Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • Nana84 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Możesz zrobić, zależy też jakie bo czasem lepiej aby nie były przewożone i też nie wychodzi najtaniej,alab i diagnostyka poszalały z cenami ostatnio.
    Tak, ułańska współpracuje chyba z Alabem, ale rzeczywiście ceny ostatnio mocno poszły w górę, przy większej ilości badań warto jechać na polną

• Ania🙂 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odpowiedzi🙂, teraz chyba wszędzie poszło w górę na Polnej też ceny wzrosły

4.07. 2022 jest ❤️
  • MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 jak sie czujesz?

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia89 jak będziesz chciała to daj znać jak wynik bety, to już na dniach ja poprostu trzymam ✊

• Krysia89 Przyjaciółka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Krysia89 jak będziesz chciała to daj znać jak wynik bety, to już na dniach ja poprostu trzymam ✊

Doktor mówił,że 8-10 dni. 8 dzień dzisiaj,10 w poniedziałek i poniedziałek to 14 dzień od IUI.. zastanawiam się czy test sikany wyjdzie czy iść na betę ... tak się boje :(

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    PozytywnaAna w którym tygodniu byłaś na pierwszej wizycie u urofizjo? Po pierwszym porodzie teraz mam zamiar się przygotować 🙂, wiadomo nie da się wszystkiego zaplanować.

Moja siostra po pierwszym wielogodzinnym porodzie, drugie i trzecie dziecko urodziła w kilka godzin, ale niestety w porodzie naturalnym nic nie jest przewidywalne, przygotowanie miednicy pomaga, u mnie synek szybko sie urodził zobaczymy jak będzie teraz 🙂

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

• Gosia9305 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania🙂 wrote:
    Dzięki za odpowiedzi🙂, teraz chyba wszędzie poszło w górę na Polnej też ceny wzrosły

Niestety😔, ale w labolatoriach szpitalnych wychodzi najtaniej

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Gosia9305 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia89 wrote:
    Doktor mówił,że 8-10 dni. 8 dzień dzisiaj,10 w poniedziałek i poniedziałek to 14 dzień od IUI.. zastanawiam się czy test sikany wyjdzie czy iść na betę ... tak się boje :(

Ja osobiście bym zrobiła bhcg z testami rożnie bywa a tak to jest 100% pewności, strach normalna sprawa w tym momencie, ja robiłam w 10 dniu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2022, 21:45

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 25 czerwca 2022, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia89 wrote:

Rozumiem, jeżeli testy spowodują, że będziesz sie jeszcze bardziej stresować to ja bym sobie podarowała i poczekała za beta do poniedziałku, czas dzien dwa robią różnice w ewemtualnym pozytywnym wyniku, powodzenia 🍀

• Krysia89 Przyjaciółka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy któraś z Was miał tak,że test sikany wyszedł negatywnie, a beta wskazała ciąże ? Bolą mnie piersi, dziwnie jakoś i sutki też są wg mnie inne ... nie wytrzymałam zrobiłam strumieniowy test chociaz ich nie lubię ...co prawda wieczorem .. dzisiaj 12 dzień po IUI ... no nic poniedziałkowa beta wskaże prawdę :(

• Alicjaaa91 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia89 wrote:
    A czy któraś z Was miał tak,że test sikany wyszedł negatywnie, a beta wskazała ciąże ? Bolą mnie piersi, dziwnie jakoś i sutki też są wg mnie inne ... nie wytrzymałam zrobiłam strumieniowy test chociaz ich nie lubię ...co prawda wieczorem .. dzisiaj 12 dzień po IUI ... no nic poniedziałkowa beta wskaże prawdę :(

Z tego co ja wiem test można wykonać o dowolnej godzinie ale w tych najwcześniejszych dniach najlepiej z porannego moczu stężenie jest najwyższe

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia89 wrote:

Najlepiej zrobić z rana,co do objawów to mogą być ciążowe też progesteron może wpływać na takie objawy jak suplementujesz, jak napisałaś beta prawdę powie

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicjaaa91 wrote:
    Moja siostra po pierwszym wielogodzinnym porodzie, drugie i trzecie dziecko urodziła w kilka godzin, ale niestety w porodzie naturalnym nic nie jest przewidywalne, przygotowanie miednicy pomaga, u mnie synek szybko sie urodził zobaczymy jak będzie teraz 🙂

Dokładnie zobaczymy jak to będzie 🙉

• PaulinaP Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2022, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do oddania jedno opakowanie prolutexu.

Sikorka, Malina, Muninka, Kolorowanki, Paula, Dzoni, Calineczka, jak czytacie pozdrowienia dla Was i maluszków.

Szczęśliwy rozwiązań i kciuki za staraczki✊, mało mnie tu po porodzie ale czasu brak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2022, 09:11

Calineczka2106, ........, Paula1706 lubią tę wiadomość

06.2021 próbny transfer
    07.2021 ivf
    26.07.2021 świeży transfer ❄️
    7dpt bhcg 56
    9dpt bhcg 139
    02.2024 trasfer 4.1.1.
    7dpt bhcg 37
    9dpt bhcg 98
    NIFTY PRO - dziewczynka ❤️
  • ........ Autorytet

Wysłany: 26 czerwca 2022, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinaP wrote:

Sikorka, Malina, Muninka, Kolorowanki, Paula, Dzoni, Calineczka, jak czytacie pozdrowienia dla Was i maluszków.

Szczęśliwy rozwiązań i kciuki za staraczki✊, mało mnie tu po porodzie ale czasu brak.

Cześć czy prolutex aktualny pozdawiam

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
  • Nana84 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MilenaMi wrote:
    Nana84 jak sie czujesz?
    Miło, że pytasz, ale kiepsko… mdłości męczą mnie cały dzień, a najgorzej jest wieczorem bo dochodzi do tego ból głowy, właśnie zaczynam 11 tydzień więc liczę, że powoli złe samopoczucie powinno minąć.

• Nana84 Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia89 wrote:
    Jak będzie wszystko ok to sikany powinien wyjść w poniedziałek. Trzymam mocno kciuki, tylko się nie stresuj bo ta druga kreska zawsze na początku wychodzi chwilę później 😍

• MilenaMi Ekspertka

Wysłany: 26 czerwca 2022, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nana84 wrote:
    Miło, że pytasz, ale kiepsko… mdłości męczą mnie cały dzień, a najgorzej jest wieczorem bo dochodzi do tego ból głowy, właśnie zaczynam 11 tydzień więc liczę, że powoli złe samopoczucie powinno minąć.

Właśnie pamiętałam, że też miałaś średnio, ja byłam załamana bo wymioty nie dawały mi żyć, ostatecznie doktor wysłał na nawadnianie na oddział i lepiej nie sądziłam, że aż tak może sie różnic samopoczucie w kolejnej ciąży 😪😪

• Micia 1002 Koleżanka

Wysłany: 27 czerwca 2022, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PaulinaP wrote:

Jestem zainteresowana proletuxem czy jest jeszcze aktualne ?

• Krysia89 Przyjaciółka

Wysłany: 27 czerwca 2022, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ☺️

Niestety wynik bety potwierdził ... to znowu nie jest mój czas... ogromne rozczarowanie ... nawet mąż był pewny ze tym razem się uda .. łzy popłynęły ..;(

‹‹ 408 409 410 411 412 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ