X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Maciej Brązert
Odpowiedz

Ginekolog Maciej Brązert

Oceń ten wątek:
  • MuminkAa Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja123 cóż za wiadomość gratulacje ❤️

• Ja123 Autorytet

Wysłany: 2 sierpnia 2022, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MuminkAa wrote:
    Ja123 cóż za wiadomość gratulacje ❤️

Dziękuję 😊❤️

• ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘

Malina1991, PozytywnaAna, Dżoni, ZosiaKo, Paula1706 lubią tę wiadomość

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Izabela🌺 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:
    Cześć dziewczyny, witam się po 3,5 miesiącach przerwy (tyle ma już nasza córeczka) 🥰 dziś nadrobiłam zaległości związane z grupa. Fajnie tak sobie poczytac i przypomnieć sobie te wszystkie emocje, które towarzysza podczas starań i oczekiwań na wizytę, na wyniki, na test, na rozwiązanie 😂 Gratulacje dla wszystkim którym się udało, oraz kciuki dla staraczek a dla przyszłych mam szczęśliwego rozwiązania 😘😘

Udało ci się za pierwszym razem ?

Ona 26

Starania od maja 2020 r.
    AMH 05.2022 r. :2,67
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia

On 28
    Obniżone parametry nasienia

Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
    SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
    POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 :) 4.2.2, 4.2.3
    tranfer nr 1 19.07 odwołany
    TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?
  • Dominikaaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela🌺 wrote:

Tutaj niestety mie ma reguły, za pietwszym razem udało nam się podejście przy pietwszym transferze, jak wróciliśmy po rodzenstwo to za drugim trasferem, to była też moja druga procedura pierwsza w innej klinice, życzę powodzenia 🤞

2019 Medart ivf poronienie zatrzymane
    2020 zmiana kliniki ivf
    8 lipca 2021 urodził się Filipek 🐻
    10. 01.2024 dwa ciałka żółtkowe
    24.01.2024 - kolejna wizyta.
    20.02.2024 prenatalne na 80 % dziewczynki ❤️
  • Malina1991 Ekspertka

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:

Dokładnie 😊 też wracam wspomnieniami, troche podczytuje, moja Antosia już raczkuje😱 jak ten czas leci

MuminkAa, ***Sikorka***, Paula1706 lubią tę wiadomość

1 IVF 2021
    maj 2021 przygotowanie do transferu
    BHCG 9dpt 42
    BHCG 11dpt 89
    BHCG 13dpt 270
  • ***Sikorka*** Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2022, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela🌺 wrote:

Tak

28.07 2021 transfer ❤️🍀
    5 dpt beta 16,85 🍍
    7 dpt beta 53,12🍍
    14 dpt beta 1727,83 🍍
    19 dpt beta 8996,82 🍍

thgf43r8vshihkue.png
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny 🙂

Jestem po transferze, dziś mi wyszedł pozytywny test, wiecie może czy jutro zrobię gdzieś bhcg w Poznaniu?

Izabela🌺, ........, PozytywnaAna, ***Sikorka***, Dżoni, Kolorowanki, Paula1706 lubią tę wiadomość

• Pszczolaaa Ekspertka

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila15 wrote:
    Cześć dziewczyny 🙂

Jestem po transferze, dziś mi wyszedł pozytywny test, wiecie może czy jutro zrobię gdzieś bhcg w Poznaniu?

Część, Certus albo HCP

Mila15 lubi tę wiadomość

oeuaxzkrxcy3koy4.png
  • Izabela🌺 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrób sobie jeszcze progesteron

PozytywnaAna lubi tę wiadomość

Ona 26

Starania od maja 2020 r.
    AMH 05.2022 r. :2,67
    Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, Trombofilia

On 28
    Obniżone parametry nasienia

Start IN VITRO - Czerwiec 2022r.
    SCRATCHING- Czerwiec 2022r.
    POLNA-POZNAŃ, I procedura(ICSI)/ krótki protokół, punkcja 14.07: pobrano 8 oocytów, 6 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 2 :) 4.2.2, 4.2.3
    tranfer nr 1 19.07 odwołany
    TRANFER Nr 1 08/09. 2022r?
  • Mila15 Znajoma

Wysłany: 6 sierpnia 2022, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabela🌺 wrote:
    Zrób sobie jeszcze progesteron

Chcialam też zbadać,bo dr jeszcze kazał tarczyce powtórzyć, jestem po świeżym transferze, mam prolutex, cyclogest, duphaston.

• Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ***Sikorka*** wrote:

A jak ogólnie chowa sie córeczka? , jak chcesz napisać 🙂 u nas dalej diabełek

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna bobas się obrócił? 🙂 Jak sie czujesz?

• Gosia9305 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja88 jak zaglądasz, w wolnej chwili zostawiłam wiadomość na priv 🙂 dzięki

20.07.2022 urodziły sie nasze bliźniaki Julian 💙 Zoja 🧡
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki u mnie córeczka też diabelek🙈
    Właśnie skończyła 5 miesięcy, śmiejemy się z mężem ze to dziecko to istne tornado, jest bardzo ruchliwa i wszystkim zainteresowana, już by najlepiej chodzić chciała, nie zajmie się sobą czy zabawkami nawet na 5 min, leżeć na pleckach już nie tylko obroty i wstawanie we wszystkie strony, ubieranie i zmiana pieluszki to jest mega wyczyn a spacery to tylko na brzuchu bo inaczej placz.

Czasem już mi cierpliwości i sił brakuje😁

Jeszcze zaczęła teraz ząbkować i są placze wieczorne i pobudki w nocy co godzinę.

Pozdrawiam🙂

06.03.2022 Basia❤
  • Kolorowanki Ekspertka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1706 wrote:
    Kolorowanki u mnie córeczka też diabelek🙈
    Właśnie skończyła 5 miesięcy, śmiejemy się z mężem ze to dziecko to istne tornado, jest bardzo ruchliwa i wszystkim zainteresowana, już by najlepiej chodzić chciała, nie zajmie się sobą czy zabawkami nawet na 5 min, leżeć na pleckach już nie tylko obroty i wstawanie we wszystkie strony, ubieranie i zmiana pieluszki to jest mega wyczyn a spacery to tylko na brzuchu bo inaczej placz.

Czasem już mi cierpliwości i sił brakuje😁

Jeszcze zaczęła teraz ząbkować i są placze wieczorne i pobudki w nocy co godzinę.

Pozdrawiam🙂

😁😁 Jak jestem sama w domu z córką to marzę o prysznicu aby nie brać na raty 🙈 na macie nie poleży jak jesteś obok to tak, w bujaczku nie,spanie to też najlepiej na klatce, usypianie to bujamy sie na piłce, też ma dużo pobudek jak odłożę więc ugotować obiad to wyczyn, spacery to tylko jak śpi a to jeszcze musimy jechać bo jak sie na dłużej zatrzymam to jest alarm 🙈, ale tak jest cudownie

Paula1706 lubi tę wiadomość

2.08. ❄️ cykl naturalny
    10dpt bhcg 189
    14dpt bhcg 956

12.04.2022 Michalinka ❤️

22.08.2024 10dpt bhcg 201
  • Paula1706 Autorytet

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowanki wrote:
    😁😁 Jak jestem sama w domu z córką to marzę o prysznicu aby nie brać na raty 🙈 na macie nie poleży jak jesteś obok to tak, w bujaczku nie,spanie to też najlepiej na klatce, usypianie to bujamy sie na piłce, też ma dużo pobudek jak odłożę więc ugotować obiad to wyczyn, spacery to tylko jak śpi a to jeszcze musimy jechać bo jak sie na dłużej zatrzymam to jest alarm 🙈, ale tak jest cudownie

Dobrze Cie rozumiem, jakbym o sobie czytala😄

Ale prawda jest cudownie😍

06.03.2022 Basia❤
  • PozytywnaAna Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2022, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZosiaKo wrote:
    PozytywnaAna bobas się obrócił? 🙂 Jak sie czujesz?

Hej, królewicz nadal siedzi i się nie obrócił 😅. Ma jeszcze z trzy tygodnie.

Czuje sie dobrze, ale mam pojedyncze , ciężkie dni, kiedy brzuch mnie tak boli, że muszę leżeć juz do samej nocy + zaczęły puchnac kostki. Na szczęście to tylko 1-2 dni w tygodniu, więc do przeżycia.

Jak Ty się czujesz? 🙃

• ZosiaKo Koleżanka

Wysłany: 9 sierpnia 2022, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PozytywnaAna wrote:
    Hej, królewicz nadal siedzi i się nie obrócił 😅. Ma jeszcze z trzy tygodnie.

Czuje sie dobrze, ale mam pojedyncze , ciężkie dni, kiedy brzuch mnie tak boli, że muszę leżeć juz do samej nocy + zaczęły puchnac kostki. Na szczęście to tylko 1-2 dni w tygodniu, więc do przeżycia.

Jak Ty się czujesz? 🙃

W upały walczę o przeżycie z głową i cisnieniem, a tak to jest w miarę dobrze 🙂

To może królewicz jeszcze zrobi niespodziankę 🙂

• Nadzieja88 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2022, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia9305 wrote:
    Nadzieja88 jak zaglądasz, w wolnej chwili zostawiłam wiadomość na priv 🙂 dzięki

Odpisałam

‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ