Ginekolog Maciej Brązert
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘
Malina1991, PozytywnaAna, Dżoni, ZosiaKo, Paula1706 lubią tę wiadomość
28.07 2021 transfer ❤️🍀
5 dpt beta 16,85 🍍
7 dpt beta 53,12🍍
14 dpt beta 1727,83 🍍
19 dpt beta 8996,82 🍍
-
***Sikorka*** wrote:Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘
Udało ci się za pierwszym razem ?Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
Izabela🌺 wrote:Udało ci się za pierwszym razem ?
Tutaj niestety mie ma reguły, za pietwszym razem udało nam się podejście przy pietwszym transferze, jak wróciliśmy po rodzenstwo to za drugim trasferem, to była też moja druga procedura pierwsza w innej klinice, życzę powodzenia 🤞2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
2020 zmiana kliniki ivf
8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
24.01.2024 - kolejna wizyta.
20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️ -
***Sikorka*** wrote:Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘
Dokładnie 😊 też wracam wspomnieniami, troche podczytuje, moja Antosia już raczkuje😱 jak ten czas leciMuminkAa, ***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Zrób sobie jeszcze progesteron
PozytywnaAna lubi tę wiadomość
Ona 26
Starania od maja 2020 r.
AMH 05.2022 r. :2,67
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia
On 28
Obniżone parametry nasienia
Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 4.2.2, 4.2.3
tranfer nr 1 19.07 odwołany
TRANFER Nr 1 08/09. 2022r? -
A jak ogólnie chowa sie córeczka? , jak chcesz napisać 🙂 u nas dalej diabełek2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Kolorowanki u mnie córeczka też diabelek🙈
Właśnie skończyła 5 miesięcy, śmiejemy się z mężem ze to dziecko to istne tornado, jest bardzo ruchliwa i wszystkim zainteresowana, już by najlepiej chodzić chciała, nie zajmie się sobą czy zabawkami nawet na 5 min, leżeć na pleckach już nie tylko obroty i wstawanie we wszystkie strony, ubieranie i zmiana pieluszki to jest mega wyczyn a spacery to tylko na brzuchu bo inaczej placz.
Czasem już mi cierpliwości i sił brakuje😁
Jeszcze zaczęła teraz ząbkować i są placze wieczorne i pobudki w nocy co godzinę.
Pozdrawiam🙂
06.03.2022 Basia❤ -
Paula1706 wrote:Kolorowanki u mnie córeczka też diabelek🙈
Właśnie skończyła 5 miesięcy, śmiejemy się z mężem ze to dziecko to istne tornado, jest bardzo ruchliwa i wszystkim zainteresowana, już by najlepiej chodzić chciała, nie zajmie się sobą czy zabawkami nawet na 5 min, leżeć na pleckach już nie tylko obroty i wstawanie we wszystkie strony, ubieranie i zmiana pieluszki to jest mega wyczyn a spacery to tylko na brzuchu bo inaczej placz.
Czasem już mi cierpliwości i sił brakuje😁
Jeszcze zaczęła teraz ząbkować i są placze wieczorne i pobudki w nocy co godzinę.
Pozdrawiam🙂
😁😁 Jak jestem sama w domu z córką to marzę o prysznicu aby nie brać na raty 🙈 na macie nie poleży jak jesteś obok to tak, w bujaczku nie,spanie to też najlepiej na klatce, usypianie to bujamy sie na piłce, też ma dużo pobudek jak odłożę więc ugotować obiad to wyczyn, spacery to tylko jak śpi a to jeszcze musimy jechać bo jak sie na dłużej zatrzymam to jest alarm 🙈, ale tak jest cudowniePaula1706 lubi tę wiadomość
2.08. ❄️ cykl naturalny
10dpt bhcg 189
14dpt bhcg 956
12.04.2022 Michalinka ❤️
22.08.2024 10dpt bhcg 201 -
Kolorowanki wrote:😁😁 Jak jestem sama w domu z córką to marzę o prysznicu aby nie brać na raty 🙈 na macie nie poleży jak jesteś obok to tak, w bujaczku nie,spanie to też najlepiej na klatce, usypianie to bujamy sie na piłce, też ma dużo pobudek jak odłożę więc ugotować obiad to wyczyn, spacery to tylko jak śpi a to jeszcze musimy jechać bo jak sie na dłużej zatrzymam to jest alarm 🙈, ale tak jest cudownie
Dobrze Cie rozumiem, jakbym o sobie czytala😄
Ale prawda jest cudownie😍06.03.2022 Basia❤ -
ZosiaKo wrote:PozytywnaAna bobas się obrócił? 🙂 Jak sie czujesz?
Hej, królewicz nadal siedzi i się nie obrócił 😅. Ma jeszcze z trzy tygodnie.
Czuje sie dobrze, ale mam pojedyncze , ciężkie dni, kiedy brzuch mnie tak boli, że muszę leżeć juz do samej nocy + zaczęły puchnac kostki. Na szczęście to tylko 1-2 dni w tygodniu, więc do przeżycia.
Jak Ty się czujesz? 🙃 -
PozytywnaAna wrote:Hej, królewicz nadal siedzi i się nie obrócił 😅. Ma jeszcze z trzy tygodnie.
Czuje sie dobrze, ale mam pojedyncze , ciężkie dni, kiedy brzuch mnie tak boli, że muszę leżeć juz do samej nocy + zaczęły puchnac kostki. Na szczęście to tylko 1-2 dni w tygodniu, więc do przeżycia.
Jak Ty się czujesz? 🙃
W upały walczę o przeżycie z głową i cisnieniem, a tak to jest w miarę dobrze 🙂
To może królewicz jeszcze zrobi niespodziankę 🙂