Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 cóż za wiadomość gratulacje ❤️

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Ja123 cóż za wiadomość gratulacje ❤️

Dziękuję 😊❤️

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘

Malina1991, PozytywnaAna, Dżoni, ZosiaKo, Paula1706 lubią tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Izabela🌺 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘

Udało ci się za pierwszym razem ?

Ona 26

Starania od maja 2020 r.
    AMH 05.2022 r. :2,67
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia

On 28
    Obniżone parametry nasienia

Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
    SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
    POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 :) 4.2.2, 4.2.3
    tranfer nr 1 19.07 odwołany
    TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela🌺 wrote:

Tutaj niestety mie ma reguły, za pietwszym razem udało nam się podejście przy pietwszym transferze, jak wróciliśmy po rodzenstwo to za drugim trasferem, to była też moja druga procedura pierwsza w innej klinice, życzę powodzenia 🤞

2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
    2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️
  • Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:

Dokładnie 😊 też wracam wspomnieniami, troche podczytuje, moja Antosia już raczkuje😱 jak ten czas leci

MuminkAa, ***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela🌺 wrote:

Tak

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂

Jestem po transferze, dziś mi wyszedł pozytywny test, wiecie może czy jutro zrobię gdzieś bhcg w Poznaniu?

Izabela🌺, ........, PozytywnaAna, ***Sikorka***, Dżoni, Kolorowanki, Paula1706 lubią tę wiadomość

• Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila15 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Jestem po transferze, dziś mi wyszedł pozytywny test, wiecie może czy jutro zrobię gdzieś bhcg w Poznaniu?

Część, Certus albo HCP

Mila15 lubi tę wiadomość

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Izabela🌺 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie jeszcze progesteron

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

Ona 26

Starania od maja 2020 r.
    AMH 05.2022 r. :2,67
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia

On 28
    Obniżone parametry nasienia

Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
    SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
    POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 :) 4.2.2, 4.2.3
    tranfer nr 1 19.07 odwołany
    TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela🌺 wrote:
    Zrób sobie jeszcze progesteron

Chcialam też zbadać,bo dr jeszcze kazał tarczyce powtórzyć, jestem po świeżym transferze, mam prolutex, cyclogest, duphaston.

• Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:

A jak ogólnie chowa sie córeczka? , jak chcesz napisać 🙂 u nas dalej diabełek

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna bobas się obrócił? 🙂 Jak sie czujesz?

• Gosia9305 Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 jak zaglądasz, w wolnej chwili zostawiłam wiadomość na priv 🙂 dzięki

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki u mnie córeczka też diabelek🙈
    Właśnie skończyła 5 miesięcy, śmiejemy się z mężem ze to dziecko to istne tornado, jest bardzo ruchliwa i wszystkim zainteresowana, już by najlepiej chodzić chciała, nie zajmie się sobą czy zabawkami nawet na 5 min, leżeć na pleckach już nie tylko obroty i wstawanie we wszystkie strony, ubieranie i zmiana pieluszki to jest mega wyczyn a spacery to tylko na brzuchu bo inaczej placz.

Czasem już mi cierpliwości i sił brakuje😁

Jeszcze zaczęła teraz ząbkować i są placze wieczorne i pobudki w nocy co godzinę.

Pozdrawiam🙂

06.03.2022 Basia❤
  • Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    Kolorowanki u mnie córeczka też diabelek🙈
    Właśnie skończyła 5 miesięcy, śmiejemy się z mężem ze to dziecko to istne tornado, jest bardzo ruchliwa i wszystkim zainteresowana, już by najlepiej chodzić chciała, nie zajmie się sobą czy zabawkami nawet na 5 min, leżeć na pleckach już nie tylko obroty i wstawanie we wszystkie strony, ubieranie i zmiana pieluszki to jest mega wyczyn a spacery to tylko na brzuchu bo inaczej placz.

Czasem już mi cierpliwości i sił brakuje😁

Jeszcze zaczęła teraz ząbkować i są placze wieczorne i pobudki w nocy co godzinę.

Pozdrawiam🙂

😁😁 Jak jestem sama w domu z córką to marzę o prysznicu aby nie brać na raty 🙈 na macie nie poleży jak jesteś obok to tak, w bujaczku nie,spanie to też najlepiej na klatce, usypianie to bujamy sie na piłce, też ma dużo pobudek jak odłożę więc ugotować obiad to wyczyn, spacery to tylko jak śpi a to jeszcze musimy jechać bo jak sie na dłużej zatrzymam to jest alarm 🙈, ale tak jest cudownie

Paula1706 lubi tę wiadomość

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wrote:
    😁😁 Jak jestem sama w domu z córką to marzę o prysznicu aby nie brać na raty 🙈 na macie nie poleży jak jesteś obok to tak, w bujaczku nie,spanie to też najlepiej na klatce, usypianie to bujamy sie na piłce, też ma dużo pobudek jak odłożę więc ugotować obiad to wyczyn, spacery to tylko jak śpi a to jeszcze musimy jechać bo jak sie na dłużej zatrzymam to jest alarm 🙈, ale tak jest cudownie

Dobrze Cie rozumiem, jakbym o sobie czytala😄

Ale prawda jest cudownie😍

06.03.2022 Basia❤
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    PozytywnaAna bobas się obrócił? 🙂 Jak sie czujesz?

Hej, królewicz nadal siedzi i się nie obrócił 😅. Ma jeszcze z trzy tygodnie.

Czuje sie dobrze, ale mam pojedyncze , ciężkie dni, kiedy brzuch mnie tak boli, że muszę leżeć juz do samej nocy + zaczęły puchnac kostki. Na szczęście to tylko 1-2 dni w tygodniu, więc do przeżycia.

Jak Ty się czujesz? 🙃

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 9 sierpnia 2022, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, królewicz nadal siedzi i się nie obrócił 😅. Ma jeszcze z trzy tygodnie.

Czuje sie dobrze, ale mam pojedyncze , ciężkie dni, kiedy brzuch mnie tak boli, że muszę leżeć juz do samej nocy + zaczęły puchnac kostki. Na szczęście to tylko 1-2 dni w tygodniu, więc do przeżycia.

Jak Ty się czujesz? 🙃

W upały walczę o przeżycie z głową i cisnieniem, a tak to jest w miarę dobrze 🙂

To może królewicz jeszcze zrobi niespodziankę 🙂

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2022, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Nadzieja88 jak zaglądasz, w wolnej chwili zostawiłam wiadomość na priv 🙂 dzięki

Odpisałam

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ