Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie doktor też mówił ale jedna dziewczyna pisała że jej nic o teście nie mówili a tez na Polnej czy to może zależeć od oddziału? 🙄 Mam nadzieję że w sierpniu się uda już zrobić te hsg.Udało się wrote:Anka - też mi się zdawało,że będziesz musiała mieć test na Covid, na Polnej ostro pilnują, powodzenia 🙂
A ja proszę o kciuki, doktorr powiedział, że szykuje się dość długa operacja, no ale ostatecznie wyjdzie na stole .
O jaaa trzymam kciuki!
Udało się lubi tę wiadomość
-
anka wrote:Właśnie doktor też mówił ale jedna dziewczyna pisała że jej nic o teście nie mówili a tez na Polnej czy to może zależeć od oddziału? 🙄 Mam nadzieję że w sierpniu się uda już zrobić te hsg.
O jaaa trzymam kciuki!
Tez myślę, że to zależy od oddziału, koleżanka pisała, że ma ktg raz dziennie, jest na innym oddziale, ja miałam 3 razy dziennie, jak doszło nadciśnienie do 4 razy dziennie🙂 -
nick nieaktualnyWięc faktycznie od oddziału 😌 no cóż aż taki straszny ten test nie może być 🙄Udało się wrote:Tez myślę, że to zależy od oddziału, koleżanka pisała, że ma ktg raz dziennie, jest na innym oddziale, ja miałam 3 razy dziennie, jak doszło nadciśnienie do 4 razy dziennie🙂
-
anka wrote:A ogólnie masz problem z cukrami?
Oo koniecznie daj ja pewnie najprędzej w sierpniu chyba że nadal nie zniknie 😒
Ogólnie mam nieprawidłowa glikemie na czczo i po 2 h po obciążeniu glukoza, doktor Maciej przepisał lek, ale tak dał numer do diabetologa i czekam co mi jeszcze podpowie10dp bhcg 49
12dp bhcg 110 -
nick nieaktualny
-
Nana84 wrote:Ile dni po transferze robiłyscie betę? Czekałyscie "przepisowe" 14 dni? Robiłyscie jeszcze test sikany?
Ja też robiłam wcześniej, nie dałabym rady 14dni
Starania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
Nadzieja88 wrote:AgnieszkaB - i jak?, lepsze samopoczucie?
Dziękuję już całkiem dobrze, mamy 5 zarodków 😊, Ufff co za ulga.
Miłego dnia dziewczyny
Niebieska gwiazdka, Starajaca28, Agata93, Dżoni, Matilda19, Nowa szansa 93, Alicjaaa, Zaba90, Moli27 lubią tę wiadomość
2021. synek💛
2023 córeczka 💙 -
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła sobie zastrzyki z prolutexu? Też miałyście taki wrażliwy i obolały brzuch? Ja po pierwszym zastrzyku myślałam że dostałam jakiejś reakcji alergicznej, nie mogłam założyć spodni, tak mnie brzuch bolał
Szczerze to nie znalazłam złotego patentu na te zastrzyki, ale jak doktor pozwolil odstawić to była ulga niesamowita ☺️, tak zaciskalam zeby 🙈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

akurat tak się złożyło że partnerowi pasuje i może mnie zawiezc na szczęście