Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja88 wrote:AgnieszkaB - i jak?, lepsze samopoczucie?
Dziękuję już całkiem dobrze, mamy 5 zarodków 😊, Ufff co za ulga.
Miłego dnia dziewczynyNiebieska gwiazdka, Starajaca28, Agata93, Dżoni, Matilda19, Nowa szansa 93, Alicjaaa, Zaba90, Moli27 lubią tę wiadomość
2021. Zosia 💛
2023 Ignacy 💙 -
Nana84 wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was robiła sobie zastrzyki z prolutexu? Też miałyście taki wrażliwy i obolały brzuch? Ja po pierwszym zastrzyku myślałam że dostałam jakiejś reakcji alergicznej, nie mogłam założyć spodni, tak mnie brzuch bolał
Szczerze to nie znalazłam złotego patentu na te zastrzyki, ale jak doktor pozwolil odstawić to była ulga niesamowita ☺️, tak zaciskalam zeby 🙈 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anka wrote:A jesteś z Poznania? Bo ja mam około 80 km akurat tak się złożyło że partnerowi pasuje i może mnie zawiezc na szczęście
Ja mieszkam niedaleko dr gabinetu,😏 więc mówię, że się dostosuję, kolezanka dojeżdża z Zielonej Góry i jak Panią mówi to jakoś udaje się dostosowac godziny ocen cyklu -
nick nieaktualnyNiebieska gwiazdka wrote:Ja mieszkam niedaleko dr gabinetu,😏 więc mówię, że się dostosuję, kolezanka dojeżdża z Zielonej Góry i jak Panią mówi to jakoś udaje się dostosowac godziny ocen cyklu
Ty to masz dobrze 🙈 jakby mi nie pasowało to wiadomo żebym zwróciłam uwagę ale skoro mi pasuje to też nie chciałam robić zamieszania 😌 a wgl w jakie dni doktor na ułańskiej przyjmuje bo jak narazie to byłam w poniedziałki i ostatnio w piątek. -
anka wrote:Z zielonej to już wgl daleko 😯
Ty to masz dobrze 🙈 jakby mi nie pasowało to wiadomo żebym zwróciłam uwagę ale skoro mi pasuje to też nie chciałam robić zamieszania 😌 a wgl w jakie dni doktor na ułańskiej przyjmuje bo jak narazie to byłam w poniedziałki i ostatnio w piątek.
Pon, środy i piątki, (czasem wtorki,ale to tylko na kilka godzin) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nana84 wrote:Zrobiłam dzisiaj progesteron, 4 dni po transferze wynosi 21,52 ng/ml, czy może któraś z Was wie czy ten wynik jest ok? Cały czas mam brać progesteron we wszystkich możliwych formach 😊
Jest okStarania od 2015
3 nieudane IUI
Amh:0,77 09.2019
Ivf: zostały 2❄️
I transfer 12.2019❌
II transfer 06.2020 ❌
III transfer 09.2020 ❌
MTHFR hetero
PAI hetero
Nadczynność tarczycy
14.01 bhcg 348
5.02 mamy ❤️
27.09 Jagódka 🐻 -
nick nieaktualny
-
Nadzieja88 wrote:Ja już po wizycie jest pęcherzyk ciążowy 😁🤗, dziś był wyjątkowy stres 🙈że nawet doktor pytał, czy na pewno wszystko w porządku 😎🙈
To pięknie i oby tak dalej ✊1 UIU - ciąża pozamaciczna😔
transfer - 07.2020
9 dpt bhcg-93🍀
31.03.2021 - Antoni 💙
2023 powrót po rodzeństwo