Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia9305 wrote:Możesz zrobić, zależy też jakie bo czasem lepiej aby nie były przewożone i też nie wychodzi najtaniej,alab i diagnostyka poszalały z cenami ostatnio.
-
Alicjaaa91 wrote:Krysia89 jak będziesz chciała to daj znać jak wynik bety, to już na dniach ja poprostu trzymam ✊
Doktor mówił,że 8-10 dni. 8 dzień dzisiaj,10 w poniedziałek i poniedziałek to 14 dzień od IUI.. zastanawiam się czy test sikany wyjdzie czy iść na betę ... tak się boje
-
ZosiaKo wrote:PozytywnaAna w którym tygodniu byłaś na pierwszej wizycie u urofizjo? Po pierwszym porodzie teraz mam zamiar się przygotować 🙂, wiadomo nie da się wszystkiego zaplanować.
Moja siostra po pierwszym wielogodzinnym porodzie, drugie i trzecie dziecko urodziła w kilka godzin, ale niestety w porodzie naturalnym nic nie jest przewidywalne, przygotowanie miednicy pomaga, u mnie synek szybko sie urodził zobaczymy jak będzie teraz 🙂PozytywnaAna lubi tę wiadomość
-
Krysia89 wrote:Doktor mówił,że 8-10 dni. 8 dzień dzisiaj,10 w poniedziałek i poniedziałek to 14 dzień od IUI.. zastanawiam się czy test sikany wyjdzie czy iść na betę ... tak się boje
Ja osobiście bym zrobiła bhcg z testami rożnie bywa a tak to jest 100% pewności, strach normalna sprawa w tym momencie, ja robiłam w 10 dniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2022, 21:45
20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡 -
Krysia89 wrote:Doktor mówił,że 8-10 dni. 8 dzień dzisiaj,10 w poniedziałek i poniedziałek to 14 dzień od IUI.. zastanawiam się czy test sikany wyjdzie czy iść na betę ... tak się boje
Rozumiem, jeżeli testy spowodują, że będziesz sie jeszcze bardziej stresować to ja bym sobie podarowała i poczekała za beta do poniedziałku, czas dzien dwa robią różnice w ewemtualnym pozytywnym wyniku, powodzenia 🍀 -
A czy któraś z Was miał tak,że test sikany wyszedł negatywnie, a beta wskazała ciąże ? Bolą mnie piersi, dziwnie jakoś i sutki też są wg mnie inne ... nie wytrzymałam zrobiłam strumieniowy test chociaz ich nie lubię ...co prawda wieczorem .. dzisiaj 12 dzień po IUI ... no nic poniedziałkowa beta wskaże prawdę
-
Krysia89 wrote:A czy któraś z Was miał tak,że test sikany wyszedł negatywnie, a beta wskazała ciąże ? Bolą mnie piersi, dziwnie jakoś i sutki też są wg mnie inne ... nie wytrzymałam zrobiłam strumieniowy test chociaz ich nie lubię ...co prawda wieczorem .. dzisiaj 12 dzień po IUI ... no nic poniedziałkowa beta wskaże prawdę
Z tego co ja wiem test można wykonać o dowolnej godzinie ale w tych najwcześniejszych dniach najlepiej z porannego moczu stężenie jest najwyższe -
Krysia89 wrote:A czy któraś z Was miał tak,że test sikany wyszedł negatywnie, a beta wskazała ciąże ? Bolą mnie piersi, dziwnie jakoś i sutki też są wg mnie inne ... nie wytrzymałam zrobiłam strumieniowy test chociaz ich nie lubię ...co prawda wieczorem .. dzisiaj 12 dzień po IUI ... no nic poniedziałkowa beta wskaże prawdę
Najlepiej zrobić z rana,co do objawów to mogą być ciążowe też progesteron może wpływać na takie objawy jak suplementujesz, jak napisałaś beta prawdę powie -
Alicjaaa91 wrote:Moja siostra po pierwszym wielogodzinnym porodzie, drugie i trzecie dziecko urodziła w kilka godzin, ale niestety w porodzie naturalnym nic nie jest przewidywalne, przygotowanie miednicy pomaga, u mnie synek szybko sie urodził zobaczymy jak będzie teraz 🙂
Dokładnie zobaczymy jak to będzie 🙉 -
Dziewczyny mam do oddania jedno opakowanie prolutexu.
Sikorka, Malina, Muninka, Kolorowanki, Paula, Dzoni, Calineczka, jak czytacie pozdrowienia dla Was i maluszków.
Szczęśliwy rozwiązań i kciuki za staraczki✊, mało mnie tu po porodzie ale czasu brak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2022, 09:11
Calineczka2106, ........, Paula1706 lubią tę wiadomość
06.2021 próbny transfer
07.2021 ivf
26.07.2021 świeży transfer ❄️
7dpt bhcg 56
9dpt bhcg 139
02.2024 trasfer 4.1.1.
7dpt bhcg 37
9dpt bhcg 98
NIFTY PRO - dziewczynka ❤️ -
PaulinaP wrote:Dziewczyny mam do oddania jedno opakowanie prolutexu.
Sikorka, Malina, Muninka, Kolorowanki, Paula, Dzoni, Calineczka, jak czytacie pozdrowienia dla Was i maluszków.
Szczęśliwy rozwiązań i kciuki za staraczki✊, mało mnie tu po porodzie ale czasu brak.
Cześć czy prolutex aktualny pozdawiam -
-
Nana84 wrote:Miło, że pytasz, ale kiepsko… mdłości męczą mnie cały dzień, a najgorzej jest wieczorem bo dochodzi do tego ból głowy, właśnie zaczynam 11 tydzień więc liczę, że powoli złe samopoczucie powinno minąć.
Właśnie pamiętałam, że też miałaś średnio, ja byłam załamana bo wymioty nie dawały mi żyć, ostatecznie doktor wysłał na nawadnianie na oddział i lepiej nie sądziłam, że aż tak może sie różnic samopoczucie w kolejnej ciąży 😪😪 -
PaulinaP wrote:Dziewczyny mam do oddania jedno opakowanie prolutexu.
Szczęśliwy rozwiązań i kciuki za staraczki✊, mało mnie tu po porodzie ale czasu brak.
Jestem zainteresowana proletuxem czy jest jeszcze aktualne ?