska nie rozumieją jak można tak się załamywać z powodu braku dziecka. Nikt nas nie zrozumie jak osoba która przechodzi przez to wszystko.
-
anka wrote:Ja też ostatnio mam takie deprechy jeśli można to tak nazwac ale cieszę się że jestem na tym forum bo jakoś tak mnie podbudowuje emocjonalnie. Koleżanki z bliska nie rozumieją jak można tak się załamywać z powodu braku dziecka. Nikt nas nie zrozumie jak osoba która przechodzi przez to wszystko.
Damy radę 💪, ja czekam na wizytę u diabetologa, muszę trochę cukry unormowac, doktor przepisał Metformine, ale diabetolog ma jeszcze ocenić, starania uczą mega ciwrpliwosci🙂
To może będę miała prędzej HSG to dam znać 😏10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualnyZosiaM wrote:Damy radę 💪, ja czekam na wizytę u diabetologa, muszę trochę cukry unormowac, doktor przepisał Metformine, ale diabetolog ma jeszcze ocenić, starania uczą mega ciwrpliwosci🙂
To może będę miała prędzej HSG to dam znać 😏
Oo koniecznie daj ja pewnie najprędzej w sierpniu chyba że nadal nie zniknie 😒 -
anka wrote:Wiem o tym wiem ale dzisiaj pozwolę sobie na smutek .
A u was jaki plan działania teraz ?
Miedziannia dziękuję 🥰
Monitoring cyklu i działanie🙂, byłam na kontroli po histeroskopi i wszystko ok, więc możemy działać dalej.Starania od 2017
02.2017-19tc💔
03.2019-9t c💔
Dodatnie ANA, przeciwciała beta-2-glikoproteina.
AMH 8,24
Maj 2020 -nowy początek, zmiana lekarza.
10. 04.2021 Helenka 🧡
24.02.2023 Aniela💛 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, byliśmy na krótkim urlopie, w drugiej połowie sierpnia ruszamy z przygotowaniami do transferu ☺️
Gratulacje tym rozpakowaniu, z pozytywną beta, szczęśliwych wizyt ciążowych, Miedzianna za Ciebie kciuki ✊
Za nowe Staraczki ✊
Anka aby po antykach było już ok 🙂
Dzoni- to co ruszamy do boju? ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 18:54
anka, Dżoni, Niebieska gwiazdka, Udało się, Nadzieja88, ZosiaM lubią tę wiadomość
Czerwiec 2020 ivf
18.09.2020- transfer
6.06.2021 Marcelinka 💕 -
nick nieaktualnyAlicjaaa wrote:Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, byliśmy na krótkim urlopie, w drugiej połowie sierpnia ruszamy z przygotowaniami do transferu ☺️
Gratulacje tym rozpakowaniu, z pozytywną beta, szczęśliwych wizyt ciążowych, Miedzianna za Ciebie kciuki ✊
Za nowe Staraczki ✊
Anka aby po antykach było już ok 🙂
Dzoni- to co ruszamy do boju? ☺️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyUdało się wrote:Anka - też mi się zdawało,że będziesz musiała mieć test na Covid, na Polnej ostro pilnują, powodzenia 🙂
A ja proszę o kciuki, doktorr powiedział, że szykuje się dość długa operacja, no ale ostatecznie wyjdzie na stole .
O jaaa trzymam kciuki!Udało się lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Właśnie doktor też mówił ale jedna dziewczyna pisała że jej nic o teście nie mówili a tez na Polnej czy to może zależeć od oddziału? 🙄 Mam nadzieję że w sierpniu się uda już zrobić te hsg.
O jaaa trzymam kciuki!
Tez myślę, że to zależy od oddziału, koleżanka pisała, że ma ktg raz dziennie, jest na innym oddziale, ja miałam 3 razy dziennie, jak doszło nadciśnienie do 4 razy dziennie🙂 -
nick nieaktualnyUdało się wrote:Tez myślę, że to zależy od oddziału, koleżanka pisała, że ma ktg raz dziennie, jest na innym oddziale, ja miałam 3 razy dziennie, jak doszło nadciśnienie do 4 razy dziennie🙂
-
anka wrote:A ogólnie masz problem z cukrami?
Oo koniecznie daj ja pewnie najprędzej w sierpniu chyba że nadal nie zniknie 😒
Ogólnie mam nieprawidłowa glikemie na czczo i po 2 h po obciążeniu glukoza, doktor Maciej przepisał lek, ale tak dał numer do diabetologa i czekam co mi jeszcze podpowie10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualny
-
Nana84 wrote:Ile dni po transferze robiłyscie betę? Czekałyscie "przepisowe" 14 dni? Robiłyscie jeszcze test sikany?
Ja też robiłam wcześniej, nie dałabym rady 14dniStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️